Den bittra verkligheten och folkutbyte.


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett inlägg som idag handlar om Den bittra verkligheten och folkutbyte.

Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

Den bittra verkligheten och folkutbyte.

Detta skulle jag vilja skriva som ett inlägg på Facebook men är rädd att jag blockas då.

Den bittra verkligheten som de styrande vet skulle skapa revolt i landet om den avslöjades och därav ständiga friserade lögner till folket. En hjärntvätt de ovetande matas med. Skuldkänslor över vad som händer i den övriga världen för att folket i Sverige/Europa inte ska kunna tänka efter vad som egentligen pågår dag ut och dag in i en utstuderad planlagd agenda.

Vi vakna som letat efter information har redan förstått allt med denna agenda. 

Det som sker nu över hela Europa är så uppenbart ett bevis på det folkbyte EU sysslar med, med tanke på att det bara tas in mer och mer människor från utomeuropeiska länder som inte ens kollas upp på något sätt, medan varenda etnisk svensk ska granskas i sömmarna. Ja, t.o.m. de äldsta i vårt land som är över 80 år.

De svenskar oavsett ålder som sen reagerar på de orättvisor som sker mot dem, ja även de äldre som har kämpat i hela sina liv och som har förväntat sig en bra och lugn ålderdom, men istället blir våldtagna, nedslagna och rånade av unga utomeuropeiska män  som det har bevisats när de äldre berättar om sina traumatiska upplevelser och känner stark vanmakt.

Detta finns även på flertalet s.k. dolda kameror-filmer med övervakningsmöjligheter i bl.a. i ett bilgarage/parkeringshus i en tunnelbana ja t.o.m. på stadsbussar eller och tåg. Dessa elaka individer utnyttjar alltså i respektlöshet och hänsynslöshet de äldre för att de inte har kraft att försvara sig, som för ett decennium inte ens var möjligt att de behövde oroa sig för då detta elände inte var aktuellt med en epidemi av överfall som det sorgligt nog är numera.

Äldre damer på 80 år! Vi vänliga medmänniskor tycker självklart att detta är bedrövligt och vi ryter till med orden: Låt de äldre vara ifred med sina rullatorer och samma när det gäller alla äldre människor kvinnor som män som är livrädda att gå ut även på dagtid. Vad är detta för dårskap vi i Europa/Sverige ska behöva hantera, och inte vågar människor försvara sig heller för antingen anklagas de för hets emot folkgrupp eller blir tagna av polis i värsta fall för att de just försvarar sig!

Varför i all sin dar ska de äldre av idag bara acceptera att bli nedslagna och tiga still för att de inte ska råka ut för lagens långa arm, som verkar vara så förkortad idag när det gäller andra personer utifrån Sverige som enligt avslöjad statistik är överrepresenterade i just överfall och våldtäkt. Helt enligt den ocensurerade statistiken.

Ska svenskar och övriga européer i de länder som har okontrollerad invandring acceptera att bli invaderade och utbytta och erövrade eller vad är det som pågår? Detta är ju inte bara en vardag i Sverige, detta sker i fler länder, Norge, England, Frankrike, Tyskland m.fl.

Men inte i Ungern och inte i Polen!

Det måste ju finnas ett samband med denna okontrollerade invandring och eskalerat brott eftersom varken Ungern eller Polen har dessa problem alls och de har ingen okontrollerad invandring heller. Det verkar inte vara på något annat sätt utifrån ständiga rapporter ifrån ocensurerade nyheter. Varför tiger regeringen om sanningen?

Vill de sitt folk så illa att de inte alls vill kolla upp vilka de släpper in i sitt land, när detta med ID-kontroll anses fullt normalt i övriga värld där vi alltid måste gå igenom passkontroll.

Ja t.o.m. röntgen av våra väskor när vi reser utomlands? Så varför är inte detta viktigt i Sverige, det har det ju varit förr! 

