Europa betalar redan skyddsskatt.


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett inlägg som idag handlar om den skyddsskatt Eropa i princip redan betalar..

Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

 

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

Europa betalar redan skyddsskatt.

I Sverige och Europa betalar vi i stort sett redan denna s.k. skyddskatt till dem som det står om i ”fredens” skrift. Den skatt som oliktänkarna måste betala för att få leva enligt de hot som uttalas i skriften, där det står att vi ska besegras när ideologin erövrar världen.

Vi ser detta pågå eftersom så många av dem kommer hit och bara snyltar på systemet och anser att det är deras fulla rätt.

Vi har normalt ett system här i Sverige som innebär att de som har varit i arbetslivet och arbetat, betalat skatt och råkar ut för oturliga saker som gör att de inte kan jobba av olika orsaker, då ges dessa personer rätt till ersättning baserat på sin lön i sitt tidigare arbetsliv och samma är det för pensionärer. – Detta är deras rättighet som har visat sin arbetsvilja då de kunde jobba anser systemet.

Att komma som invandrare till ett nytt land och visa sin goda vilja där det tidigare funnits personer ifrån olika delar av jorden som har agerat just så och fortfarande finns det fina, respektfulla människor som har tagit sitt ansvar här i landet vilket även har fungerat i Sverige förr och fortsatt fungerar där dessa personer gör sin del.

Dessa personer som nu sen länge är inne i systemet och gör sin del tillsammans med svenskarna i att betala sin skatt o.s.v.

Men så sker något väldigt märkligt inom det svenska systemet när en s.k. kris uppstår i övriga världen, som tidigare inte har behandlats på detta sätt det uppenbart görs idag.

Mängder av människor mest unga män faktiskt, kommer hit och de vet inte vilka de är för de har inga ID-handlingar och det blir ju svårt att få in alla dessa i systemet att göra rätt för sig och att betala sin del av den skatt alla som jobbar betalar om de inte har någon identifikation alls. Hur ska dessa nånsin kunna komma in i systemet undrar nu många.

Borde det inte gå att ta reda på varifrån alla dessa personer kommer genom att dessa personer själva berättar om vilka de är egentligen t.ex. så att de kan bli en del av systemet, för alla som kommer har väl inte minnesförlust? Ett dilemma för staten?

Sannerligen är det så i denna knepiga situation med män som kallar sig ensamkommande barn (blandat med några som faktiskt är ensamkommande barn) fast många av dem ser ut som vuxna män över 30 år, ja en del har t.o.m. skägg?

Logiken talar för många i Sverige medan politiker tänker hur då?

Många får avslag på avslag på sin asylansökan men vägrar lyda lagen och som illegala invandrare utan ID så stöttas deras demonstrationer runtom i landet av ignoranta svenskar medan de andra tycker att dessa som har fått avslag på avslag ska följa lagen och åka tillbaka dit därifrån de kom. Vad blir det av dessa konflikter förstår vi.

Jo, ytterligare intriger och splittringar mellan svenska grupper nu dessutom. (Ser ni agendan?)

Hade detta varit ett normalt system som styrde i landet hade detta inte fått förekomma alls, men nu helt märkligt får dessa personer som illegala invandrare demonstrera utan några som helst repressalier. Nej, utan de får t.o.m. polisstöd i vissa fall medan detta illegala pågår.

Medan legala svenskar istället får polisen på sig när de demonstrerar eller att de hemskt nog även blir attackerade av motståndsgrupper i värsta fall ifrån Sverige, där dessa andra svenska grupper stöttar dessa illegala aktioner som då agerar i våld emot en helt vanlig demonstration mot sitt eget folk i landet. (Förstår ni agendan som pågår?)

För de som nu kommer utifrån Sverige som inte får möta skyldigheter och lära sig att acceptera lagarna här, de riskerar ju tyvärr att i förlängningen bli odrägliga människor, om de inte redan är odrägliga då de kommer till Europa och bara kräver saker hela tiden.

Ja många ser vi de är aldrig nöjda det syns tydligt på videon här bl.a.

Att alltså dra iväg ifrån ett land de säger de inte vill vara i p.g.a. eländes konflikter där och sen själva starta intriger här också, hur tänker dessa personer egentligen då, om de överhuvudtaget tänker alls?

