Den inre fienden.


Om ditt barn utsätts för en våldtäkt av män från ”mångkulturens” fredliga religion, borde du då vara bekymrad? Ja, om du är svensk bör du vara mycket bekymrad. – För du är antagligen en rasist!

Inte bara det, om du skulle hitta förövaren själv och gör nånting åt det på egen hand för att försvara ditt barn blir polis tillkallad och DU blir omedelbart arresterad. – Det är mångkulturella Sverige för dig. – Ett grönt, feministiskt land av tolerans, mångfald och våldtäktskultur som finner sina offer bland små barn. – Visst har vi lyckats bra?!

Myndigheternas envisa vägran att hantera detta allvarliga problem i Sverige är ett helt onormalt beteende. Det är den typ av irrationell kult-liknande respons man kan vänta sig från personer som blivit tränade att tänka och handla på detta sätt. – Mot bättre vetande.

En normal person skulle ha hanterat detta problem så snart det dök upp, men de som styr landet och i alla kommuner där detta händer är inte normala människor.

Orsaken till att sådana här våldtäkter medvetet har ignorerats gång efter gång är att de begås av unga män från ”fredens våldtäktskultur” och därför att polis och socialtjänst i Sverige styrs av ett gäng fega ”progressiva” kulturella själv-hatande rasister som är så sjukligt rädda för att bli kallade rasister att de gärna offrar svenska småflickor till sexuella förövare, och sedan försöker tysta ner alla som riktar uppmärksamhet mot detta.

Den här typen av desperat ”progressiv” extremism är till och med värre än islamsk extremism, för den är lömskare och den har förgiftat myndigheter i hela landet och skapat ett klimat av rädsla där det blivit bokstavligen viktigare att behålla jobbet än att göra det som är rätt.

De som sitter i regering och kommunalfullmäktige är fullt medvetna om att man inte skriver under på detta ”progressiva” moraliska förfall så kan man säga adjö till sin karriär och därför får det hela fortgå.

Det händer nu nästan dagligen och man blir inte längre förvånad när man dag efter dag läser i media om nya våldtäkter utfärdade av gäng. När de attackerar kvinnor och barn överallt. I skolor, i motionsspår, på kyrkogårdar och parker. Det har även hänt inne på daghem och lekskolor där ”nykomna” unga män satts som anställda eller elever. – Det finns ingen säker mark längre.

Vi känner avsky förstås, blir arga, skamsna, besvärade… men inte förvånade längre.

Vi näst intill förväntar oss att detta händer på daglig basis i Sverige. Och vi vet att det kommer hända igen, och igen, för vi vet att de som är ansvariga för att det inte får hända, inte är normala människor.

Man får även känslan av att ingen av de inblandade menar att de gjort något fel och att de flesta av dem skulle bete sig likadant igen om de tror att de kan komma undan med det. Det är en märklig inställning som verkar slå ut normala värderingar som om deras hjärnor blivit programmerade och tränade på något vis, nästan som om de hade något slags ondskefullt gemensamt mål.

Och detta är förresten något jag skulle vilja veta: Hur många av dessa ansvariga i Sverige har blivit officiellt hjärntvättade av en kulturell marxistisk propagandaorganisation vid namn ”Gemensamma mål”?

”Gemensamma mål” var en registrerad välgörenhetsorganisation som skapades i England 1989 och som under en kort tid även agerade i Sverige men upplöstes i Sverige för något år sedan efter kritisk granskning i England där ledningen misstänktes för korruption. De beskrevs som en slags vänsterns hemliga frimureri. De är fortfarande verksamma i England och jag misstänker att de är aktiva under annat namn och ledning i Sverige än idag.

De erbjöd så kallade ledarskap och utvecklingsprogram till utvalda ”progressivt” tänkande kandidater, och tränade dem hur man styr maktens spakar bakom scenen och hur man arbetar i nätverk med andra likasinnade, för att förändra samhället i en mer ”progressiv” riktning, oavsett vad människor vill eller inte. Man tränade i att ”leda bortom myndigheter” som man formulerade det. – Ett ganska talande uttryck.

Folk valdes ut efter deras möjligheter att inta positioner med inflytande i t.ex. media, eller i det som skrattretande nog kallas ”allmän service”, så att ”progressiva” politiskt korrekta idéer sedan kan infiltrera och genomsyra samhällets alla nivåer och förändra samhället i ”korrekt” riktning. –  Utan någons vetskap eller tillåtelse. – Detta är vad de menade med ”gemensamma mål”.

