Yttrandefriheten är död!


Som de flesta redan vet nu så har den brittiske aktivisten Tommy Robinson arresterats för att som de säger, han har ”brutit mot freden” (breaching the peace).

The English Defence League And Britain First March In London

Denna avskyvärda händelse visar precis på det sätt europeiska myndigheter nu fängslar och undanröjer människor som bryter tystnaden och mörkläggningen av de fruktansvärda illdåd mot det egna folket som nu nästan alla europeiska länder ägnar sig åt, illdåd som är lika äckliga som de är föraktliga. Det vi nu sett hända Tommy Robinson händer även i Sverige när myndigheter försöker åtala människor som protesterar mot islamiseringen av landet för ”hets mot folkgrupp”. Det är bara en tidsfråga innan svenska myndigheter släpar ut folk ur deras sängar i skydd av nattens mörker och fängslar dessa.

Så vad är det då Tommy Robinson gjort för att ”bryta freden”?

Han väntade utanför en domstol på den avgörande domen för en grupp islamiska pedofiler som ägnat sig åt ”grooming” av dussintals småflickor. Det är samma grupp av islamiska pedofiler som Britain First´s ledare Paul Golding och Jayda Fransen fängslades för att ha avslöjat.

När Tommy Robinson väntade utanför domstolsbyggnaden och konfronterade de islamiska pedofilerna när de anlände till domstolen, arresterades han av polis, placerades i en polistransport och forslades bort direkt till fängelse där han omedelbart fick veta att han skulle sitta av ett 13 månaders suspenderat straff han fått tidigare i samband med att han protesterat öppet mot denna grupp pedofiler när de greps.

För att förenkla begreppen här så handlar det om att vi som protesterar mot brott av den här typen, vi som protesterar mot islamiseringen av landet, vi som protesterar mot den massiva invasionen av våldsamma islamister och terrorister till våra europeiska länder kan arresteras och fängslas för att vi ”bryter freden” när vi protesterar.

Nog borde ”bryta freden” innebära när man tolererar och förespråkar acceptans för invasion av migranter som omfamnar en religion som kretsar kring en krigshärjad pedofil, en religion som förespråkar mord på alla som inte accepterar islam. Det om nånting är för mig att ”bryta freden”.

Så vad man kan säga om dessa människor som likt Tommy Robinson står upp och protesterar? Människor som frivilligt riskerar sin säkerhet och sin frihet för att säga ifrån mot dessa monstruösa illdåd som våra regeringar ägnar sig åt. – De är hjältar. Allihop.

Det är människor som ställer sig i skottlinjen för att upplysa och protestera mot att Europa nu faller under islamsk terrorism. Hur otroligt klandervärt det är när europeiska medborgare fängslas av vår egen regering för att de protesterar mot att våra länder, vår kultur, vår frihet, ja hela vår demografi splittras, förstörs, våldtas och mördas av terrorister med våra egna politikers goda minne. Som gör det för egen personlig vinning och på order av EU.

Men vad säger egentligen vår regering om allt detta? De välkomnar det med öppna armar, för det är den nya liberala policyn. Öppna gränser, tolerans och acceptans av alla oavsett deras religiösa bakgrund. – Även om det innebär att denna religiösa bakgrund består i en oproportionerlig överrepresentation av våld, våldtäkter, mord och terrorism som islam faktiskt är.

Vi kan alltså fängslas för att vi protesterar mot våldtäkter, pedofiler, mördare och terrorister i vårt eget land. Du kan fängslas bara för att du säger att vårt folk inte förtjänar detta. Vi förtjänar inte att tvingas tolerera detta. Vi kan fängslas för att vi säger nej till detta övervåld som utförs mot vårt eget folk i vårt eget land. Dessa terrorister med hjälp av våra egna politiker förstör vårt land, vår kultur och hela vår demografi, och detta händer över hela Europa. – ”fredens religion” sprider sig som en plåga och som en pest över hela Europa och förstör och förtär Europa inifrån.

Men dessa odjur får fritt tillträde till våra länder, vår välfärd och vårt skydd som flyttas över från oss till dom… Det är inte längre vi medborgare som skyddas av våra lagar, det är dessa monster som åtnjuter skydd medan de våldför sig på vara barn och söndrar våra länder. – Vi fängslas när vi protesterar.

Vi måste stå upp nu som en man och stå emot denna monstruösa våldtäkt på vårt folk och vårt land. För det kommer mer, mycket mer av detta om vi inte stoppar detta nu. Fler kommer fängslas, fler kommer tryckas undan och tystas, fler kommer att ”försvinna”. Fler människor kommer förtryckas av vår egen regering. – Varför?

Hela den civiliserade världen verkar ha blivit förlamad av skräck inför det hemska ordet ”RASIST”.

Vi är så skräckslagna, panikslagna och paralyserade över känslan att bli kallade rasister. – Varför? 

Därför att det är så politiskt acceptabelt att välkomna och omfamna dessa horder av så kallade asylsökande och ”ensamkommande barn” som inte alls är barn och islamska terrorister. Det är politiskt acceptabelt att omfamna en monstruös kultur och religion som propagerar misogyna yttringar, pedofili, våld och mord. Det är mer politiskt acceptabelt att omfamna dessa än att förkasta allt de står för och säga:

”Ni har ingen plats här, ni har inga rättigheter här i vårt fria samhälle. NI är ett HOT mot vår frihet, ett hot mot våra kvinnor och ett hot mot våra barn. Därför har ni ingen plats i VÅRT land.”

Det är mer acceptabelt att tolerera dessa människor än det är att försvara vårt eget land, vår kultur och vår demografi. Det är inte längre acceptabelt att säga:

”Jag som svensk, vill försvara mitt land och mitt folks rättigheter, min demografi som systematiskt förstörs.” – Allt för att vi är så skräckslagna för att kallas ”Rasister!”

