Homo-Islamisk Masochism


Som ni ju vet så tycker jag inte om att kritisera någon här på Rosa Traktorn, men de mest komiskt desillusionerade människorna på den här planeten, förutom kreationister, Jehovas vittnen och scientologer, måste nog ändå vara idealistiska vänster-homosexuella som tror att de delar en gemenskap med muslimer som två förtryckta minoriteter.

Opinionsundersökningar och verkligheten visar oss att de flesta muslimer är äcklade av homosexualitet och tycker att det är helt oacceptabelt.

Nu finns ju inte alla muslimer i Sverige, de flesta lever ju utanför våra gränser, så alla muslimer är ju inte inkluderade så det är knappast representativt, så vi kan inte rimligen extrapolera allt från det utan att vara rasistiska. Och det är ju en lättnad. Du trodde kanske att du skulle möta en obehaglig sanning där för en sekund, eller hur?

Homosexuella människor som letar efter en gemensam grund med islam är lite som vänsterjude som vill bojkotta Israel.

De har låtit sin vridna ”progressiva” politik tunna ut sunt förnuft. Det är svårt att veta om de verkligen tror på sin fantasi om en homosexuell / islamisk allians, eller om deras politiska korrekthet ”se så tolerant jag är” inte bara har muterats till en slags homo-islamisk masochism. Hur förklarar man annars villigheten hos annars intelligenta människor att unna sig en religion som vill se dem döda.

Och inte död på ett symboliskt eller teoretiskt sätt, utan på ett verkligt ”häng dom offentligt” sätt, som de gör i Islamiska republiken Iran där de betraktar döden som en allt för bra lösning för homosexuella.

Om de kunde hitta ett sätt att döda dem två gånger om så vet de att det skulle glädja Allah mer än en självmordsbombare i Tel Aviv, men vad kan de göra? De får väl vänta på att islamisk vetenskap hittar en väg, och plocka upp Nobelpriset för det.

Visst måste det vara självklart även för de mest PK-skadade bland oss att om någon grupp på denna jord borde motsätta sig islams spridning med allt de har i bagaget, så borde det vara homosexuella. Ingenting är ett allvarligare hot mot dem.

Islam kommer aldrig att vara ens avlägset homovänligt. Det kommer aldrig att finnas en rosa halvmåne, om du inte räknar homosexuellas blodfläckar, och lycka till med att hitta en islamisk imam som är beredd att förneka det.

Det är sant att inte alla imamer känner på samma sätt om homosexuella. Vissa tror att de borde stenas till döds. Andra föredrar att kasta dem från ett berg eller hustak. – Kanske på en bra dag att du till och med få välja.

I Iran har de avgjort saken genom att offentligt hänga dem från kranar. I Mauretanien använder de den mer traditionella metoden, stening till döds. I Saudiarabien föredrar de halshuggning, som de gör för många saker i det landet, inklusive häxkonst.

I länder som inte ålägger dödsstraff för att vara homosexuell, är det fortfarande straffbart genom piskning och fängelse. Och det meddelades nyligen att flera islamiska länder försöker hitta ett medicinskt test för att upptäcka homosexuella personer och stoppa dem vid gränsen, så äcklade är de av homosexualitet.

De tvingade till och med FN att ta bort sexuell läggning från en resolution som fördömer godtyckligt avrättande, eftersom islamiska länder vill ha rätt att vederbörligen avrätta homosexuella personer utan att bli dömd för det, och FN gick med på det, vilket ju säger oss en hel del om FN, men inget vi inte redan visste.

Begreppet mänskliga rättigheter är helt främmande för islam, som de flesta vet, (dock inte vänsterorienterade homosexuella). Begreppet homosexuella rättigheter är en förolämpande obscenitet mot islam, utan att lägga en finare punkt på saken.

Islam anser inte homosexualitet som en alternativ livsstil, utan som en äcklig form av sexuell perversion, ungefär på den nivå vi ser på pedofili eller bestialitet (som är tillåten i islam) och måste straffas allvarligt.

Vi vet att ju mer islam det finns i ett samhälle ju mer fysiskt farligt kommer det att vara för homosexuella människor. I delar av Europa med höga muslimska invandrarpopulationer vet vi att öppet homosexuella män är mycket mer benägna att bli attackerade och misshandlade på gatan för att de är homosexuella. Och det finns en bra anledning till att de inte håller Pride-parader i muslimtäta områden.

I ett nötskal, ni homosexuella människor, islam vill ha ert blod, och om du någonsin är dum nog att åka till ett islamiskt land och låta dem veta att du är homosexuell kommer du att få reda på det den svåra vägen.

De bryr sig inte ett jäkla dugg om hur tolerant eller inkluderande du är. Det vill bara att du är död för att du är den du är och vad du är, och de är inte mer öppna för övertalning i frågan än du skulle vara öppen för övertalning om att låta råttor springa lösa i ditt hus.

Du har större chans att fira jul på en pub i Saudiarabien än du har för att hitta gemensam grund mellan islam och homosexualitet, och du har absolut ingen ursäkt för att låtsas om nåt annat för det finns inget nyanserat om den islamiska positionen. Det finns ingen tvetydighet. Det finns ingen grå yta. Det finns ingen gemensam grund. Det finns ingen gemensam kamp. Det finns inga broar som ska byggas, och det kommer inte att finnas så länge du är homosexuell.

Skulle det alternativet finnas på bordet alls för dig? Att sluta vara homosexuell? Du vet, för samhällets sammanhållning? När allt kommer omkring, genom att vara homosexuell, är du kulturellt okänslig, respektlöst, splittrande, provocerande, offensiv, islamofob och rasistisk.

Vad kan jag säga? Slutsatsen är om du inte vill vara en snuskig rasist kommer du att behöva sluta vara homosexuell för att inte vara kränkande.

Och om du tänker på det är det verkligen inte så mycket att be om, eller hur? Trots allt, om du inte är villig att kompromissa på din sjuka och syndiga homosexualitet, hur kan man rimligen förvänta sig att islam ska kompromissa med att vilja se dig död?