Vad gör vi när vissa av islams medlemmar bevisar sig vara hotfulla och farliga emot oliktänkare?


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett inlägg som idag handlar om: Vad gör vi när vissa av islams medlemmar bevisar sig vara hotfulla och farliga emot oliktänkare? Och en berättelse hittad på Facebook.

Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

När jag som vanligt sitter och går igenom dagens Facebookflöde hittar jag ett inlägg som fångar mitt öga. Berättelsen jag läser i inlägget om vad som sker när oliktänkande människor går emot dem som står för ideologin är verkligen kuslig, som om de inblandade statuerar exempel och sänder ut en varning till alla andra i Sverige att akta sig för att hindra deras islamisering. Du kan läsa hela berättelsen längst ner.

Det står svart på vitt här vad som gäller för ideologin när den möter oliktänkare. Det går inte att missförstå budskapet här.

Är det inte mångkultur som gäller i Sverige? Samtidigt är Sverige ett kristet land med västvärld värderingar och då borde väl de som anländer till västvärlden respektera detta, för så måste ju en oliktänkare göra i deras del av världen. Det borde väl vara samma sak de ska göra här i Europa då de kommer utifrån? Respekt för Europas livsstil och tänkesätt, kultur, lagar och regler utifrån Europas system.

I rättvisans namn borde de invandrade tänka så, vilket jag vet de kristna ifrån dessa länder oftast gör. De anpassar sig till Europas/Sveriges kultur och här lever svenskar i fred med dem redan sen många år. Det borde väl funka för andra ideologier som kommer hit att tänka likadant i respekt för Europa/Sverige?

Dessa människor väljer ju att invandra hit och då ska de väl anamma de seder som finns dit de kommer, för det vill de ju att alla andra ska göra inför deras områden i de länder där deras ideologi finns.

Eller är det enda sättet som gäller för de troende inom sin lära att agera mot oliktänkare utifrån det som står i deras bok när de kommer hit? I så fall varför kommer de då hit om de inte söker fred? Är inte detta som står i denna vers i den boken ett direkt ”hets mot folkgrupp”?

30581676_10211762313713476_2889326758895550464_n.jpg

Bilden är från koranen vers 9:29 som i den svenska översättningen är grovt förskönad. Den är översatt på ett felaktigt sätt för att lura oss att tro att det är mildare än det är. Den mer korrekta översättningen har jag fått från annat håll, av en man från Syrien som låtit mig förstå att det mesta av den svenska översättningen är rent ut sagt förljuget i syfte att skönmåla Koranens sanna innehåll. Den mer korrekta översättningen lyder:

”Bekämpa (Döda) dem som, trots att de (förr) fick ta emot en uppenbarad skrift, varken tror på Gud eller på den yttersta dagen och som inte anser som förbjudet det som Allah (Gud) och hans sändebud har förbjudit och inte iakttar den sanna religionens bud – (kämpa mot dem, bokens folk*) till dess de erkänner sig besegrade och frivilligt betalar skyddsskatten (Jizyah*).” *Andra översättningar använder ordet ”Zakat” (Allmosan).

Men säger de inte muntligt att de förespråkar fredens ideologi? Hur kan då denna text säga totala motsatsen? Är ideologin fredlig eller ej? Vad anser ni som läser versen här m.fl. verser i denna skrift? (Följ gärna Rosa Traktorns koranserie där Thomaz skriver om en rad verser och vad de betyder.)

Vad alla borde veta om islam och koranen – Tre verser ur koranen alla borde känna till.
Vad alla borde veta om islam och koranen – Verser ur koranen. Del I

Vad vet svenskarna egentligen om denna ideologi? Vet ni att det är en ideologi som vill erövra och som försökte göra det över Europa på medeltiden där korsriddarna den gången stoppade deras framfart?

Vad sker idag? 

Om det är mångkultur det handlar om då borde de som kommer hit utifrån respektera Europa och inte kräva att Europas länder ska anpassas till deras ideologi. Men varför stängs kyrkor ner kors tas ner om det är mångkultur Europas länder ska ha? Upplever ni enligt versen här ovan att ideologin accepterar eller respekterar dig?

Dessutom, de som kommer ifrån menaländerna med den ideologin och som är vänliga och fredliga emot européer/svenskar, betyder det att de är vänliga för att de faktiskt väljer att inte lyda sin boks order?

Jag känner flera som är här som lever västvärldsliv. De anpassar sig till väst, så betyder de då att de faktiskt väljer att leva ett liv utan att lyda under sin ideologi och vad tycker deras ideologi om dem då, som inte följer det som boken lär ut?

Vi vet att Europa/Sverige är i en blandning av oliktänkare och detta borde respekteras, men först och främst borde ju t ex Sveriges lag gälla i Sverige eller hur? Varför annars söka sig till Europa/Sverige om inte respekt för det svenska systemet finns och om inte respekt finns för dess svenska invånare och andra invånare ifrån jordens alla hörn även av alla de som redan lever här med sina olika livsåskådningar?

För vad vill då dessa som invandrar göra här med en sådan inställning till västvärlden redan då de kommer hit att de inte alls vill anpassa sig här? Säger de inte att de flyr ifrån krig och elände och söker fred här i Europa? Varför skapar vissa av dem krig och elände här nu då? Enligt Europeisk/svensk utredningsstatistik.

Vi måste ju vara realister och det tråkiga är att de som kommer hit utifrån och beter sig illa här de skadar även sina oskyldiga landsmäns rykte p.g.a detta.

