Staten gömmer sanningen… människor fängslas, försvinner och blir mördade.


England. I veckan arresterades den engelska medborgarjournalisten Tommy Robinson för att som engelska domstolar menar, han är en fara för landets säkerhet. Den engelska termen är ”Breaking the peace”.

Tommy Robinson rapporterade om en rättegång där flera män från ”fredens religion” stod åtalade för att systematiskt ha våldfört sig på ett dussintal 11 åriga engelska flickor.

Det var dessa män som konfronterades av Paul Golding och Jayda Fransen från Britain First som även de blev arresterade och dömda till långa straff för att som domstolarna säger störa freden i landet. Vad det egentligen handlar om är att Paul, Jayda och nu Tommy har exponerat dessa pedofiler och gjort sig skyldiga till att rapportera sanningen.

 

Kevin Crehan, 35.

3BB5CB2600000578-4075328-image-a-1_1483080293822

Kevin Crehan, 35.

En annan man, Kevin Crehan 35, fängslades för att ha protesterat utanför en moské och lämnat en smörgås med bacon utanför dörrarna till moskén. Kevin dömdes till ett år i fängelse för den smörgåsen och i måndags hittades han död i sin cell.

 

 

Brittiska myndigheter har desutom gjort det olagligt att ens rapportera om dessa fall och gör allt för att radera ut all information och reappoter om dessa domar. Man har en tydlig avsikt att låta dessa männskor ”försvinna” som i gamla sovjet staterna där man skickade bort folk som protesterade och talade sanning. Hur länge dröjer det innan vi ser löjliga domar för att dölja sanningen och få folk att försvinna? Det har redan börjat med sanslösa ohållbara försök till att åtala folk för HMF.

EU´s diktaturstat kryper allt närmare inpå oss och de europeiska staterna försöker med alla medel tvinga fram en islamisering, en normalisering av grymma och misogyna kulturyttringar och ett folkutbyte. Kvinnor och barn offras villigt på mångkulturens altare, medan de som protesterar fänglsas och mördas.

När ska DU vakna?

5 kommentarer

 • Ja blev åtalad för hets mot folkgrupp för ja sa att araber inte är människor och att de är undermänniskor i vintras och att dom norde skjutas det så dom som ett hot jävla as e va dom är ! av en aktionsgrupp på facebook bestående av dommare o poliser som tröttnat på näthatet i själva verket är dom tillsatta av myndigheterna som vill tysta alla kritiker till araber o islam folkförädare är vad dom är och vill få mig till en dålig o arrogant rasist som är arrogant o illasinnande det är dom som är folkförädare o illasinnande o arroganta visseerligen är ja en dålig människa på så sätt att ja e rasist för ja tycker vi är bättre än dom o de skiter ja i ja tycker inte ja är en hemsk människa kanske lite men ja har ingen sympati med vare sig negrer eller araber inte araber iallfall jo kanske lite men det är svårt o förstå dom o ta sig till av deras religion då det är en människofientlig relgion så ja tycker inte ja e en dålig människa det är bara för det svider i deras ögon ! kanske ja är en dålig människa men det är ja inte jo lite ja tycker ja e bättre än dom !

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Just det ordet rasist är nåt som alla verkar vara otroligt rädda för idag.. det är ett ord som är illa använt och många gånger i fel samanhang .

   Det är inte rasism att vilja värna om sitt land eller sitt folk, det är lika lite rasism om en svensk vill älska sitt land eller om en kurd eller turk eller arab älskar sitt land.

   Man har använt det ordet ”rasism” i allt för många fel samanhang. …

   Med det sagt .. kan man ändå uttrycka just såna saker som du vill säga med andra ord så man kan undvika PK folket, korrupt polis och myndigheter. Det är lättare för DOM att smutsa ner en människa som använder de uttryck du säger att du använt ..och vi ska inte lägga upp oss och server oss själva på fat .. eller hur?

   Gilla

  • Det finns många sätt att undvika att bli dömd för hets mot folkgrupp, ex. förvränga eller felstav orden etc., men frågan är om det helt ska undvikas att bli dömd, för lagvrängarna verka tolka lagen allt mer restriktivt och dessutom på ett rättsosäkert sätt.

   Jag och flera med mig anser inte att domstolarna lever upp till rättsstatens principer längre, men att domarna är politiska, vilket de aldrig får vara, och det är allvarligt för det kan leda till revolution, d.v.s. en djävla oreda inkl. lynchningar, folktribunaler och giljotineringar.

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/05/23/losningen-pa-hur-vi-kan-skiljer-pa-satir-och-hets-mot-folkgrupp-ligger-i-ordet-hets/

   Beteendet hos våra domstolar hotar att inskränka yttrandefriheten helt på sikt. Satir kan bli olagligt om det kränker någon, att göra karikatyr på människor kan bli olagligt. o.s.v.

   Vi medborgare måste då fråga oss om det är denna utveckling som vi verkligen vill se eller om vi ska göra motstånd mot de människor, de lagar och de lagvrängare som undergräver yttrandefriheten och demokratin? Någonstans går givetvis gränsen för alla människor.

   Den viktigaste tidpunkten för protest är 9:e September i vår demokrati.

   Gillad av 1 person

 • Mycket bra att du belyser detta obehagliga ämne!

  Gillad av 1 person