Islams kulturterrorism!


Den som kritiserar ”Fredens religion” i Sverige idag får räkna med att anklagas för hatpropaganda, och blir troligen åtalad för ”Hets mot folkgrupp”, fast jag skulle föredra att kalla det förnuft-propaganda, något som tycks ha sjunkit undan till botten av det politiskt korrekta träsket utan ett spår under de senaste åren.

Om man verkligen vill piska upp hat räcket det med att öppna ett exemplar av Koranen och börja predika. I tidigare inlägg har jag försökt påvisa att Koranen, liksom Bibeln, innehåller många fredliga verser också, och om folk fokuserade lite mer på dem skulle saker och ting vara annorlunda.

Men jag räknade utan abrogationsprincipen, vilket innebär att våldsverser som skrivits senare gäller framför tidigare skrivna fredliga texter. Så man kan tala om en fredsreligion hur mycket man vill, men man får inget stöd i skriften. Det är de senare våldsamma verserna i Koranen som är gällande.

Du säger fred, skriften säger krig, och religionen säger erövring och herravälde. Visst vet vi vet alla att inte alla muslimer vill ha det så, men det är inte en liten minoritet som vi hela tiden hör.

En tredjedel av muslimska studenter i Sverige stöder dödande i religionens namn, och femtiotvå procent vill leva under sharialagen. Det är en minoritet, jo, men det är ingen liten sådan. Och det är orsaken till att islam skulle vara ett problem i Västvärlden även utan hjälpen från vänstern, för det är en översittar-ideologi som anser sig ha rätten att utvidga sig med hjälp av aggressiv skrämselpolitik, eller ska vi kalla det för vad det är: Kulturell terrorism.

Vemhelst som offentligt kritiserar islam kan förvänta sig hot om fysiskt våld eller åtal. Och om det inte är terrorism, vad är då terrorism?

I kulturterroristens värld, är det så att om du motsätter dig förtryck av kvinnor och minoriteter är du är en fiende av religionsfrihet, om du förnekar en våldsam övertro och vidskepelse så är du en rasist, och om du avvisar religiös totalitarism har du en psykisk sjukdom.

Låt mig berätta något för dig, när du kommer till den punkt där någon som kritiserar din tro anses automatiskt ha psykisk sjukdom, så är DET ett säkert tecken på psykisk sjukdom. Det är också kulturterrorism.

Ordet ”islamofobi” är kulturterrorism i aktion. Det är bevisligen statistiskt felaktigt som ett begrepp. Antalet muslimer som attackeras eller blir kränkta för vilka de är, är liten jämfört med andra grupper, och det ratificerar helt enkelt inte ett speciellt ord.

I delar av norra Europa är muslimer faktiskt de flesta förövare av våldsamma attacker, och i Norge, rapporteras den sanning att alla våldtäkter i Oslo de senaste tre åren, begicks av muslimska invandrare som använde våldtäkt som ett vapen av kulturterrorism.

Ordet ”islamofob” är ren politisk opportunism och ren kulturterrorism, avsedd som all terrorism, att skrämma människor, i detta fall till skam och tystnad, och jag tycker att alla i väst som använder det ordet av någon annan anledning än att förlöjliga ordet, på allvar bör undersöka sitt samvete, särskilt om de är kvinnor eller homosexuella.

Ordet ”rasist” brukade vara ett kraftfullt ord som skulle ha stoppat vilken civiliserad person som helst i deras spår, men nu när jag hör det är min första reflex att ha lägre tankar om den person som använder det och att önska att personen skulle investera i en ordbok för att rädda dem från att skämma ut sig ytterligare.

Ingen är en rasist för att invända mot religiösa privilegier, eller för att alla ska lyda samma lagar, eller för att vilja ha full och lika mänskliga rättigheter för alla utan undantag. Och ingen är en rasist för att inte vilja äta grymheten av halalslaktat kött utan att bli underrättade om det, eller för att be någon att visa sitt ansikte offentligt, eller för att inte bli behandlad av sjukhuspersonal som inte har tvättat sina händer ordentligt på grund av sin dumma religion. Och ingen är en rasist för att be polisen att göra sitt jobb och upprätthålla lagen.

Hundratals unga flickor i Sverige blir genitalt förnedrade varje år, ett brott som ska ha fängelsestraff. Men ingen har och dömts för det brottet i Sverige ännu, för att man inte vill orsaka skada i gemenskapsrelationerna. Så omtänksamt. Så medmänskligt.