Dessutom de kristna som flydde hit ifrån den ideologin ifrån Irak t ex där vi vet att kristna dödas av denna ideologins troende helt enligt skriften vi läser här, dessa kristna flydde hit till Europa för att de sökte fred så ska dessa kristna som flydde hit bli förföljda även här nu undrar många kristna oroliga jag har pratat med?

-De minns hur det gick för Libanon säger de. Vad vet svenskarna om hur det var i Libanon först och hur det blev sen?

Libanon som efter att landets styre hade tagit emot en annan ideologi i mångkulturens namn? Kolla upp det och respektera de kristnas oro idag här i Europa/Sverige ifrån menaländerna. De borde veta vad de talar om eller hur?

Kontentan är: islam är en monoteistisk totalitär ideologi med ett lagsystem 24/7, helt enkelt en diktatur som baseras på politik med religiöst styre alltså är den ideologin inte bara en religion som många tror utan den är ett styrelseskick där Sharia rår 100% medan Europa/Sverige är demokratiskt? – Av de tillfrågade inom ideologin i Sverige svarar över 52% att de vill ha sharia i Sverige.

Vilket betyder att de inte alls vill respektera svensk lag, eftersom de anser att en Gud står över människors lagar. Medan Sverige består av mängder av oliktänkare. Hur ska nånsin dessa två motpoler kunna mötas? Har de styrande i vår värld alls tänkt på det?

Detta är vår verklighet och det är inga fördomar det är fakta. 

Vi måste ju sluta leva med skygglappar nu eller hur, för att berätta hur verkligheten är borde vara en självklarhet så att folk förstår för att kunna ha rimliga åsikter sen som baseras på just verkligheten. Varför ska personer tystas ner eller bannas/blockas på Facebook eller i media för de skriver sanningen? Är det inte viktigt att veta med kunskap för att slippa leva med fördomar som oftast leder till andra mer starka negativa känslor i just okunskap? – Jag tycker det är bättre att leva med insikter, vad tycker du?

Här följer nu den berättelse jag hittade på Facebook, som fångade mitt öga idag.

På tal om moskéer!

Jag kan för mitt liv inte fatta, hur man kan acceptera,att de ens får finnas i Sverige! Ännu mindre, att man tillåter böneutrop! Det övergår både mitt förstånd, och mitt sunda förnuft! Jag har bra med erfarenhet av helvetet!

Bor nästan intill den moské, som var först med att få testa böneutrop!
Jag talar om Fittja-moskén! Jag satt i KF=kommunfullmäktige i Botkyrka kommun, under perioden då man sökte tillstånd, för detta satans påfund!

Jag inlämnade en motion, och naturligtvis var vi enhälligt emot denna ansökan, men det var jag som drev den, och frågan var minst sagt laddad hos befolkningen! Vi blev inbjudna till moskén för en sittning med Imamen, och Rådet!

Det finns inte trevligare människor, när man spelar på deras planhalva, men gäller det motsatsen, bör man lägga benen på ryggen, för att ta sig därifrån så fort man kan! Jag var uppe i talarstolen, och gav alla de argument, som talade till deras nackdel! Hoten kom nästan ögonblickligen.

Redan natten efter kom det första samtalen! Om jag inte drog tillbaka min motion, skulle de passa på mig, när jag lämnade min arbetsplats! Jag satt ofta på kvällstid, och rättade matteproven, istället för att släpa hem dessa!

Man var mycket detaljerad med vad man skulle göra med mig! Kändes lite otäckt eftersom man bodde ensam i huset! Ingenting hände, men plötsligt, såg jag elden från parkeringen, bilen brann! Brandkåren var snabbt på plats, och släckte! 3 dgr senare kom ”Tuffis” katten hem med 1 st enliters plastpåse över huvudet!

Påsen innehöll spad av Sardiner, vilket gjorde att det var lätt att ”få in” katten i den! Jag ringde genast Sa: Djursjukhuset! Två dagar senare var det KF och gick upp för att agitera för min motion!

Helgen som kom, hade man spikat upp katten i den stora björken ca 50 m från mitt hus!

Grannen kom och sa att jag borde gå ut! Jag var såå chockad över, att någon kunde göra något så grymt! Jag var förblindat av ett grundlöst hat, ett hat som maniskt drev mig att fortsätta att driva frågan! Till slut gick kommunen in och beviljade! Det blev väl pinsamt kanske!

Först en provmånad, sedan fick man fortsätta permanent! Jag har ofta undrat varför man är så rädd att gå emot dem! Den feghet man uppvisar, när man inte vågar stå emot dessa satans drägg, har jag inte någon som helst förståelse för!

Däremot blir jag spyfärdig

(Inlägget från Facebook är återgivet här med tillstånd av trådskaparen)

// Zoéline Alahmad 

2 kommentarer

  • Nä fy sjutton så hemskt för mannen som försökte stå emot påtryckningarna. Jag hoppas verkligen han polisanmälde detta !

    Gilla

  • islam är bara en förljugen religion och att man tycker dom som kritiserar och fördömmer den religionen är spydiga och otrevliga bevisar bara för hur djupt förljugen denna religion är och hur otrevliga dom är som tror dom är något och hur korrupt våran regering är som ljugit för folket i generationer och skönmålat islam och bedyrat islam fy fan för denna äckliga feminist regering som är så genomrutten och korrupt att det lyser av skenhelighet rakt igenom hur kan man ljuga så för sitt eget folk är fegt och ynkligt allt för att behaga islam och dess monotiesim och behaga elefanten i rummet ! vad kan vi medborgare göra för o stoppa dessa farser ? för det ör nu vi behöver göra något åt det !

    Gillad av 1 person