Om dessa personer på videon nu tycker så illa om oliktänkare som de säger där, som de vet att det finns fullt av i just Europa så vad gör de då här i Europa frågar många.

Jag kontrar direkt nu med en motfråga:

Behövs den frågan ens ställas, vad de gör i Europa när de står på gator och torg och ropar att de vill ha sharia?

Vem behöver undra vad just dessa sysslar med som tar sig ända ifrån Mellanöstern till Europa som agerar som de gör här på videon?

En man säger klart och tydligt här på videon att de som inte gillar deras livsåskådning ska dö och genom det hotet han utför där innebär inte det då att han direkt bryter emot lagen som ska vara ett skydd för just ’hets emot folkgrupp’, som han här uttalar rakt in i TV-kameran eller gäller inte den lagen för dessa personer kanske?

Alltså borde inte han åtalas omgående som hotar med mord på oskyldiga på öppen gata?

Vad gör polisen som ska skydda landets invånare nu när detta dödshot får uttalas rakt i TV till en befolkning i väst som tog emot dessa personer som sa att de sökte frid i väst då de kom? Vi ser att polisen finns där, men vad gör de åt detta som pågår?

Får de göra något åt det som pågår ifrån dem som betalar deras löner, kan vi undra eller hur? Fundera på detta ni alla och ifrågasätt verkligen detta varför det får förekomma som det tydligt får göra här ser vi med våra egna ögon.

Det rimliga mest vettiga för de andra som invandrar numer som inte agerar som dessa på videon gör, är såklart att de välkomnas till Europa och om de vill bli en del av väst fast ändå ha sin livsåskådning i frihet under ansvar med sin medmänniska så är detta bara ett bevis på att de respekterar oliktänkande eller hur?

Dessa som också säger att de kommer med frid och hittills har varit fridsamma i sina ageranden i Europa, då vore följande sunda krav till dem alla vara det här nedan i text tycker jag:

(Ett motkrav till dessa personer som kommer att de får ett lån de ska klara sig på tills de börjar jobba och sen då betala tillbaka det för det vore en normal tankegång och ett normalt vettigt system där de ifrån start slussas in i att vara en del av det landets samhällsstruktur de kommer till i att ta sin del av ansvaret.) Eller?

Därför förstår vi sorgligt nog som tänker realistiskt och vi som vet mer om vad som pågår i lönn ifrån de styrande om det hela svekfulla emot Europa, eftersom EU vill förstöra nationalstaterna inför sitt NWO har vi tragiskt nog fått klart för oss är den bedrövliga bedrägliga agendan och därför ser vi nedmonteringen av infrastrukturer runtom i Europa där denna invasion tillåts av respektive regeringar.

Alltså kan inte de styrande tillåta att detta sköts normalt om infrastrukturen ska utarmas och landets välfärd ska monteras ner förstår vi.

Så vad är då det bästa att göra än det som just nu sker än att bara ge bidrag till miljoner människor som invandrar tills kassan är tömd i landet helt enkelt, för då kommer det verkligen att bli kusligt kaos när människor sen i desperation slåss om både bröden och husrummen.

Just nu verkar det faktiskt vara så dessa styrande tänker utifrån utvecklingen i landet utöver allt våld som eskalerar.

Orättvisan är total när det byggs fina lägenheter till de nyanlända och att dessa får förtur enligt info, allt medan de inhemska hela tiden får stå tillbaka som verkligen skapar ont blod inom många vilket inte alls är förvånade.

Vänd på det hela och förstå att om det vore tvärtom när svenskar invandrade till ett land och fick förtur på precis allt och även subventionerade priser på allt medan de inhemska i landet där inte hade råd till det mest elementära. Se framför er att om detta skulle ske i normal tid i vilket annat land på jorden idag.

Hur skulle de inhemska i dessa andra länder reagerat på detta särskiljande i förmåner till en grupp som kom invandrande i jämförelse med dem som redan bodde i landet, som fick klara sig bäst de kunde utifrån sina olika inkomster?

En grupp svenskar som ses som utlänningar utomlands självklart, som bara förväntade sig rättigheter dit de kom och att slippa alla normala skyldigheter alla andra i landet hade och dessutom att de svenska i detta fall av exempel nu (som är aktuellt för att ni ska se det tydliga jag vill belysa här) ansåg att det var självklart för dem med allt detta i förmåner just p.g.a. sin egen svenska kultur de kom med.