Vad de lärde ut var omhöljt av mycket hemlighetsmakeri, så det finns många välmotiverade misstankar om deras aktiviteter och motiv särskilt då myndigheter och andra offentliga institutioner som media, polis och hälsovård m.fl. har övertalats att spendera miljoner av skattemedel på att skicka folk för att utbildas på dessa hemlighetsfulla kurser i social ingenjörskonst.

Det pågick i flera år och fortsätter högst troligt än idag och tusentals har utbildats och utexaminerats från dessa kurser. Många intar nyckelpositioner i alla dessa dysfunktionella mångfalds-fixerade förvaltningar och organisationer, inte minst i kommunstyrelser, där de är särskilt aktiva och där de fritt kan utöva sitt skadliga inflytande på samhällets intet ont anande medborgare av normala människor.

Och av dessa utbildade personer, verkar det, är chefer för barn- och ungdomsförvaltningar i kommuner runt om i landet. Välkänt trångsynta chefer som i ”progressiv” anda löpande tar barn från föräldrar med ”fel” uppfattningar.

Så, utan att vara överdrivet snokande vill jag gärna veta hur många fler av dessa ”progressiva” PK inriktade individer som har utbildats av ”Gemensamma mål” för att leda bortom myndigheter, eftersom deras bestämda vägran att göra något åt våldtäktsproblemet och deras synbara beslutsamhet att undertrycka alla bevis pekar mycket starkt mot en gemensam agenda och mot resoluta gemensamma mål som står i allvarlig motsättning mot värderingar hos normala människor som de förmodas tjäna.

Man talar förstås om att vi har en ”läxa att lära”, men det finns bara en läxa att lära här. Det är läxan vi har undervisats om gång på gång, men inte tycks vilja lära oss.

Och den läxan är att alla barnvåldtäkter i Sverige utförda i ”mångkulturens” namn hade kunnat förebyggas om de ansvariga instanserna sköttes av normala människor och inte av ett ondskefullt nätverk av abnorma, moraliskt hjärntvättade ”progressiva” kulturella självhatare och förrädare av vilka de flesta nu kan behålla sina lönsamma arbeten.

De få som inte kan det, kommer snabbt att hitta liknande anställningar någon annanstans för detta är en kultur där ingen någonsin får skulden eller behöver ta ansvar vilket gör att det kan hända igen och igen. – Deras kriminella försumlighet kommer inte att kosta dem någonting.

Det är nästan som vore de skyddade av någon som de delar något slags ”Gemensamt mål” med.

2 kommentarer

 • Kusligt verkligen så otroligt starkt bevis på att de tränas upp till att bli fullfjädrade psykopater utan ens det minsta av empati.

  Ett typexempel:
  Flera personer som alltså kan stå på en strand och se en människa drunkna för att de vill se hur det ser ut, så att det görs ordentligt så att döden blir fullständigt korrekt utförd så inget kritiserande om själva händelsens förlopp sen blir angeläget för de närvarande att ifrågasätta nånsin.
  //
  Med andra ord som du skriver: Människor tränas till att inte bli och inte vara normala helt enkelt, för känslor är obehagliga lär de sig tänka eftersom de leder till anledningar i att ingripa och göra något konstruktivt vilket riskerar att det leder till konflikter och konflikter bör undvikas.

  Eftersom de i sin tur leder till missförstånd och missförstånd leder till intriger och intriger leder till hat och hets och nä usch fy och blä, tänker de som kommer ifrån sin kurs där de hade så trevlig gemenskap då de alla är i samförstånd till att hantera varenda uppkommen situation utifrån ett korrekt tänkesätt.

  Ett korrekt tänkesätt får inte distraheras med tillfälliga upplevda känslor för det förvirrar den korrekta människans framfart.

  A Brave new world där allt är okomplicerat i precis samma tankegång i att framåt gå och göra sin plikt utan att låta något vara i vägen för den korrekta livsåskådningens dagliga rutin.

  Gillad av 1 person

 • exakt ja hatar dom dom e onda människor inte onda men dumma människor och enfadliga människor som ja inte har något hopp om men dom e sverige fientliga och hycklare och moraliskt korrupta ja hatar dom ! och moraliskt fördärvade människor !

  Gilla