En ännu mer knepig förändring inom detta konstiga som pågår:

Varför ska vissa svenska traditioner bort och ersättas av nya osvenska det verkar ju helt förkastligt, är vi inte längre Sveriges rike? Varför monteras korsen på kyrkor ned? Är det inte mångkultur det pratas om eller är det bara en lögn för att Europa ska acceptera övertagandet av en annan kultur som enligt ständiga bevis hela tiden får förtur i Sverige/Europa? Borde inte de svenska traditionerna och kultur istället hedras av alla nya som väljer att komma till Sverige, vilket vore naturligt för en svensk att göra utomlands när den utvandrar.

Så vad är det egentligen som pågår när lagen verkar vara ute efter att straffa svenskar medan vissa utländska gå fria oftare och oftare? Varför ställer regeringen grupper emot varandra? 

Jo, etniska svenskar borde ses som en folkgrupp för de är faktiskt en minoritet i vår värld, självklart att vi än så länge är i majoritet i Sverige, det är väl normalt precis som det är mest Kenyaner i Kenya och japaner i Japan osv.

Hur kan det vara ok att vissa grupper kan hetsa mot folkgrupp utan repressalier för dem, medan andra människor får lida för att de har ångest över hur deras land har blivit och då de pratar högt om detta i sin vånda så kallas de då helt galet för rasister?

Det är väl de som kommer till Sverige och behandlar etniska svenskar som skit som är rasister, och inte de nordiska svenskarna som försvarar sitt land från attacker och en mer eller mindre invasion med tillhörande övergrepp och överfall i mängder?

Ja, jag har massor med funderingar om vad som bara ska tolereras och hanteras och det svenska folket i Sverige ska närmast ”gå på äggskal” för att inte riskera att kränka någon vem det vara må, medan svenskarna själva kränks varenda dag  på olika sätt där myndigheterna närmast har svikit dem och lämnat dem åt sitt öde.

Unga flickor och kvinnor får höra elakheter om sig endast för att de är av kvinnligt kön och denna vidriga kontinuitet av gruppvåldtäkter, där så många kvinnors liv totalförstörs för all framtid i den dödsångest de känner efter dessa fruktansvärda trauman de får uppleva p.g.a. onda attityder av män som kommer till Sverige med en bedrövlig kvinnosyn där kvinnan enligt deras livsåskådning bl.a. är mindre värd, mindre intelligent och ska ses som en oanständig kvinna som får skylla sig själv om hon blir ofredad, om hon inte är klädd i heltäckande kläder.

Det står svart på vitt i deras lärobok om detta, vilket är en mycket kuslig kvinnosyn, men tyvärr ett inlärt tänkesätt som i kontakten med fritänkande väst eskalerar i våld mot kvinnor. Med andra ord en medeltida kvinnosyn, som en av Sveriges kungar för längesen nu skapade en lag mot. Kvinnofriden som skulle skydda kvinnor, men som nu alltså spottas på av de som kommer till Sverige och gruppvåldtar kvinnor. Och många av dessa män får inga straff efter dessa barbariska övergrepp.

Gäller inte lagen om kvinnofrid längre i Sverige? Vad är detta för galenskaper svenskar ska stå ut med? Detta är en fruktansvärd kulturkrock som inte ska accepteras alls.

Detta är fel! Har vi åkt tillbaka i tiden i en tidsmaskin? Är vi i twilight zone?

Ta fast de utomeuropeiska skurkarna och utvisa dem från Sverige och låt de fredliga utomeuropeiska medmänniskorna få må bra tillsammans med andra européer och övriga vänliga oavsett härkomst. Straffa inte de vänliga människorna för vad deras elaka landsmän gör.  Gör skillnad på vänlig och ovänlig oavsett härkomst.  Var en medmänniska.

Jag säger detta: Det går ut på att provocera och förnedra svensken tills den får nog. De styrande vill ha inbördeskrig här för att få chansen att skjuta av svenskar eftersom det handlar om ett folkbyte eller varför annars ha massinvandring utan kontroll?