Att alla svenskar skulle kräva att den svenska kulturen skulle få förtur och respekteras i alla aspekter i dessa andra länder, i annat fall var alla dessa andra länder diskriminerande eller rasister emot svenskarna enligt svenskarnas eget synsätt.

För vi vet och vi ser hela tiden detta fenomen ifrån de av dem som kommer till Sverige idag och faktiskt agerar precis så här och politikerna här bara accepterar detta.

Det kommer alltså personer till Sverige/Europa och bara kräver saker och när de inte får det de vill ha så tar de saker med våld, precis som när de av dem alltså de oförskämda elaka männen agerar i ondska som grymt våldtar landets kvinnor. Totalt brist på hänsyn och fruktansvärt respektlöst men samtidigt agerar de helt enligt sin skrift som säger att de har rätt att ta sexslavar eller ofreda kvinnor som inte är övertäckta.

För när deras ideologi är i krig med övriga värld så har de dessa rättigheter lär de sig.

Vad blir Europa med sin livsstil för dessa män enligt sin redan föraktfulla syn på kvinnor som dessutom då är oliktänkare? Jo, fritt fram för ofredande helt hemskt, för det står det även om i deras skrift att de ska terrorisera de ’otrogna’ för att sätta skräck i dem. Vad är fred och medmänsklighet med denna ideologi?

Nej, det handlar om erövrande och kriga emot de som inte vill underkasta sig denna ideologi så ideologin är uppenbart bevisad en krigisk sådan enligt info och enligt hur dessa bokstavstroende tydligt agerar emot sin omvärld.

Min fråga är nu:

När får svensken/européen nog av dessa onda oförskämda personers agerande i landet och stoppar denna galenskap, för politikerna har absolut inte tänkt att göra något för att förhindra det som utförs numer i elakt kaos så länge de följer den onda giriga NWO-elitens agenda som är allt utom medmänsklig.

Vi vet att eliten vill ha krig mellan grupper länder och ideologier ja de vill ha totalt kaos, varför annars provocera Europas folk i denna bedrövliga kuvande förnedrade ondska för? Vad säger detta er om era politiker som tillåter allt detta hemska emot svensken/Européer?

Varför tystas vi vänliga, ledsna medmänniskor ner helt orättvist och anklagas för ’hets emot folkgrupp’ för när vi säger det uppenbara som ständigt bevisas i Europa idag att planen ifrån EU är en totalitär islamisering i Europa helt emot européernas vilja, som lever i sina fritänkande länder i fred med varandra och vill ha det så?

Historisk info som nu frimurarna i nutid skapar en självuppfyllande profetia av:

Albert Pike frimuraren och Luciferianen sa detta tydligt och klart 1871 i ett brev att de styr islam och ska använda detta för att förstöra väst inför deras införande sen av deras Luciferianska världsvälde styrt ifrån Rom via påven som är jesuit/frimurare.

Vem ser inte detta tydligt som känner till vår världs riktiga historia och dess planer ifrån eliten i kulisserna som de nu öppet i arrogant attityd i dagens värld bevisar sig att stå för.

//Zoéline Alahmad 

2 kommentarer

  • men du e ju ett vänster kräk thomas det märks rakt igenom du vill bara trolla och se det från din egen sida.. ja gillar inte kvinnor och tycker vissa kvinnor inte ska sticka upp o tycker vissa kvinnor är ett hån mot sverige men feministerna är värre dom hatar o missämjar män klart kvinnor inte ska sticka upp det anser inte ja iallfall men ja tycker dom ska få ytrra sig i vissa meningar o sluta dra in SD hela tiden vänstern är lika ” goa ” där tål man inte kvinnor som sticker upp heller så snacka inte ditt jävla skit o tro du e något ! kvinnor ska veta sin plats du också för den delen ! ja hatar inte kvinnor som jihadister men vissa typer föraktar ja dra inte in SD utan att titta på vänstern först o ditt eget led du e ju så femininiserad som typiskt vänstern är som ser upp till kvinnor o allt dom gör ! för du går deras linje ja hatar inte kvinnor ja gillar inte deras åsikter bara o dom har ingen plats här förutom vissa ! det är lika illa med män ! regeringen är redan femininserad så dom kommer inte göra något eller föra folkets bästa utan det krävs att opinionen reser sig o bildar ett eget led Thomas !

    Gilla