”Vi är i Sverige endast för att sprida islam”


Idag den 4:e Maj postade Tidningen Svegot en intressant artikel om islamiseringen i Sverige. Ett bevis på den pågående islamiseringen av vårt land.
koranen

Vi är i Sverige endast för att sprida islam
Budskapet till Klippans unga muslimer var tydligt.

Den tredje maj höll Dominic Driman ett föredrag hos Klippans unga muslimer. Hans budskap var klart och tydligt. Uppdraget är att göra Sverige muslimskt.

ISLAMISERING. De unga muslimerna som lyssnade på Dominic Driman blev skolade i den grundläggande idén inom islam: att sprida religionen överallt. Det är, enligt Driman själv, den enda orsaken till att människor finns. Och till ungdomarna i Klippan var uppmaningen tydlig. De måste organisera sig för att göra först Klippan, sedan Sverige, muslimskt.

En film från föredraget lades upp på Unga muslimer i Klippans Facebooksida, men snart togs den ner. Tack vare uppmärksamma svenskar har Tidningen Svegot fått tag i den. Det är ett oroande budskap som framförs.

Driman förklarar i filmen att den centrala frågan är varför de (muslimerna) finns i Sverige i dag? Varför är det inte fred i Syrien och Somalia? Han menar att Allah har skapat dessa ”prövningar” för att muslimerna ska ta sig till bland annat Sverige för att ”rädda” oss. Han konstaterar:

”Vi är i Sverige endast för att sprida islam.”

Uppmaning till organisering

Driman uppmanar de unga muslimerna att organisera sig för att sprida islam. Det är deras enda orsak till existens. Och de ska bara omge sig med sina likar.

– Så se till att omge er med personer som dyrkar honom och sprider hans religion, säger han.

”Jobba tillsammans och organisera … alla ska ha en uppgift, alla ska ha en funktion.”

Någon kan dela ut jos på äldreboendet, någon annan kan dela ut flygblad på stan. Syftet är att göra Sverige muslimskt och det behöver inte ta 20 år, säger Driman:

”Det måste inte ta 20 år innan Sverige är ett muslimskt land … jag skojar inte, Sverige kommer bli ett muslimskt land.”

Dominic Driman ger också de unga muslimerna en historielektion och berättar att muslimerna har haft det största imperiet på jorden. Från Asien till Spanien. Uppenbart är det något som man vill ha tillbaka.

Ett klipp från föreläsningen:

Islamisering pågår – kommunen hjälper till

Klippans unga muslimer får bidrag från Klippans kommun och det är samma praxis över hela landet. Dylika budskap om att organisera sig för att ta över landet predikas i moskéer som finansieras av skattemedel.

Åter igen väljer politiker utlänningar framför svenskar. När svenskar organiserar sig, vill etablera platser för sin verksamhet med mera så brännmärks de som ”rasister”. Men muslimer kan fritt, i lokaler som betalas av skattemedel, planera och organisera övertagandet av Sverige.

Det finns en tydlig agenda som sprids av muslimer i Sverige, på ort efter ort får unga muslimer höra att de ska ta över landet. Säg inte att du inte blivit varnad och ta ditt eget ansvar. Anslut dig till Det fria Sverige i dag och gör ditt för en svensk framtid.

Se hela föredraget på Svegot

Källa: https://www.svegot.se/2018/05/04/vi-ar-i-sverige-endast-for-att-sprida-islam/

6 kommentarer

 • Pingback: Modell av Uppåkras Gudahov invigt | Hedniska Tankar

 • Den pågående islamiseringen och det pågående befolkningsutbytet kommer att leda till att 33 procent av Sveriges befolkning kommer att utgöras av muslimer om 20 år. Vill vi det? Vem/vilka bromsar det politiska islam som vill förvandla vårt land till en religiös diktatur med sharialagar, kvinnoförtryck, hedersvåld, barnäktenskap, månggifte och dödsstraff?
  Våra landsförrädare till politiker eller gatans parlament? Vill vi bevara Sverige svenskt eller viker vi ned oss för globalisterna?

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Även om det tar 20 år för muslimer att komma upp i 33 procent i antal .. så är det värre än så ..

   Det var beräknat nyligen att muslimer i produktiv ålder (16-44 år) kommer vara i stark majoritet redan till 2024.

   När den produktiva andelen av befolkningen, dvs, de som skaffar barn .. är i majoritet så är den etniska urbefolkningen i princip utrotad .. det är då bara en tidsfråga tills antalet invånare även ökar.

   Att bara se till antalet individer är alltså inte helt rätt sätt att räkna islamiseringen .. vi måste se till när vi är i minoritet med den barnproducerande befolkningen .. alltså kanske redan till 2024 .. OM invandringen fortsätter i samma takt .. vi slås ut med barnafödande…

   Gilla

   • Det bästa vore att omedelbart tvärstoppa den muslimska mansinvasionen från dysfunktionella MENA-länder.
    Men vilket parti vågar hålla i den yxan?
    Vem vågar införa ett omedelbart undantagstillstånd i Sverige och pausa ALLA lagar som har med invandring att göra?
    Inkräktarna vill alldeles uppenbarligen inte låta sig integreras i det svenska samhället hur gärna än svenska politikerna än vill. Muslimerna avskyr vår västerländska, demokratiska kultur men älskar våra pengar, våra bidrag och vår sociala omsorg.

    Gilla

 • PatrickStenemark

  Fy fan alltså, de kan bara ta och dra åt h*lvete. Är så förbannat trött på islam och dessa muslimer.

  Gilla

 • det har ja vetat länge o att den jävla förädar regeringen inte kommer att ta mer ansvar dom är direkt ansvariga för polariseringen utav sverige och urholkningen utav sveriges grund och att svenskarna trängs undan !

  Gilla