EU´s stöld av demokratin.


Nu när vi är medlemmar i EU låtsas vi att delta i demokrati genom att hålla val till Europaparlamentet, en gummistämpelkropp som är lika absurd och värdelös som en sovjetisk marionett-montering. Det viktigaste beslutet Europaparlamentet någonsin tar måste vara när man ska bryta för lunch. Att vara medlem i Europaparlamentet är som att köra bil från passagerarsätet med en leksaksratt.

De får inte inleda lagstiftning. Allt är beslutat för dem i förväg av en panel av kommissionärer som inte har blivit valda av någon. Allt parlament kan göra är att säga ja eller nej.

Om det blir ett nej, fortsätter de bara att föra tillbaka frågan tills det blir ett ja. Det är så de måste göra allt i Europeiska unionen eftersom de faktiskt inte har samtycke från de människor som de avser att styra.

Och det betyder att våra lagar i Sverige är skapade av personer som inte har blivit valda och inte kan avlägsnas genom folkröstning. Diktatur med något annat namn.

Vi kan klä upp det i fina ”progressiva” termer som ”integration” och ”harmonisering”, men om de icke-valda kommissionärerna i Bryssel beslutar att något ska bli lag i Sverige, så blir det lag. Och det finns inget vår regering kan göra åt det eftersom människorna i den har skrivit bort sin makt, och vår, och lämnat oss till nåd av en olaglig regim som inte har demokratiskt mandat från någon och har aldrig ens bemödat sig med att söka det.

Så varför skulle vi bemöda oss med att rösta i dessa val om parlamentet är så svagt och värdelöst?

Vi behöver rösta eftersom de enda människorna i det med någon moralisk legitimitet är de som skulle rösta för att avskaffa det, om de får chansen, och ju fler av dem vi kan välja desto bättre.

Oberoende partier växer i undersökningarna över hela Europa och med god anledning. En röst för någon av dem kommer att skicka ett meddelande till de personer som har stulit vår demokrati att vi är seriösa om att ta tillbaka det.

Personligen är jag ännu osäker på om jag ska rösta för SD eller AfS, men nåt av dessa blir det. Du kanske inte håller med alla deras åsikter och partiprogram, det gör inte jag heller men om du tror, ​​som jag, att ingenting är viktigare politiskt än en regering genom samtycke, så finns det bokstavligen inga andra partier i Sverige att rösta på.

Våra etablerade politiker och ledande tjänstemän har sålt ut oss till en antidemokratisk superstat, en ny sovjetunion, för att den passar deras karriärer att tillhöra en exklusiv politisk klubb tillsammans med alla andra viktiga välbetalda karriärer och deras massiva skattemedelbetalda pensioner. Och det kostar oss många miljoner per dag för att passa dem, deras karriärer och deras pensioner.

Storföretagen älskar massinvandringen eftersom den kör ner lönerna för de fattigaste människorna, samtidigt som den inte kör ner direktörernas utdelningar.

De kallar det hälsosam konkurrens, men det är ungefär lika hälsosamt, och moraliskt, som en tuppfight.

Samtidigt kvävs småföretagen under en lavin av onödig EU-lagstiftning som syftar till att införa enhetlighet och kväva konkurrens och initiativ. Och om du driver ett litet företag vet du att det är sant.

De fortsätter att kalla det den fria marknaden, men det finns ingen fri marknad för oss i Europeiska unionen. Vi får inte göra handel med någon utanför den. I handelsvillkor är vi fångar i EU, som faktiskt behöver oss mycket mer än vi behöver det.

Vi har nog en del att vara oroliga för i Sverige. Vi har inte så bra ekonomi som våra politiker påstår i global handel. Vi ligger på en 22:a plats.

ekonomi top 25

”Förteckning över de 25 största ekonomierna av BNP (nominellt) på toppnivå av BNP i miljoner US $”

Vår finanssektor genererar visserligen rikedom, därför vill Europeiska unionen gripa det, reglera och beskatta oss till underkastelse. Europeiska domare behåller utländska terrorister och brottslingar i vårt land på de tunnaste företeelser, medan resten av oss kan anmälas och åtalas utan bevis tack vare den europeiska arresteringsordern.

Vi är fångar av en politisk union som är så medfött korrumperad att dess konton inte har godkänts av revisorer på nästan två decennier, och vars katastrofala, fanatiska ”en-storlek-passar-alla-politik” har lett till kollapsade ekonomier, massiv ungdomsarbetslöshet, en artificiell valuta som hålls tillsammans med gaffatape (silvertejp), en ekonomisk nord-syd splittring så brutal och onödig som Berlinmuren, och vad vi än röstar för, kan vi inte få eftersom våra röster inte räknas för någonting.

Om du vill göra gällande att du är för Europeiska unionen måste du även erkänna att du är EMOT demokrati, annars ljuger du.

Denna sak var designad från början för att hålla folket utanför den styrande processen eftersom människor inte kan litas på att rösta på det sätt som de blir tillsagda, och det är en verklig olägenhet för de som försöker ålägga en ideologiskt driven totalitär storplan.

Om vi ​​stannar i EU signerar vi inte bara bort vår egen demokratiska franchise, utan även för alla kommande generationer också, och det har vi ingen rätt att göra.

Demokrati är inte perfekt, som vi vet, men det är en viktig säkerhetsventil. Om vi ​​låter den politiska klassen stänga den ventilen som de vill för egen bekvämlighet, behöver du inte veta mycket om människans natur för att veta att explosionen som följer bara är en fråga om tid.

Långt från att förhindra krig i Europa, vilket ofta är falskt hävdat, kommer Europeiska unionen sannolikt att vara orsaken till nästa våldsamma konflikt eftersom det inte har samtycke från de människor som det hävdar att styra, och det har inte ens modet att söka efter detta samtycke.

Det måste ändå säga oss att det är något djupt ruttet i detta projekt. Och ringer det inte några alarmklockor alls när ingen vill att du ska få säga din mening?

Titta på lögnerna och undanflykterna år efter år, längderna som alla etablerade partier i Sverige har gått för att förneka oss att få våra röster hörda.

Brutna löften, det ena efter det andra i all oändlighet., och de har bildat maskopi mellan dem för att neutralisera den lilla demokrati vi har kvar och göra den värdelös. Deras brott är större än bankernas med vilka de samverkar för att ta ifrån oss vår rikedom.

De har visat att de håller oss, folket, i nedlåtande förakt, och det här valåret är en chans för oss att visa dem vad vi tycker om dem. Det här är vår chans att berätta för dessa politiska brottslingar och deras medievänner att de kan förvränga oss och kalla oss alla de fula hatfulla namn de gillar, men vi har fått nog av sina lögner och hala undanflykter.

Vi vill ha vår suveräna demokrati tillbaka, och vi kommer inte att acceptera ett nej.