Hur man försvarar sig själv och vinner varje argument mot vänstern.


När vi möter vänstern blir vi ständigt attackerade och trakasserade både i samhället men i huvudsak på sociala medier som Facebook och Twitter. Uppenbart för att det är säkrare för vänsterextremisterna att attackera dig på de sociala plattformarna än det är att försöka göra det direkt till din person.

Tyvärr sugs många in i deras trick för att komma åt dig, så här ska jag försöka ge dig lite användbar information om vad du har framför dig och hur du kan hantera det när du ställs inför en konfrontation med vänsterfolk. Vänstern är de som kallar dig rasist, nazist, xenofob, islamofob, homofob eller nån annan slags ”fob”.

Först av allt vill jag ändå rekommendera att du inte konfronterar dessa människor alls, du skulle bli förvånad över hur långt de är villiga att gå för att fånga din uppmärksamhet men det är alltid bättre att ignorera dom fullständigt.

Om du trots allt finner dig i en situation där du måste konfrontera dessa människor måste du förstå att detta inte är nyktert tänkande, resonabla människor alls. Vad du konfronterar är förprogrammerade drönare som kommer att attackera din person och ditt fysiska framträdande (ditt utseende, din kropp, ditt språkbruk) eller vad som helt som är personligt.

De kommer INTE att konfrontera dig i faktabaserad diskussion på en statistisk eller intellektuell nivå alls. – Så försök inte ens att leda in ett samtal på sådana argument.

Vad du ska veta är att när de kallar dig nazist eller rasist så har detta ett psykologiskt syfte. När de kallar dig dessa saker försöker de få dig att förklara dig, att få dig att förklara eller demonstrera för dem varför du inte är detta. Men om du börjar göra det, sätter du dom i en position av auktoritet över dig. – De blir en auktoritet över dig.

Tänk på saken, vem är det du normalt försöker förklara dig för när du blir anklagad för att vara dålig?

När du var barn, så var det dina föräldrar för de är i auktoritet över dig som dina föräldrar. I skolan var det lärarna du behövde förklarar dig inför, eftersom lärarna är i auktoritet i skolan. I samhället är det kanske polis eller arbetsgivare som är den auktoritet du behöver förklara dig för om du anklagas för att ha varit dålig.

Så varför ska du förklara dig inför dessa vänsterextremister? – Det ska du inte! Du har ingenting att förklara för dessa människor alls. De är inte i auktoritet över dig.

Om du börjar förklara dig sätter du dom i auktoritet över dig, och det är det som är deras syfte. – Så gör alltså inte det.

I stället ska du attackera dom tillbaka!

När de kallar dig en nazist eller rasist, kalla dom möjliggörare av mord, en våldtäktsmöjliggörare, en möjliggörare av pedofili, kalla dom terrorister, för det är vad de är. 

Många av de så kallade flyktingarna som de välkomnar in i landet är i själva verket, mördare, våldtäktsmän och pedofiler som i många städer runt om i västvärlden sätter upp gäng av kriminella som får härja fritt.

Vänsterextremisterna möjliggör detta och de mörkar och döljer det. Så dra ut dem i ljuset och kalla dem vad de är.  Nästa gång du blir kallad en nazist eller rasist, vänd dig mot dom och säg:

–  Du är en mördare!

–  Du är en våldtäktsman och möjliggörare av våldtäkt, pedofili och terrorism i landet!

–  Du är en sjuk människa!

Du ljuger inte, för det är vad de är. Du behöver inte förklara dig, du behöver inte ens förklara vad du menar med din attack, för de vet vad de är och vad de gör.

Vänsterextremisterna skördar sina offer/anhängare i universitet, skolor och andra platser där unga människor som är lättpåverkade rör sig. De tror de är moralisk överlägsna alla andra för att de tror sig stå upp för mänskliga rättigheter.

Men på vems mänskliga rättigheters bekostnad?  

Är våldtäktsmän och mördares mänskliga rättigheter mer värda? Har pedofiler och terrorister mer mänskligt värde än alla andra och framför allt har de mer värde än sina offer? Naturligtvis inte. 

Så dra ut dom i ljuset, kalla dom för vad de är. Attackera dom med deras sanna natur och belys vilka monster de verkligen är. När de kallar dig nazist eller rasist så attackerar de dig, attackera dom tillbaka.

Ge dom inte auktoritet över dig genom att få dig att försöka förklara dig själv eller demonstrera för dom varför du inte är vad de kallar dig för.

Låt dem försöka förklara sig för dig istället. Låt dem konfronteras med vad de är. – Mördare, terrorister, möjliggörare av mord och pedofili.