Europa förråder sina kvinnor


Som vi alla vet så har Sverige tagit in mer falska flyktingar än nånsin i den nuvarande självtillverkade krisen och för att fira sin ankomst hit har de nyanlända visat sin kultur över hela landet genom stora sexuella övergrepp mot kvinnor.

Vi upptäckte snart att detta händer i allt fler städer över hela landet, och de verkar ofta vara förplanerade och organiserade. Det tog lite tid för svenskarna att se detta, eftersom polis och media försökte hålla tyst om det. De gillar nämligen inte att man pratar om  sexbrott från tredje världens nyanlända, eftersom det skickar fel budskap. – Nämligen sanningen.

Men tack vare internet och alternativa medier, nu effektivt det verkliga mediet, och privata undersökningar upptäckte snart folket hur det låg till, och de blev arga. Arga på politikerna som möjliggör denna illegala massmuslimska invasion, arga på journalisterna som medvetet döljer dess fula konsekvenser, särskilt för kvinnor, arga på den dubbla standar för polisen, som inte gjort mycket för att komma till nå lösning om de sexuella övergreppen men gärna använder våld mot människor som protesterar om det.

Och arga på den första feministiska regeringen som har gjort Sverige betydligt mer farligt för kvinnor, för att rymma en armé av fientliga tredje världens misogyna män som inte har någon laglig rätt att vara här alls egentligen, som skrattar åt polisen för att de vet att de kan göra som de vill, och de kommer inte deporteras.

På många sätt ligger den muslimska världen idag i ett liknande stadium av utveckling som Europa var i för fem hundra år sedan. På den tiden höll kvinnor i Europa sig själva täckta av liknande orsaker som muslimska kvinnor gör idag, för fem hundra år sedan alltså. Samhället var brutalt, juridiska straff var sadistiska, halshuggningar och raseri, och ingen höjde på ögonbrynen.

Européerna tog sedan denna mentalitet med sig till den nya världen, där de först välkomnades, tills de infödda insåg att detta var vilda människor som var ett hot mot svagare eller mer fredliga, och som rättfärdigade grymhet med vidskepelse. – Ringer det några klockor?

Sedan dess har Europa vuxit upp och skakat av den tankegången, men nu har våra moraliskt hämmade och korrupta politiker tagit det tillbaka i grossistlass, ofiltrerat, utan kontroll och olagligt. Som ett resultat är vårt samhälle nu mätbart mindre säkert och mindre civiliserat, och kvinnors rättigheter är faktiskt något förhandlingsbart.

Varje kvinna i Europa som favoriserar massiv muslimsk invandring är en oansvarig dåre som inte har någon förståelse av mardrömmen hon lämnar över till sina döttrar och barnbarn. De dumma kvinnor som poserat med ”flyktingar välkomna” skyltar har nu fått sin naivitet och dumhet förtjänt nu.

Naturligtvis är knappast någon av dessa invandrare flyktingar, och de är inte välkomna, eftersom de inte är lagliga. De flesta är unga män som inte behöver hjälp från någon, förutom kanske lite psykiatrisk hjälp till deras depraverade inställning till kvinnor.

Och det är inte tillräckligt bra skäl längre att säga att; Inte alla invandrare är våldtäktsmän, så vi måste bete oss som om att ingen av dem är det.

Deras är en kultur av våldtäkt, där en kvinna som inte är täckt från topp till tå ber om att bli våldtagen och sedan straffas för äktenskapsbrott, eller mördad av sin egen familj.

Det är inte ens berusning eller hat av väst som motiverar dessa äckliga attacker. Det är förakt för kvinnor. Ett förakt som har kultiverats in i tredje världens muslimska män från födseln. Och beviset är där för oss alla att se i den muslimska världen.

I den muslimska världen har mer än nittiofem procent av kvinnor och flickor varit utsatta för fysiska eller sexuella övergrepp, könsstympngar och barnäktenskap. Männen ser ingenting fel med det. Det är en del av deras kultur, vare sig vi vill erkänna det eller inte. Och ju fler av dem vi tillåter komma in i Europa, desto sämre blir det, och kvinnor i Europa kommer att bli fritt villebråd och ”Easy meat”.

