Barcelona Avtalet 1995 – Kalergi Planen och Agenda 30 i aktion


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett inlägg som idag handlar om Barcelona Avtalet 1995 – Kalergi Planen och Agenda 30 i aktion

Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

Barcelona Avtalet 1995 – Kalergi Planen och Agenda 30 i aktion

Här är sanningen rakt i ansiktet och i detalj om vad som sker i Europa och varför det är så här idag.

Svaret alltså om varför Europa ser ut som det gör nu och vad som sker då när det ser ut som det gör som vi tydligt märker av, samtidigt som det gynnar den kapitalistiska eliten som styr i kulisserna medan européer lider.

Det som pågår emot européerna är endast utstuderad planlagd förnedring i kuvande och i provokationer allt för att i intriger splittra i orättvisa mellan människor för att göra européerna fulla av hat.

Därav förstår ni nu alla fördelar som serveras till personer i den gruppen som aldrig anklagas för hets emot folkgrupp och inte heller nånsin kommer att anklagas för hets mot folkgrupp hur jävliga de än kan vara många av dem, medan de plågar européerna med sitt våld som vi har otaliga videobevis på i både ord och handling ifrån dem som sysslar med detta.

De andra vänliga i den gruppen de är tysta när allt ont sker eftersom deras ideologi förbjuder kritik emot den.

Det är fakta och därför protesterar inte de vänliga personerna som invandrar med just den kulturen emot sina elaka landsmän för att det är förbjudet att kritisera läran enligt deras lära.

Allt medan deras onda landsmän härjar fritt helt enligt vad deras bok lär dem att de ska göra emot de s.k. oliktänkare medan de invaderar och erövrar.

Att Barcelonaavtalet var skrivet så att ingen kritik ska tillåtas emot ideologin bevisas nu när svenskar ständigt anklagas för hets emot folkgrupp när de yttrar sig i ångest och förbittring över allt det som numer sker i Europas olika länder, vilket krasst innebär att enligt avtalet så ska européerna endast hålla käften och stå ut och tvingas se på när deras tusenåriga kultur ödeläggs och ersätts av en annan för varför annars stängs kyrkor ner i Europa och nya religiösa byggnader byggs upp istället???

Detta ser ju varenda vaken människa att det inte är snack om mångkultur på något sätt, utan det är en monokultur som ska ta över helt enkelt eftersom inget krav om anpassning till väst finns i detta avtal som EU skrev ihop med de utvalda år 1995 bakom ryggen på det europeiska folket.

Allt precis allt handlar om pengar som vanligt medan mängder av människor som vanligt får lida för att en liten jävla klick av rika eländen ska tjäna sina pengar.

Ska inte sanningen om verkligheten vi ser få sägas? Ska personer blockas ifrån Facebook för att de säger som det är och deras rätt till ångest inför detsamma?

Varför skulle Facebook skydda verkligheten för människor för, har inte människor rätt att få veta vad som sker i deras länder eller vad? Vad är det för värld vi lever i egentligen där sanningen ska anses ses som hat?!

Snälla nån, folk är inte blinda de ser vad som sker mer och mer ja alltfler de ser och de förstår vad som pågår! Självklart att européer älskar sin kontinent och värnar om den när de upplever sig invaderade av främmande makt som gör dem illa, det är en normal reaktion i självbevarelsedriften!

// Zoéline Alahmad

Relaterade länkar:
Har du någonsin undrat varför EU har öppnat sina yttre gränser vidöppna så att horder av muslimska flyktingar kan flöda fritt över våra gränser?

Vad du inte visste om Islamiseringen av Europa.

En kommentar

  • Fy fan ja hatar araberna så jävla mycket att dom ska ut ifrån sverige ja hatar islam och det är en farlig religion lika farlig som zigenar kulturen som är monoteistisk kultur och sekuliserande och exkluderande stenålderskultur som ja inte vill ha i sverige. muslimer är mycket lättkränkta och outbildade individer som tror dom står över lagen ja e inte rädd för dom men dom tror dom står över lagen och andra religioner som en infattande religion nu vet ja varför sverige är så ihärdiga med sina religioner regeringen måste sluta upp med att islmaisera sverige och hora ut sverige ingen behöver vas en professor för att ha rätt till sina åsikter (vi har åsiktsfrihet i sverige) men det har inskränkts allt mer och urvattnats tvi fan för dessa muslimer ja hatar dom så mycket och islam ja vil inte se en islamisering av sverige ! men sverige håller på och islamiseras allt mer alla muslimer ska bort utom dom som praktiserar sin religion privat dom ska återbördas till sinba länder och ja fattar inte hur vanligt folk kan tycka synd om dom svenskar är ett utav dom mest lättmanipulerade och naiva folken i världen hur dumma kan man få lov till o bli ?? så kävla lättstyrda man är ja ska flytta ifrån sverige snart ändå så !

    Gilla