Vem ser inte detta helvete i utstuderad ondska ifrån de styrande i kulisserna som har gett marionetterna inom den svenska regeringen sitt vidriga svekfulla mordiska uppdrag? De låter pensionärer svälta, sjuka barn tar de assistans ifrån och svenska kvinnor ska föda barn i bilar utöver all ondska och våld som sker. Allt är ju bevis på att svenskar föraktas och kuvas i sitt eget land av inkräktare som fullständigt hatar väst och är i väst för att erövra.

Inte alla är elaka som kommer hit, det vet vi och märker vi, men det är många som är och dessa elaka som kommer borde inte få vara här med en sådan hatisk livsåskådning mot väst och dess oliktänkare.

De som har det på sin agenda säger det tydligt och klart och inte anklaga dessa för hets. När det är ett bedrövligt beteende. Man spottar på svenskarna och hotar dem till livet i svenskarnas egna land. Ett sinnessjukt beteende som inte ska accepteras alls, men som ändå får pågå utan stopp. – Hur länge då?

När är det nog med elakheter mot svenskarna från de som invandrat? Regeringen verkar inte direkt bry sig heller tyvärr. Nej, inte bryr de sig om ifall svenskar dör? Desto mer plats för dem som kommer utifrån.

Yttrar sig svensken och beklagar sig över det som sker i Sverige  så anklagas man minsann för hets mot folkgrupp som även det är ett utstuderat sätt att förnedra svensken. Bilden är solklar. Kusligt nog enligt en snabbanalys utifrån varje händelse där svenskar sätts dit, medan invasionens förövare får strafflindring eller inget straff alls i många fall… i för många fall. – Helt enligt avtalet beträffande folkutbytet.

Tack.🌸

// Zoéline Alahmad

 

3 kommentarer

 • Hej.

  Europeisk moral är universalistisk; den gäller alla lika. Av det kommer den felaktiga tron att all moral är universalistisk, och att jämkan, samförstånd och kompromisser är lösningen på konflikter.

  Men om min moral är partikularistisk, och säger: till segraren går vinsten? Om min moral säger: min sort före din sort? Om den säger ”seger förlåter allt”?

  Vad händer när dessa system möts?

  Det ena reformerar sig för att alls överleva eller utrotas.

  Eller såhär: i civilisationernas kamp finns inga guldstjärnor för att ha kämpat väl och hedervärt eller förlorat med god sportsmanna-anda; seger, eller död är vad som gäller.

  Vi vill inte att det skall vara så, och det måste inte vara så (Sverige före invandrings-invasionen t ex), men det kan alltid bli så om så lite som en part önskar det.

  För Sveriges del finns nu tre (kanske fyra) vägar:

  A) Det mest sannolika: segregation, först frivillig och sedermera allt mer formell, som Libanon.
  B) Det mindre sannolika: apartheid och stamkrig där landet splittras i etniska enklaver, som Jugoslavien.
  C) Det helt osannolika: att svenskarna med vapen genomför etnisk rensning av sitt land.

  samt D): eftergiftspolitik, med ett Sydafrikanskt scenario som följd.

  Det är vi som väljer, även om vi väljer att inget göra.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 1 person

 • man borde införa visum tvång pass kontroll och angelägenhets kontroll och motivation när man kommer hit och ett lämplighets test precis som man gör i australien ! för man tar seden dit man kommer och i sverige är det vi som har förtur och som går först i kön och som har bestämmande rätt och yttrande rätt ! inte ska vi tvingas ta skit i vårt eget land ja fattar inte det varför vi ska kuvas i vårt eget land ! och varför vi ska ta skit det är vårt land och vi som ska tillämpas och känna oss fria och inte skit och få stöd av myndigheterna bakom det ! tack för det jävla kaos myndigheter helt dumma i huvudet e dom och ett riktigt sådant mähä !

  Gilla