Att födas med en penis i ena handen och en koran i den andra.


Här i Sverige har religion alltid varit ganska vilande tills muslimer kom hit och började bränna böcker och dela ut dödsdomar och generellt kräva särskild behandling utan någon som helst bra anledning.

Men vad de har lyckats med är att visa alla vad som kan uppnås genom mobbning och hot, så nu känner varje knäppskalle i landet att de har rätten till respekt för sin dyrbara tro; tron som lyftes fram i grossistmått av någon solstingsrabblande gammal ökennomad med en psykologisk störning.

Det verkar ändå ironiskt för mig att själva folket som klart och tydligt utvecklat konsten att inte göra nåra som helst försök att tänka för sig själva alltid är de mest högljudda att vokalisera och kräva respekt för sina idéer.

Det finns till och med muslimer som går längre än så och hävdar att de som är de mest intoleranta människor på jorden är utsatta för intolerans i det svenska samhället, men jag tror inte att det är riktigt sant.

Jag tror däremot att många människor blir trötta på att höra om muslimer hela tiden, och de önskar säkert att muslimer bara skulle hålla käften och fortsätta med sina liv istället för att ständigt ha magont över ingenting, men det är inte detsamma som att bli utsatta för intolerans.

Men eftersom vi lever i en liberal demokrati och därmed har vi vissa dubbla standarder att upprätthålla så blir kritik av islam eller muslimer alltid mött med den omedelbara anklagelsen av islamofobi, ett väldigt oärligt ord som försöker skildra legitim kritik som nån slags hatbrott, när sanningen är att islam har en sten på sin axel i storleksordningen av en moské, och letar efter varje tillfälle att bli förolämpade för vad som helst.

Vissa muslimer verkar nästan permanent förolämpade om ett eller annat, och ändå hör du aldrig någon av dessa människor när någon ung muslimsk tjej mördas för att ha dragit vanära över sin sinnessjuka familj. Då ser plötsligt alla ner i golvet.

De envisas med att berätta för oss att islam är en fredens religion medan alla bevis snarare pekar på krigets religion. Den heliga boken uppmanar muslimer att erövra världen och underkasta alla till Allahs regler.

Om islam får som de vill, skulle fria val bli en företeelse av det förflutna och resten av oss skulle också leva i det förflutna… under överskådlig framtid.

Och vissa människor är väldigt angelägna om att den situationen verkligen uppstår, speciellt de högljudda, rafflande och mässande islamiska lärde, Imamerna som vi oftast hör, berömma självmordsbombarna som härliga martyrer.

Ännu märkligare är att vi aldrig hör om att någon av dessa entusiastiska heliga ledare spränga sig själva för Allahs ära. De är alltid mycket angelägna om att delegera just den särskilda äran. Trots garantin för alla de fagra jungfrur som väntar på dem i himlen. Dessa Imamer är alltid som storsinta och så osjälviska att de alltid hittar någon annan mer förtjänande av just denna ynnest och ära.

Nu har ju hela 72-jungfrur-i-himlen-scenariot blivit något av en komedistämpel med god anledning, men det har ett allvarligt problem, och det är att jungfrurna sannolikt är goda islamiska jungfrur, för det kommer självklart inte att finnas några otrogna ”kufarer” i himlen.

Så förmodligen kommer alla 72 jungfrur i himlen även ha bröder, kusiner och farbröder som alla är fast beslutna att försvara sin ära genom att döda alla som tar ögonkontakt med dem.

De verkar inte riktigt tänkt igenom det hela ordentligt, verkar det som för mig. Och för detta blåser de huvet av sig själva? Skulle det inte bara vara lättare att skaffa en uppblåsbar kvinna och blåsa upp henne? Och skulle sedan någon titta på henne med lustfyllda ögon kan de helt enkelt stena ihjäl henne och skaffa en ny att blåsa upp. Förresten, de behöver inte ens leta sten för det evenemanget, det räcker med en synål.

