Rensa ut, gör om och gör rätt.


I dagens flöde på Facebook fastnade jag på en väns inlägg.

”Idag vill jag nog göra ett långt inlägg om allt möjligt skit som pågår överallt. Varför kan vi helt enkelt inte bara ”dra-ur-proppen” på ”höga-hatten-folket” ?

När saker och ting löpande nu kommer upp till ytan så sitter dom kvar på sin rumpor och dom som kämpar får gå? Rätt eller fel folk, vad vet jag men ni förstår vad jag menar.

Så mycket dynga som Sverige håller på med i maktens korridorer måste mynna ut i något jätteknas. Vilket jag då sorterar in i att det finns bara en sak att göra, vilken förbenade instans det än handlar om. RENSA UT !

Låt yxan gå helt enkelt, och sätt in hederliga människor (jodå vi har såna kvar i Sverige) och låt dom sitta där och göra rätt och bete sig rätt. Jäv och dyngspridning ska bort från vårat land. Alla långa kluriga och utredande beslut skall kortas ner så saker och ting kan på rätt sätt med omedelbar verkan och inte 2-4 år senare (förutsätter att man har tur) .

Jag är så förbenat less på Sveriges mentalitet i dagsläget. Pengarna bara försvinner som ett såll överallt utom där dom hör hemma. Landsbygden utarmas till fördel för storstaden. Där ingen kan bo för det finns inga boenden och finns det så kostar det fläsk att hyra för ”vanligt” folk.

LSS och hemlösa står utan hjälp eller rättigheter. Sjukvården går på knäna. Polisen skriker. Och för guds skull prata inte om alla skuldsatta som inte har några rättigheter någonstans utan bara ska hacka i sig allt!

Nä vad är detta för land? Vad har det blivit av oss?
Kontentan…Rensa upp. Kasta ut. Sätt in intresserade vanliga människor i styrande positioner. Inte höga hattar och annat dravel. Inga för evigt poster eller misskrediterade politiker.

Det finns folk som är anställda för att hjälpa till vid nedläggningar och avskedande av personal. Ta in 2 såna så är vi snabbt på golvet igen. Och kan börja resan mot att resa oss igen och bli det Sverige vi en gång var.

Ha nu en underbar dag och njut av vårsolen.”

// Leena

3 kommentarer

 • All dra ur ploppen och tömma ut korruptionen måste förmodligen ske genom ett konstant flöde av nya bättre partier och politiker och vattnet kommer nog aldrig bli helt rent ändå, men i vart fall bättre.
  Valsamverkanspartiet tror jag kan öka på detta flöde som har en renande effekt.

  Gilla

 • precis thomaz men i sverige tänker man kortsiktit o inte långt alls man tänker bara på utlänningarna o ge dom pengar o välfärden minskar alla pengar går till blattarna. man tänker bara på att tillfredsställa feminist regeringen och kamma poäng politiskt och man tänker inte alls på tryggheten och välfärden man tänker inte alls på sjukvården och dom som behöver hjölp man planerar inte man har inga lösningar bara ord man tänker heller inte på dom som står utan hjälp eller på det egna folket man bryr sig inte man bara vill göra sig viktig och se sig själv i stora dager !

  Gillad av 1 person

 • Liknar från förr då Präster och prelater satt kvar på livstid till döden avlöste!

  Gillad av 1 person