Muslim vägrar handskakning får 75.000 – muslim mördar, anhöriga får 60.000 kr


Ebba Åkerlund blev 11 år. Ebba var ett av dödsoffren när Rakhmat Akilov utförde det terrordåd som tog 5 männoskors liv, när han satte sig i en lastbil  och körde den ner för Drottninggatan i Stockholm i april förra året.

Ebbas föräldrar och andra anhöriga till de mördade får nu 60.000 kronor i skadestånd för psykiskt lidande. Mer var inte Ebbas liv värt.

Detta kan jämföras med att vägra skaka hand, då en kvinna fick 75.000 kronor i skedestånd när en läkare vägrat genomföra en undersökning då det uppstod en hotfull situation från kvinnans make när läkaren försökte hälsa på sin patient.

Ett mördat barn är således mindre värt! En klar signalpolitik om vilka som egetnligen styr i det här landet.

Ebbas föräldrar hade begärt 300.000 kronor i skadestånd, det ger inte Ebba tillbaka men är i högsta grad rimligt, eftersom svenska staten är medansvariga till Ebbas död och eftersom staten misslyckats med att utvisa Akilov trots beslut om detta.

 

En kommentar