Tommy Robinson överförd till muslimskt fängelse – Staten sänder honom indirekt till döden.


Alex Jones på InfoWars informerades under gårdagen den 13:e Juni 2018 av Caolan Robertson live via Skype med exklusiva detaljer kring Tommy Robinsons överförande till ett 70% muslimskt fängelse i Midlands, där han med största sannolikhet kommer att dödas av andra fångar. Flytten av Tommy Robinson godtyckligt sanktionerad av Storbritanniens MUSLIMSKA inrikesminister Sajid Javid.

Caolan Robertson är den person som agerat som Tommy Robinsons officiella talesperson och efter att ha talat med Tommy Robinson i fängelset, informerade han världen om den Brittiska regeringens beslut att flytta Tommy Robinson från ett säkert fängelse med mycket låg andel muslimska fångar till en mer osäker miljö i ett fängelse med närmare 70% muslimska fångar. – Detta innebär en säker död för Tommy Robinson.

Tommy som rapporterade om de muslimska våldtäktsgängen som drogat och våldtagit hundratals vita småflickor i England fängslades och dömdes till 13 månaders fängelse för sin rapportering. Förloppet att arrestera honom, döma honom och sätta honom i fängelse tog bara 5 timmar.

Tommy Robinson är en politisk fånge i sitt eget land, nu indirekt dömd till döden av den Brittiska regeringen.

I den livesända Skypesändningen berättar Caolan Robertson om förflyttningen från det säkrare fängelse Tommy Robinson varit placerad i till det mer osäkra fängelset. Det nya team av jurister som tagit över Tommy Robinsons ärende har gjort ett bra arbete med att först få honom placerad på en säker avdelning i ett säkert fängelse, men som nu alltså blivit överkörda och Tommy flyttades.

Han har placerats i ”general population” som nu består av 70% muslimska fångar som hatar honom, och Caolan Robertson berättar att Tommy redan första dagen utsattes för dödshot. Fängelset där han placerats har tidigare rapporterat om avrättningar och misshandel som utförts av de muslimska fångarna, av vilka många sitter inne för mord redan.

Det har även förekommit direkta uppmaningar från en framstående Imam i England till muslimer att mörda Tommy Robinson.

Alex Jones jämför Tommy Robinsons förflyttning med att ”kapa hans ben och kasta honom åt pirayorna”. Caolan Robertson som varit övertygad om att den senaste tidens upplopp och protester runt om i världen mot Tommy Robinsons arrestering varit slagkraftig och tvingat regeringen att agera. Först hade man hoppats på att den reaktionen skulle vara att släppa Tommy Robinson, men istället har regeringen reagerat med att flytta honom till detta mer osäkra och hotfulla fängelse, uppenbart i syfte att få honom mördad.

”Expressen som en av de få svenska mainstream-medierna har rapporterat helt kort om Robinson, när de var snabba med att slå fast att Robinson är “högerextrem”. Uttrycket som missbrukas friskt för att demonisera och misstänkliggöra politiska motståndare. Ett frekvent använt uttryck även i Sverige, ett uttryck som får allt mindre effekt eftersom medborgare genomskådar och vägrar acceptera detta förljugna narrativ. Expressen menar alltså att den som pekas ut som “högerextrem” inte åtnjuter några mänskliga rättigheter som är förbehållna “vanliga” medborgare.” – Katerina Janouch

3BB5CB2600000578-4075328-image-a-1_1483080293822

En annan man, Kevin Crehan 35, fängslades 2016 för att ha protesterat utanför en moské och lämnat en smörgås med bacon utanför dörrarna till moskén. Kevin dömdes till ett år i fängelse för den smörgåsen och hittades död i sin cell efter att ha avtjänat halva tiden. – Mördad!

Alex Jones presenterar Tommy Robinsons sista videouttalande som förbjöds av den Brittiska regeringen och plockades bort från Youtube och sociala plattformar efter att han fängslats och nu skickats till en säker död genom att han placerats i ett fängelse fullt av muslimer som hatar honom.

5 kommentarer

 • Tack Thomaz!

  Gilla

 • Hittar ni inte Tommy Robinsson uttalanden på Youtube så finner ni dem på Pewtube. Infowars kallar regeringen för ”vänster” i Storbritannien, men inget skulle kunna vara mer osanning. Theresa May leder de konservativa som sitter vid makten. Det är Britternas högersossar och de konservativa som röstat för de vidriga och olagliga krigen, inte britternas vänster.

  Jeremy Corbyn är vänstersosse och är emot krigen mot suveräna stater, de krig som den monopolkapitalistiska högern fört ihop med terrorister. https://www.telegraph.co.uk/news/politics/Jeremy_Corbyn/12009862/Jeremy-Corbyn-on-military-action-against-the-Islamic-State-in-the-wake-of-recent-attacks.html

  Corbyn verkar dessutom vilja införa en politik som reducerar immigration:
  ”Mr Corbyn said the focus should be on ending the abuse of low-skilled workers under existing EU employment rules and promoting more local recruitment – which he argued would ”probably” reduce immigration, irrespective of Brexit. ”
  https://www.bbc.com/news/uk-politics-38561501

  …och det är sannolikt därför britternas sossar idag växer så det knakar. De har gått och blivit vänsternationella socialister på riktigt.

  Var alltid väldigt skeptisk till de som kallar högerpolitik och krigspolitik för vänster! Det stämmer inte. Det kan handla om ett informationskrig mot ditt medvetande, en s.k. PSYOP.

  Gilla

 • Hej Thomaz
  Mycket bra att du dokumenterar detta demokrati-förakt som är ett rent brott mot mänskliga rättigheter!! Något som borde få mycket mer publicitet här i Sverige, där det som vanligt är ljummet kring större nyheter med innehåll som detta. Vad kan vi göra för att hjälpa denna stackare Tommy Robinsson ?
  Regering och UD är uträknade de skaffar ju som bäst nya karriärer efter det egna raset inom partierna.
  Så det skulle kunna vara bra om kan vi samla oss genom namn-insamling och skicka eller lämna protester till den Brittiska Ambassaden här i Sverige? Vi måste visa oss starka och försvara den lilla demokrati som finns kvar och visa respekt för det fria ordet för den ”åsiktsfrihet” som vi har att försvara vår rätt till !
  Vi är ju nästan där själva i vårt eget land med samma problematik.
  Där vi har sk. Islamister som styr och ställer i domstolar och i regeringsställning.

  Gillad av 1 person

 • Sonny Karlsson

  Trodde faktiskt inte att England hade en mördarregering ! Bland det värsta jag hört från en s.k. demokrati ! Usch !

  Gillad av 2 personer

  • Kan de vara med på mordet av massvis med sekulära människor och minoriteter i Mellanöstern som inte gjort dem någonting alls, så kan de säkert mörda en egen medborgare som avslöjar deras vidriga politik också.

   Gilla