Krönika

Muslimer dödar 86 kristna – Media ignorerar för att undvika att skada bilden av islam.


Muslimer mördar 86 kristna och bränner 50 hus. Kristna massakreras i Nigeria men medierna ignorerar det för att undvika att skada bilden av islam. Fulani-herdarna, som mestadels är muslimer, begår folkmord mot kristna och icke-muslimer i Nigeria.

Den islamiska förföljelsen av kristna i hela Mellanöstern, Asien och Afrika är folkmord.
Varför verkar världen inte bry sig om att kristna dör?
Varför är det att när kristna mördas och förföljas så mycket, verkar ingen bry sig – Inte ens andra kristna?

Var finns alla FN: s människorättsorganisationer? Var finns alla människorätts-organisationer i väst?

Liberaler och vänstern i väst använder sig av begreppen ”islamofobi” för att skildra alla som kritiserar islam som ”rasister”.

Radikala muslimska terrorister över hela världen utövar terrorattacker ”i Allahs namn”. De rättfärdigar sitt våld genom att citera verser från Koranen.

Islamofobi är ett sammansatt ord som skapats av det muslimska brödraskapet, särskilt för att tysta debatten. Liberaler och vänster ignorerar det faktum att islam är en ideologi som inte har något att göra med ras.

Islamofobi är en neologism skapad för att tysta eventuell debatt om de problem som islamisk extremism har med modernitet, med avsikt att använda den kollektiva postkoloniala ”skulden” för att undanta en viss uppsättning tro från granskning, analys och kritik.

Det är ett ”buzzword” som används i ett försök att tysta någon, när det var legit frågor eller kritik om religionen. Islam är inte en ras. Det är en ideologi/religion.

Det finns ett försök i väst att införa en sharia-hädelselag för att kriminalisera kritik mot islam. Det började när Saudiarabien och de muslimska länderna försökte ge en FN-resolution för att tvinga västvärlden att kriminalisera kritik mot islam. Parlamentet i Kanada passerade ”Motion M-103” för att fördöma den så kallade ”islamofobi (rädsla för islam)” i en förberedelse för en hädelselag i Kanada. Denna lag är även antagen i Sverige.

Enligt sharias hädelselag ska alla som kritiserar islam eller profeten Muhammad dödas.
Enligt Sharia-hädelselagen i Saudiarabien och Iran, exekveras muslimer om de anklagas för hädelse.

I Pakistan är situationen ännu värre, radikala muslimer använder hädelselagen för att förfölja den kristna minoriteten. Är det den lag som liberalerna i väst vill anta?

Om du anser att Sharia-hädelselagen inte har någon plats i väst, dela det här inlägget!

Kategorier:Krönika, Politik, Religion

4 svar »

 1. Olika religoner har skapat allt elände genom alla tider i världen. Tex i slutet av 1400 talet fick katolikerna två veckor på sig att lämna Sverige eller konvertera sig till kristendom. Dom som inte accepterade det dödades. I slutet av 1800 talet byggde européerna järnvägar i Afrika och samtidigt våldförde sig mot befolkningen i ”Guds namn”. Man våldog kvinnor och dödade alla som inte konverterade sig till kristendom. Nu vill muslimerna göra samma sak, genom terrorism och/eller ”anpassning” och viss ”byteshandel” med dom som vill behålla makten, tillexempel i Sverige. Man får hoppas att vanligt folk vaknar till!

  Gilla

 2. Fruktansvärt att våra folkvalda hellre ser oss kristna.judar.hinduer m.fl utplånade än att erkänna sitt fel och ändra på saker och ting.
  Men så länge rasist och islamafob är värre än terrorist kommer vi inte åt problemet i synnerhet eftersom de tar bort yttrandefriheten så folk ska kuvas till tystnad för att rätta sig i leden. Skrämselpropaganda a la Hitler skulle jag vilja kalla det.
  Hoppas folk börjar förstå och visar sitt missnöje i valet 9/9….
  Tack för en mycket bra och välskriven sida💖//ME

  Liked by 1 person

  • Epitet som rasist och islamofob har bara bäring så länge folket tillåter det.

   Vad gemene svensk måste komma fram till är det stadium när dessa ord inte längre har nån betydelse eller värde.. Först då kan folket resa sig mot den regering som önskar livet ur oss.. Med hjälp av media..

   Gilla

   • Jag förstår att du tycker det, det brukar vara så med folk som hänger upp sig på enstaka ord och inte ser sammanhanget i en menig… är du vänsterradikal feminist eller AFA anhängare kanske ..

    Att du inte förstår att användandet av ordet rasist i sammanhanget med Viktoria Kawesa som lägger större delen av sin uppmärksamhet på rasism och sexism för att demonstrera just värdet av ordet rasist och påvisa dess ringa värde är inte alls så konstigt i mina ögon, du saknar förmodligen kapacitet att sätta ihop relevansen med situationen så du hänger upp dig på det enstaka ordet .. och ser inte helheten i sammanhanget ..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.