Vacklar elitens perversa välde nu när människor runtom vaknar till?


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett inlägg som idag handlar om Elitens perversa välde.

Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

 

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

Vacklar elitens perversa välde nu när människor runtom vaknar till?

Jag förstår att världens styrande inte ska eller vill avgöra den rättvisa fördelningen bland människorna på jorden för det finns ju ingen chans att korrupta giriga eländen nånsin kommer att tänka medmänskligt i annat fall hade de ju då redan agerat så nu, för varför väntar de med att göra världen bra om de har makten i sin hand att göra det?

En självklar fråga kräver ett vettigt svar eller hur?

Det är ju de själva som styr som förstör för att som de jordens parasiter de är så är detta det system de trivs med, eftersom de genom sina lejda lönnmördare ständigt röjer undan eventuella hot för sin verksamhet medan de sen står fint och ler intill sina marionetter i strålkastarljuset och mottager publikhavets naiva beundran.

Vilket folkförakt hyser dessa ”monster” när de vet att de fullt medvetet, som griniga gamla impotenta gubbar skickar ut unga virila vitala livsglada män för att mörda med serverade lögner som ska uppmana till engagemang?

För vet vi att så dör dessa unga män som har blivit förhärdade genom sina fruktansvärda uppdrag i att ta död på dem som de styrande kallar för fienden och detta gäller ifrån båda håll med dessa mordiska tankar om sin egentliga nästa.

För i de länder där de styrande har låtit sig köpas upp av elitens medlare i affärsangelägenheter medan de tillåter att deras länder och invånare utsättas för bedrövlig behandling, allt för att de egentligen bara bryr sig om sig själva finns det många exempel på genom tiderna i vår värld vet vi.

Där i de länder där inte ledaren är villig till att låta sig köpas där sen kan det bli som vi har sett exempel på i vår värld helt plötsligt ett s k ’inbördeskrig’ fast de egentligen är de styrande i kulisserna som visar sitt hat och förakt för de starka ledare i andra länder som har kurage att gå emot dem.

När ni förstår att korrupta massmedia idag går elitens partipolitiska agendas ärende och endast skriver vinklad journalistik som gynnar denna agenda då borde ni tänka till när ni ser hur vår värld styrs och på allvar börja ifrågasätta vad som sker och varför det, då först börjar ni vakna upp till den verkliga verkligheten som fegt döljs av hycklarna under namnet ’konspirationsteorier’.

Ett mycket effektivt ord för att stoppa fakta att nå ut till allmänheten, i hur de giriga gränslöst hänsynslösa styrande agerar för att nå sina själviska mål.

Så medan världen blöder och barn kvinnor och män i alla åldrar runtom i vår värld lider av alla dessa bedrövliga konsekvenser som blir pga några griniga gnidiga gamla fula impontenta gubbar, som hatar sina liv för att de snart är slut och som använder sina pengar för att jävlas med övriga värld så länge de själva existerar.

Ja då borde de flesta fatta att vår värld styrs av sadistiska psykopater i avsaknad av medmänsklighet totalt, ja de är de riktiga zombies levande döda som livnär sig på andra människors livskraft på olika makabra sätt.

Så dessa gubbar sitter tryggt i sina lyxkåkar betalda av blodspengar självklart pga deras vidriga affärsverksamheter de livnär sig på och groggar med likasinnade medan de smider nya planer för att göra livet till ett helvete för unga lyckliga människor dessa griniga giriga gnidna gubbar är ytterst avundsjuka på.

De vet att hur mycket transplantationer de än genomgår med byten av kroppsdelar de tar ifrån de stackars unga offer i krig de i själviskhet orsakar för att tjäna ännu mer pengar på, där de alltså sen tar vad de vill ha utan att fråga om lov för de äger ju medicin och läkarindustrin så de gör som de vill.

Eller så säljer de dyrt till nån annan desperat gammal rik knös av dem som inte äger just den verksamheten, som vill leva lite till som i avundsjuka även den hatar ungdomarnas kraft den inte längre själv besitter som just en krokryggad skrynklig gubbe som stapplande fram genom livet i bitterhet i alla fall vet att den är bland de rikaste på jorden medan den njuter av ett ungt hjärta i sitt rynkiga bröst trots att personen vet att den bara skjuter upp det oundvikliga..

Vem förstår inte denna makabra affärsverksamhet?

Dessa typer i de högsta positionerna likväl som deras marionetter pratar lögn så fort de yttrar sig för att det ska låta bra så att de kan bedra människor lite till och lite till och lite till och lite till osv medan de ledande tjänar pengar på den uppenbart lättlurade massan.

Nej ska det nånsin bli en riktig förändring så pratar jag om att när världen är fri ifrån dessa potentater som parasiterar på övriga mänsklighet i total hänsynslöshet, för då först kan människor ha en tillvaro där ingen ska behandlas orättvist.

Det fattar ju vem som helst att det här styrande väldet kommer förinta sig själv just pga den girighet de besitter, för ingen av dem vill ju vara annat än störst och bäst så det kommer att gå med detta världsväldet som med de förra vi vet som gick under av precis samma orsak som pågår nu.

Tänk på alla hatiska föräldrar vars barn i olika ålder som har blivit utsatta av dessa grymma maktgalna eländen, vilken hämnd de ruvar på och mer och mer kommer i dagen nu för detta är en pågående ’dominoeffekt’ som de själva genom sitt högmod har satt i rullning, ja deras ständiga habegär röjer dem.

Det är så mycket vidriga saker av fruktansvärda onödiga perversa och störda och elaka beteenden som dessa dårar har utsatt oskyldiga för, endast pga att de har mer pengar och därför anser att de är förmer som existenser och därför ser det som att de har rätt att behandla andra precis hur de vill.

Men vi har sett och läst om gamla tiders välden hur de till sist förgjordes inifrån i många fall just pga sin perversa själviska ondska.

Ondskan förgör alltid sig själv i förlängningen eftersom ondskan är destruktiv och inte konstruktiv.

Det finns ingen annan väg än neråt i avgrunden för destruktivitet.

Det trista är att de kommer dra väldigt många nu ovetande om allt detta med sig eftersom majoriteten av folket sover i sin brist på kunskap för att de hellre lockas av det som detta dödsdömda styre serverar i sin obeskrivliga ignorans och själviskhet på många plan, vilket leder till att vi är mindre i antal i motstånd mot ondskan än vad vi egentligen önskar oss.

Ju fler som vaknar desto bättre för den vänliga delen av mänskligheten är det.

//Zoéline Alahmad