Jag tycker även att muslimska kvinnor i Sverige som täcker sina ansikten är psykiskt sjuka. Jag inser visst att det i vissa delar av världen finns kvinnor som faktiskt inte har nåt val i den frågan, styrda som de är av primitiva varelser vars enda prestation i livet var att födas med en penis i ena handen och en koran i den andra.

Men det verkar för mig att om Gud hade tänkt sig att du ska täcka ditt ansikte då hade han i sin visdom gett dig en flik av hud för det syftet. Men det är klart, om denna hudflik gav dig något sexuellt nöje, skulle den ju behöva avlägsnas; det är ju helt självklart.

Men jag vill inte gå för hårt fram på islam här, av två skäl. För det första, för att jag inte vill bli mördad av någon hysterisk, mattuggande bok-brännar mupp med skit i skallen. För det andra anser jag att vi måste göra eftergifter för islam, för vi måste komma ihåg att det är en ganska ung religion, så kanske islam just nu bara genomgår en svår ålder; lite full av sig själv, tror att den vet alla svaren, ungefär som en trotsig tonåring. Men jag är säker på att de kommer att lära sig.

Jag tänker att flera år från nu kommer många intelligenta muslimer att se tillbaka på all denna medeltid och jihad-nonsens med förnedring och skam, som tyskarna gör med nazisterna, och kanske då kan vi alla ha ett gott skratt åt det, men under tiden anser jag att en religion som kräver jordisk hämnd och vedergällning i vilken som helst form, egentligen inte är en religion alls, utan en sjukdom, och bör således behandlas som en sådan.

5 kommentarer

 • F-låt, råkade göra ett feltryck och gilla mitt eget svar.

  Gilla

 • Du verkar vara riktigt bibeltroende jämfört med många kristna teologer. Så här står det om Ismael, arabernas stamfar: ”Mer vildåsna än människa skall han vara, han skall slåss mot alla och alla mot honom” (1 Mos 16:12), som i 1917 års översättning lyder: ”Och han skall bliva lik en vildåsna; hans hand skall vara emot var man, och var mans hand emot honom; och han skall ligga i strid med alla sina bröder.”

  Ja, all hans avkomma går i hans fotspår. I strid med alla sina bröder. Mer vildåsna än människa.

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Jag är absolut inte troende. Jag är ateist. Det framgår tydligt av flera av mina texter där jag även ger kristendom en smocka.

   Jag citerar heller inte GT, då vi reviderat den delen av bibeln i och med Jesu födelse och vi lever inte efter GT.

   Min text här är överdriven med inslag av ironi och tragikomik. Inte menat att vara komisk utan tragisk.

   Du får ta a var för dina egna personliga tolkningar som du gör efter egna förutsättningar. Du ska dock inte fästa dina tolkningar på mig.. De får stå för dig..

   Gilla

   • Jag var nog mest ute för att ironisera över alla troende av alla samfund, som är likt vilda djur mot sina egna p.g.a. detaljtolkningar av texter. Religionerna har svårt att strida mot varandra, när de är upptagna av inbördeskrig.

    För övrigt. I NT angrips judarna i en värld där de flesta judar är konvertiter. Osannolika mängder hedningar lär ha konverterat för att få åtnjuta judarnas frihet från att delta i kejsarkulten. Jude var därför inget etniskt, det betydde bara skrifttroende, bokstavstroende, bunden av Mose Lag och delade i riktningar, som ständigt låg i strid med varandra.

    Jämförbar begriplig situation: Du kan välja mellan att svära Adolf trohet, konvertera till något obehagligt, eller att dö läskigt. Väljer du konvertera, gäller det att övertyga Gestapo om ärligheten i din tro.

    Det var enklare förr. Då var det bara judar. Nu har vi tre sådana religioner med otaliga riktningar och millioner skäl att slåss med varandra.

    Gillad av 2 personer

 • Så rätt så. RESPEKT!!

  Gillad av 1 person