Jag skrattar åt den nya progressiva inkvisitionen


Många av de åsikter jag hör hela tiden har gjort att jag inser att jag inte håller med de ”progressiva”, inte bara ideologiskt, utan även av psykiska hälsoskäl.

En av de viktigaste strängarna i ”progressivt” vansinne är självklart idén att alla kulturer är lika, till och med homo-hatande, kvinnohatande och judehatande idéer, uppenbarligen.

Ja, jag har tittat på det, och det verkar inte finnas någon form av kvalifikationströskel för detta. Vi måste behandla alla kulturer med lika respekt – förutom västerländsk kultur naturligtvis, som är rasistisk och imperialistisk, och bör förkastas när det är möjligt.

Det är vad vi kallar jämställdhet, tror jag. Eller kanske är det mångfald. Det är i alla fall ett av de där fina snygga ”progressiva” orden.

Det finns många anledningar till att jag aldrig skulle kunna vara en ”progressiv” inte minst för att jag är verkligt tolerant för skillnader. Jag tror på mångfald, särskilt mångfald av åsikt, vilket är något ”progressiva” verkar känna sig hotade av.

Med några av dem har det blivit en sådan fobi som en slags ”progressiv” inkvisition verkar ha utvecklats för att trampa ner åsikter som är felaktiga. Och jag tror att detta beror på att de flesta ”progressiva” bevarar en självförstärkande social eller professionell bubbla där alla bär omkring på samma grunda, outforskade antaganden och visheter, och de är helt enkelt inte vana vid att vara emotsagda. De finner det traumatiskt de stackarna, vilket är varför ”progressiva” är mer sannolika än någon annan (förutom muslimer) att kräva censur av åsikter som de inte gillar.

Du kan själv mäta hur ”progressiv” du är, om du vill, genom att se på hur länge sedan det har varit sedan du kallade någon en rasist för att förespråka sekulärism eller demokrati – rasist är naturligtvis det praktiska ordbruket för någon social eller politisk åsikt som ”progressiva” ogillar och som vanligtvis används som en första utväg, som en pepparspray, att tysta folk redan innan de kan höras.

”Progressiva” vet instinktivt vad som är bäst för alla. Det är deras grundläggande definierande drag. De tror att om de finner en sak personligen kränkande för dem, så borde det självklart vara förbjudet för alla. Åsikter de personligen inte håller med skriks ner innan någon annan kan höra dem.

De ”progressiva” ger sig själva tillåtelse att tänka och uppträda på detta sätt för att de tror att de upptar någon form av högre moral, en uppfattning som så många andra ”progressiva” tankar, är både underhållande och störande på samma gång.

Men eftersom de gör denna typiskt arroganta och falska antagandet, blir varje meningsskiljaktighet en moralisk dom, så när de stöter på någon med en annan uppfattning, tenderar en ”progressiv” inte bara att vara oense, som en normal person skulle, utan att även aktivt döma och fördöma dem som en föraktlig människa som förtjänar att vara personligen förnedrad och uthängd och deras åsikter, oavsett hur giltiga, medvetet förvrängda och krossade med alla medel, oavsett hur falskt eller oärligt de än gör det.

Så de kommer gladeligen att förtala dig som en rasist även när de vet väldigt väl att du inte är det, men ändå vara belåtet övertygade om att de handlar rätt för sin sak.

Att kallas en rasist är särskilt obehaglig eftersom det inte bara är en avslappnad förolämpning som man kan rycka på axlarna åt.

Det är ett anklagande ord som ”förrädare” eller ”pervers”. Det kan fläcka en persons rykte oavsett om det är sant eller inte. Och ”progressiva” använder det med den uttryckliga avsikten, uppifrån den höga moraliska piedestal de sitter på, precis vid gränsen av dårlandet.

Och de övervakar också varandra med en puritansk vildhet. Jag känner folk som är rädda för att tala om vad de tycker framför sina mer ”progressiva” vänner eftersom de vet att de kommer dömas och fördömas för det, och de behöver inte detta krångel i sina liv. Så de håller sin mun och låtsas vara någon annan.

Och det är lika bra med ”progressiva”. De vill inte veta vem du egentligen är. De bryr sig bara om vem du ska vara. För ”progressiva” handlar det om en värld som borde finnas, men som i verkligheten inte finns.

En annan viktig kvalitet ”progressiva” har är att de verkar vara utmärkta tankeläsare.

Oavsett vad du säger kan en ”progressiv” alltid berätta för dig vad du verkligen menade med det. Det är en enkel formel: Om du säger X, måste det betyda Y, och Y är oacceptabelt, därför måste dina åsikter krossas.

Och hur klart du än anger din position, kommer en ”progressiv” alltid att lyckas läsa mellan raderna tillräckligt för att ändra det så att de kan kalla dig en rasist.

Det är verkligen en fantastisk färdighet … Jag menar sjukdom. Och det är vad jag tycker är som en slags höjdsjuka från att ständigt uppta den höga moraliska piedestalen där ”progressiva” helt enkelt inte hör hemma.

Deras skamlösa dubbla standarder är helt enkelt inte utrustad för att överleva i en atmosfär som gör sådana omöjliga krav på dem för okvalificerad integritet. Stressen är bara för mycket för ”progressiva”.

Det verkar försvaga deras redan förminskade kapacitet för tydlig och ärlig tanke att deras tankar fylls på med galna ”rasistiska” uppenbarelser, och ”Islamofobiska” hjärnspöken som hänger över dem.

De springer rädda ifrån sin egen propaganda, dessa arma människor, rädda för att ställa sig utanför ledet ifall ”inkvisitionen” slår tillbaka på dem, tvingade att fortsätta att upprepa lögnen att alla kulturer är lika.

För om de insåg och sa sanningen och sa:
”Jo, faktiskt, bevisligen är alla kulturer är inte på långa vägar lika varandra, och att hävda nåt annat är en förolämpning för allas intelligens.”

Då skulle de med sina egna ”progressiva” standarder omedelbart bli rasister, vilka i ”progressiva” kretsar är likvärdig med att bli smittad med pesten. De kan bara inte göra det.

Och det här är din verkliga tragedi om du är en ”progressiv”. Du är instängd där uppe på den imaginära höga moraliska piedestalen av din egen oärliga propaganda. Din historia av skamlöst förtal och högt fördömande skulle göra en klättring ner därifrån lång och alltför förödmjukande, speciellt när dina svaga relativistiska dubbla standarder helt enkelt skulle explodera under pressen att återvända till verkligheten, som vi gillar att kalla det här nere på terra firma.

Då skulle alla de otäcka små etiketter som du har skadligt och falskt fäst på andra i det förflutna komma tillbaka och fästa sig vid dig, där de faktiskt alltid hört hemma. Och så kan vi ju inte ha det, eller hur?

Så jag antar att du bara måste förstärka och hålla upp den löjliga charaden med din ödmjuka och fega rasistiska ”anti-rasism” och din fula hycklande moraliska ställning, medan resten av oss har ett gott skratt på din bekostnad.

 

En kommentar

  • ja har inga problem med att stå för att ja e rasist det är ju dom andra som e blatte älskare o förädare !

    Gillad av 1 person