Det är verkligheten, för kvinnor i Europa. Jag är säker på att ni kommer att vakna så småningom. Det handlar bara om hur många sexuella övergrepp och våldtäkter ni är beredda att tolerera innan ni vaknar.

Det offentliga rummet är inte längre att fritt njuta av. Du måste ändra ditt utseende nu och vara försiktig med var du går och vem du beblandar dig med. Även feministerna säger det.

Du måste göra sig mindre synlig för rovdjuren, för tyvärr kan vi inte kan bli av med rovdjuren, eftersom det kan strida mot deras sub-mänskliga rättigheter.

I det ögonblick tredjevärlden muslimer känner sig starkare, blir de ett hot mot alla runt omkring sig. Som européer för fem hundra år sedan är styrka det enda de förstår eller respekterar. Och de hundratusentals (snart miljontals) av dom som översvämningar Europa ser de inte styrka. De ser svaghet.

De ser politiker och journalister som är rädda för att säga sanningen som stirrar dem i ansiktet. De ser polisen som är oförmögen eller ovillig att göra sitt jobb att skydda människor. De ser ett samhälle i förnekelse. Underlägsen, naiv och mjäkig. I dekadent nedgång. Och de har för avsikt att dra full nytta av det. Och ta full fördel av europeiska kvinnor.

Och efter varje sexuellt övergrepp, för det här är bara början, värre kommer det att bli, kommer myndigheterna att blåsa upp sig för en kort tid och låtsas att de bryr sig, men kommer ändå i slutänden inte att ha gjort nånting alls.

De kommer att tillkännage en ny nolltoleranspolicy, som visar sig vara samma gamla hundra procent tolerans. – Det nya, är bara mer av det gamla. Envägs tolerans, så klart. Den vanliga sorten.

Ingen kommer att deporteras, den illegala invasionen kommer att tillåtas att fortsätta, de sexuella övergreppen och våldtäkter kommer att fortsätta, och politikerna fortsätter berätta hur oacceptabelt det är, medan de fortsätter att acceptera det.

Så länge de som för närvarande bär ansvaret förblir ansvariga, kommer inget att förändras. Det enda sättet det kan förändras (icke-våldsamt) är genom valurnan.

Kvinnor utgör hälften av befolkningen. Det är mycket röstkraft. Och de är inte alla självhatande ”progressiva” feminister. De flesta av dem har fortfarande tillräckligt sunt förnuft för att se vad som krävs, och att veta att de har befogenhet att ta bort detta rovdjur från vårt samhälle genom att välja människor som kommer att göra det rätta för en gång skull, som kommer att stoppa invasionen och stänga gränserna och avvisa alla illegala invandrare och sexkriminella, oavsett deras så kallade mänskliga rättigheter.

Och om du tycker det låter lite för hårt, så är alternativet en miljon gånger värre, för människor börjar bli arga nu, och de sätter upp medborgargarden över hela Europa nu för att göra polisens jobb, och försvara sig och sina familjer. Om denna olagliga invasion tillåts fortsätta, så som politikerna tydligt avser, kommer snart stamkrig till Europa, och då kommer ingen att ha några mänskliga rättigheter, minst av alla kvinnor.

 

7 kommentarer

 • Thomaz Wiberg

  Vad #metoo visar är bara det de VILL visa, att en misogyn kutur som redan i sina grundvalar har LAGAR som ger männen rätt att misshandla kvinnor och förgripa sig på barn, är verkligen inte ett ”mansproblem” över lag utan ett kulturellt och religiöst problem.

  När en ideoligi dikterar lagar som ger männen rätt att gifta sig med barn, misshandla sina fruar och mörda sina döttrar om de inte faller in i ledet, är ett religiöst problem.

  Och när europas regering, dvs, Eurpa rådet ditkerar våra lagar och tvingar oss att accetera denna misogyna kultur så har EUROPA misslyckats att upprätthålla adekvat skydd för sin kvinliga befolkning, och där med ”förrått” sina kvinnor.Jag har alltså inte antytt att någon ”äger” kvinnor, bara att se att du gör en sådan tolkning av min text visar mer om dig än om mig..DIna brister i läsförståelse är dina brister och nåt du får ta i tu med på egen hand.

