Information till dig som är gift med ett barn!


I dagarna kom Socialstyrelsen ut med ett par broschyrer på sin hemsida. Information till dig som är gift med ett barn och Information till dig som är ny i Sverige, under 18 år och gift.

 

Det är naturligtvis häpnadsväckande att dessa ens ska behöva ges ut, i ett sekulärt samhälle som Sverige. Men med tanke på den misogyna ideologi som får allt mer utrymme och krav på att accepteras är det säkert nödvändigt.

Till myndighetens försvar får man ändå tillstå att informationen i broschyrerna är bra, de innehåller faktiskt information om att barnäktenskap är olagliga och vilka rättigheter man har som barn. Broschyren Information till dig som är gift med ett barn innehåller text som talar om att det är olagligt och att myndigheterna kan komma föreslå att barnet inte får bo hos sin make. Detta har dock än inte praktiserats i praktiken att man tagit ett barn ifrån maken och åtalat mannen för övergrepp.

 

I broschyren Information till dig som är ny i Sverige, under 18 år och gift finns information till barnet, som talar om att barnet inte anses som vuxen förrän vid 18 års ålder och kan kontakta socialkontoret vid behov. Där får man vet att man kan få mer information på en av socialkontorets sidor, www.kollpasoc.se.

 

Det känns en aning absurt att detta ska behöva finnas, vi har nu kommit till ett stadie i acceptansen av en grovt misogyn ideologi att våra myndigheter måste gå ut med den här typen av information, information som varenda svensk lär sig i sin uppfostran. Vi som levt i ett civiliserat och sekulärt samhälle i hela våra liv och lärt oss att barn är barn och ska skyddas från sexuella övergrepp och missförhållanden måste nu se att en större utbredning av en misogyn kultur kräver att den här typen av information ska behövas.

Självklart finns det ju nu ett behov för det, och det kan säkert ses med positiva ögon likaväl som kritiska, men att behovet ska tvingas fram för att på nåt sätt visa tolerans för det, det övergår mitt förnuft.

Jimmie Åkesson om barnäktenskap:

Även Aftonbladet och Expresen har uppmärksammat detta idag på på morgonen.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/kab6OB/broschyr-om-barnaktenskap-kritiseras-olampligt

https://www.expressen.se/nyheter/kritikstorm-mot-broschyr-om-att-vara-gift-med-barn/

Socialstyrelsen har efter hård kritik tagit bort dessa broschyrer, men jag har dom här..  

Information till dig som är gift med ett barn

Information till dig som är ny i Sverige, under 18 år och gift.

 

5 kommentarer

 • Tja, vad ska vi säga?

  Om ett land inför en kultur som anammar medeltidens ’icke kvinnofrid’ så blir resultatet för kvinnor det vi ser i hela världen där den kulturen styr.

  Vill Sverige verkligen anamma ’icke kvinnofrid’ på 2000-talet i ett modernt samhälle för att slippa bli kallad för ett land fyllt av nordiska rasister, eller kommer sunt förnuft för ’kvinnofrid’ att styra istället framgent?

  Tja tiden får visa men som det ser ut idag visar utvecklingen onekligen en väldigt dyster bild av sin nutida prognos i den analys som görs genom en snabb översikt ifrån söder till norr i nuvarande Europa?

  Gilla

 • Jag tycker nog att svenska myndigheter bör upplösa dessa giftermål. Och om det inträffar att mannen har sex med barnet skall han naturligtvis dömas.

  Men det är bra att informera men texten får det att låta som det bara är olämpligt.

  Måhända har någon varit rädd för att bli kallad rasist, det mest överutnyttjande ordet i Sverige idag.

  Nyligen läste jag ordet ”åldersrasist”, ett ord som får en bisarr innebörd i detta sammanhanget.

  Gilla

 • swedengoodbye

  Fy faan alltså

  Gilla

 • Stoppa detta vansinne omedelbart ! Va fan hållervsverige på med ?

  Gillad av 1 person