Men om det gör mig till en rasist för att jag försvarar mitt eget land, mitt eget folk och min kultur. Om det gör mig till rasist att säga:

”Du har inte rätt at förstöra mitt land, min kultur och mitt folk. Du har inte rätt att komma till mitt land och våldta våra kvinnor och barn eller mörda människor som inte tror på din profet. Du har ingen rätt att störta våra lagar och ersätta dom med era vederstyggliga sharialagar. ”

Om detta gör mig till ”rasist”, så ska jag gladeligen och entusiastiskt omfamna titeln!

För i slutet av det här kriget, den konflikt vi står inför. Denna ideologiska strid vi utkämpar varje dag nu, kommer det att vara just dessa självutnämnda ”rasister” som har den hemska fräckheten att de står upp och slåss för sitt folk, sitt land och sin kultur. Det är de som kommer att rädda landet och folket. – Även de som just nu skriker och bråkar för att omfamna förstörarna.

Så om det gör mig till en ”rasist” för att jag står upp mot de muslimska fanatikerna och terroristerna, de individer som inte har en plats i ett civiliserat samhälle. Om det gör mig till ”rasist” för att jag står upp och försvarar mitt land, mitt folk och min kultur så får det vara så. – Då bär jag stolt den titeln!

Det finns värre saker att vara än en rasist.

Jag är hellre en ”rasist” och står upp mot den vansinniga och vidriga regering som tvingar på mitt folk dessa monstruösa terrorister. Jag är då hellre en ”rasist” än en förrädare mot mitt eget land och mitt eget folk, för det är precis vad dessa politiker är, varenda en av dom. – FÖRRÄDARE och FOLKMÖRDARE!

De blundar inför det hot våra barn står inför, det hot våra kvinnor står inför. De är fullt medvetna men de väljer att förneka sitt folk och de väljer att sakta och systematiskt utrota sitt eget folk och rasera sitt eget land. Det kommer bara bli värre om inget drastiskt sker nu, för i framtiden kommer vi inte ens att tillhöra historien då den kommer vara helt borta, utraderad och bortglömd.

Våra politiker måste stå till svars. De måste förstå att bara för att de suttit i maktposition så har de inte gjort de korrekta och moraliska besluten som folket står bakom. De har varit förrädiska, lögnaktiga och bara handlat i eget intresse. De är förrädare! Och för det måste de stå till svars och straffas hårt.

2 kommentarer

  • Ja blev dömd för hets mot folkgrupp i januari för ja skrev på facebook att araber inte är människor och att dom ska dö det såg åklagaren helt klart som ett hot ! att detta ska ske i mitt eget land är ett svinn mot mig o alla andra svenskar som värnar om vårt land ja har inga ord för detta övergrepp som skedde mot mig som tur e fick ja villkorlig dom eftersom ja e tidigare ostraffad ! men att denna lag finns är ett svinn mot svenskar och att domstolen ska bestämma det är utom märkligt fegt o oansvarigt att politkerna o myndigheter ska bestämma över vårt eget folk är fel och förkastligt o oacceptabelt ! min syster sa att det inte var acceptabelt att ja var rasister o ja blev rädd o tog åt mig för ja e rädd för blattarna va dom skulle kunna göra mot mig om dom fick reda på det inte helt livrädd men jävligt rädd ! o ja blev osäker på mig själv o kände mig som en dålig människa för att ja e rasist när min syrra sa så egentligen ville ja bara döda min syster inte döda kanske men slå till henne för hennes förakt gentemot mig o mina åsikter hon kunde inte tolerera att ja e rasist och att det var fel på mig för ja va rädd o det satte sig i mitt huvud o än vill ja döda min syster inte döda men straffa henne för att både hon sa så o för att hon gillar blattar ja hatar henne inte hatar men ja orkar inte me henne för ja tog åt mig för att ja e rädd för invandrarna o för att ja kände mig som en dålig människa för att ja e rasist ! o för att ja inte var bekväm i min ståndpunkt iom att ja e rädd för dom så tog ja det som att ja e en dålig o hemsk människa för att ja e rasist !
    för ja har alltid velat bli omtyckt av alla sen ja va liten eller ja har växt upp med det att man ska tycka om alla och att det är fult o va rasist och att det bara är arroganta o elaka människor som är rasister o ja har alltid varit rädd för utlänningar inte livrädd men mycket rädd. och det är den bilden sverige har matat oss med sålänge att det är fult o va rasist och det bara är elaka o onda människor som e rasister och att det är fult o va rasist o sätta svenskar före blattar! min syster har hela tiden matad mig med dom orden o det sitter djupt att man ska tycka om alla o bli tvingad till o tycka om andra det är typiskt svenskt tror ja att man måste tycka om alla ja har iallfall tagit åt mig av det o tvingat mig själv o tycka om andra o fått ångest o panik o tångstankar för att ja inte tyckt om vissa typer av människor ! du måste hjälpa mig thomaz !

    Gilla

  • Sonny Karlsson

    Vi är många som är trötta på detta. Nog är nog ! Det kokar i många grytor runt om i landet. Min gryta ör på väg att koka över. Jag kommer så smån8ngom, det får ta den tid det tar, med inlägg som alla är riktade mot islam och dom fega svenska/europeiska politiker bi har i PK-gänget. Jag vill kräkas på dom ! Kommet att hålla ett civiliserat språk framöver och det kommet att bli svårt att anklaga mig för rasism, eftersom jag hela tiden refererar till svensk lag fråb 1951 och såeulag från (1995 ? ).

    Gilla