  Att man tittar på samhällsproblemet med skygglappar på och tänker i så snäva banor att att man bara ser problemet som ett ”patriakalt” ”mansproblem” och inte ser själva roten och ursprunget till problemet är så typiskt för radikala progressiva vänsterfeminister som är mer inriktade på ”manshat” än att se de verkliga problemen.

  Så vad DU ogillar i fråga om rubiker förpassar jag till soprummet.. Det är min artikel som handlar om orsak och verkan av de avtal EU rådetet ingått med denna misogyna kulturs huvudsäte.

  Det står dig fritt att läsa min blogg eller låta bli, men ska du kommentera så får du nog ha lite mer kunskap om t.ex. Barcelanaavtalet, Lisssabonfördraget och The Euro-Arab Dialogue. Dokument som finns tillgängliga här på bloggen. Där har du exakt information om de avtal som Europa rådet tvingat fram för att över en lång tid kunna försänka Europa i ett träsk av misogyn kultur, bråttslighet, korruption och en politk som miljoner människor över hela Europa nu börjar förstå konsekvenserna av. Det är inte bara i Sverige som dessa problem som du vill göra gällande är ett typiskt mansproblem utveklas, över hela Europa ökar våldtäkter, och misshandel av kvinnor och barn. I varenda Europeiskt land där gräsnerna är öppna för okontrollerad inströmning av misogyn kultur ökar våldet.. medan länder som inte öppnat sina gränser inte har dessa problem i vår utsträckning..Det är inte alls svårt att se sambanden ..

  Fortsätt du att leva i din bubbla, och sluta diktera för mig vilka rubriker jag ska ha ..

  Tack för din något naiva medverkan.

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Det är inte irritation, synd att du tror det. Jag irriterar mig aldrig, jag konfronterar din kritik med den fakta jag har, att jag är lite vass är inte konstigt..att man ofta bemöter det man ser som lite naivt med lite ”skärpa” och rättframhet är inte helt ovanligt..

   Om dina känslor fick en törn för det är ju trist.

   Att begära lite kunskap är inte heller fel, om man ska kommentera är det bra att ha kunskap om det man kommenterar eller hur?

   Åsikter kan alla ha, men vill man förmedla sina åsikter som korrekthet bör man veta vad man talar om.. din kommentar visar att du inte gör det… sorry..

   Gilla

  • Thomaz Wiberg

   ”Att utrycka sig som att ”Europa” sviker ”sina” kvinnor kan svårligen tolkas på något annat sätt en att Europa äger kvinnorna eller åtminstonde att dom är någon form av tillhörighet av Europa, eller hur.”

   Att du säger detta visar på begränsningar, att Europa förråder ”sina” kvinnor betyder att Europa förråder sina kvinnliga invånare, det är inte alls svårt att förstå, jag skulle tro att du är nog den ende som som inte fattar det.

   Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Lycka till med det..

   Gilla

 • Pingback: Rosa Traktorn. – Ryggraden!

 • precis och det börjar närma sig nu och det bli farligt svenskarna har sovit allt för länge och varit godtrogna allt för länge och naiva, regeringen lär inte stoppa dom så vem ska göra det då ?? för det är farligt nu allt för många araber har kommit hit och roffat åt sig på den svenska markanden och nörjar nästla sig in mer och mer i det svenska samhället och i politiken. det börjar bli farligt nu för man vill införa bönerutrop och massa andra pålägg i sverige som enskilda lagar för muslimer och special behandling får dom redan man börjar idka näring också och man tar sig an deras problem och man går deras ärenden allt i islams namn och massa andra inskränkanden syften och påslag och massa andra regler som bara ska gälla muslimer och man kollar inte gränserna och vad dom har för uppsåt och bakgrund och massa andra papper och dokument som deras ideologier och massa andra saker !

  Gilla

 • Pingback: Europa förråder sina kvinnor — Rosa Traktorn – Life, Death and all between