Fler och fler vaknar upp


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett inlägg som idag handlar om att Fler och fler vaknar upp!

Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

 

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

Fler och fler vaknar upp!

Folket vaknar upp och undrar varför i allsin dar den svenska kulturen med alla dess nyanser ska stå tillbaka mer och mer för en främmande kultur, för verkar inte det väldigt motsägelsefullt om det samtidigt hela tiden talas om denna mångkultur som ska förena Europas folk med nya kulturer utifrån Europa?

Varför ska då Europas kultur stå tillbaka med sina egna tusenåriga anor för, det verkar ju väldigt märkligt resonerat av de som sysslar med nedmonteringen av Europas kulturarv i nutid på det moderna 2000-talet som har fått existera till dags dato?

Varför helt plötsligt denna nedmontering medan en annan kultur får förtur?

Mycket märkligt borde varje vaken människa tycka som ser detta med sina egna ögon över hela Europa idag? Dessutom är det en medeltida kultur som mer och mer får förtur i ett modernt samhälle?

Verkar inte det ännu mer märkligt i vår moderna teknologiska utvecklande värld eller hur, att en så väldigt konservativ livsåskådning ska få ta så stor plats i moderna Europa som samtidigt européerna ska anpassas till här i Europa?

Borde det inte vara så att de som kommer till Europa ska anpassas till Europas livstil först och främst även om de har sin kultur med sig som får anpassas in till väst livstil eftersom den kulturen väljer att vara i väst? För om en Europe kom till ett annat land med en helt annan kultur så får den européen snällt anpassa sig till systemet där i respekt för det landets lagar och bestämmelser.

Inte kan en europé kräva att det landet den kommer till ska anpassas till den som invandrar dit heller, det säger ju sig självt! Så varför pågår det tvärtom i Europa att de som kommer hit kräver saker som ska göra att de ska trivas bättre i Europa då kan vi undra, alltså varför ska européer anpassas till dem som invandrar och inte tvärtom?

Jag tycker detta är väldigt märkligt och visst har jag rätt att undra och ifrågasätta en självklarhet jag reagerar på när det gäller att ta seden dit vi kommer.

Så det som pågår i Europa idag stämmer inte med ett normalt synsätt utifrån min egen erfarenhet som ständigt har anpassat mig till dit jag har kommit för att jag respekterade landet och dess invånare med sitt lagsystem där?

Läs artikeln och tyck gärna till.
https://voiceofeurope.com/2018/02/german-journalist-more-and-more-citizens-wake-up-and-realize-that-something-is-totally-wrong-here/

 Det samma sker i Sverige.
//Zoéline Alahmad 

2 kommentarer

 • Hej.

  Vad som pågår är kolonialism.

  Går detta att lösa med humana, moderna metoder?
  Finns det vilja att använda äldre effektiva metoder?

  Så kan vår situation beskrivas: fall med moralens vita flagga i topp, obefläckad och ren och snart blott en parentes…

  …eller ta till vapen för det som är vårt.

  Den som inte slåss för det den har förtjänar inte at få behålla det.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gilla

 • Precis men iom lissabon föredraget ska islam lyftas fram och förskönas och förhärligas ja vet inte varför sverige gör det men speciellt måste det va för lissabon fördraget ! och sen är det väl också för man inte vill stöta sig med islam och även andra invandrar kulturer man e rädd att stämplas som rasist men det kan inte va så svårt ! ja tror det är pga lissabon fördraget och att man inte vill stöta sig med ilsma för man e rädd att bli stämplad som en dålig välfärds stat !

  Gilla