Att skada några hundratals unga tjejer, eller ska jag säga lemlästa dem för livet, är tydligen ett pris som är värt att betala för samhällets sammanhållning, eller är det kulturterrorism det också?

Sveriges no-go zoner som förnekas att existera, har helt övertagits av islamiska extremister och där polisen är rädda för att göra sitt jobb, för att göra sitt jobb kan vara islamofobiskt, kulturterrorism övas öppet. Homosexuella människor attackeras och kan inte leva i dessa områden och kvinnor hotade för att de inte täcker sitt ansikte, och lärare blir slagna i skolorna för icke-muslimsk undervisning i religion. Detta är vad islamisk kulturterrorism medför, och tar med sig till städer över hela Europa.

Om extremhögern uppträdde på det viset så vet vi att polisen skulle vara över dem på två röda sekunder. Jag har nyheter för polisen, det här är extremhögern, den religiösa extremhögern, och det blir inte mer extremhöger än så här, eller mer extremt fel än så här.

Den obevekliga erosionen av yttrandefrihet vi har bevittnat de senaste åren har uppnåtts genom islamisk kulturterrorism. Med andra ord, genom hotet av ett våldsamt svar.

Yttrandefrihet brukade innebära att du kan säga vad du gillar så länge det är sant. Nu, tack vare kulturterrorism betyder det att du kan säga vad du vill så länge det inte kränker ”fredens religion”, som människor över hela Europa upptäcker till ett högt pris.

Islam gillar inte yttrandefrihet eftersom islam är rädd för sanningen och med god anledning, för sanningen är att ett växande antal människor i väst finner den här religionen och allt den representerar djupt kränkande. Vi finner budskapet djupt kränkande, dess värderingar djupt stötande, dess behandling av kvinnor djupt kränkande, inställningen till homosexuella, judar och alla som inte är muslimer som är djupt kränkande, men ingen erbjuder oss någon ersättning för kränkta känslor. Allt i denna elaka religion strider mot allt vi tror på. Vi måste vara dumma för att inte ogilla det, och vi måste vara galna för att respektera det.

Och nej, vi behöver inte bli utbildade om islam. Vi vet redan mer om det än vi vill veta, och vi vet nog för att önska att vi aldrig hade hört talas om det.  Och det är till hundra procent islams eget fel. Religionen av aggressiv intolerans, religionen av falska klagomål och våldsamma hot.

Det är Kulturterrorism.

 

 

4 kommentarer

 • exakt islam består utav lättkränkte individer och empiriska individer som med sina intryck tror dom e bättre o har bättre tillämpning än andra det e ju bevisat att så länge man kan använda takiya för o lura en otrogen så ljuger man om islams syfte. islam består utav demagoger o amöbor ! som tror dom håller i staffet pinnen och suran ! haha !

  Gilla

 • Hej.

  Visst finns det anledning att studera skrifter från allehanda ideologier.

  Det brukar dock räcka med empirin; därav samhällsvetares, humanisters, och allehanda goda tyckares fokus på teorin.

  Empirin är inte så som teorin om islam säger att empirin borde vara. Eftersom man inom samhällsvetenskaperna aldrig bilägger eller vederlägger teorier (det går inte, inte på det vis naturvetarna gör det på) och man därtill bygger sin karriär på att framgångsrikt hävda sin teoris giltighet är man synnerligen obenägen att betrakta empiri som går på tvärs med teorin.

  I förrgår nationalsocialism, fascism och folkhemmet, igår statssocialism, agrarkommunism och stalinism, och idag islam.

  Därmed måste man kunna argumentera dels om teorins giltighet, som teori oavsett empirin, och dels om själva empirin men med beredskap för att motparten ständigt kommer att försöka etablera meta-debatt om teorin istället – eftersom teorins betydelse och tillämpbarhet kan kontrolleras med retorik istället för empiriska data.

  Utöver detta måste man också kunna debattera inifrån s.a.s. Man kan inte tillåta sig att avfärda motståndaren som galen, dum i hela huvudet hela tiden, eller ond; det kan endast den som företräder hegemonens/hegemonins åsikt, paradigmet samt om man dessutom innehar tolkningsföreträdet.

  Man måste hitta de interna självmotsägelser som alla filosofiska, ideologiska och religiösa system dras med (då de skall simulera verkligheten, blir de statiska när de formuleras; de kommer alltid att bli alltmer generella eller allt mer irrelevanta, detta då verkligheten inte är statisk) och angripa den vägen. Allt från saker troende struntar i för att de är opraktiskt (Bibelns passager om att inte blanda olika slags tyger i samma plagg) eller som de inte önskar utsättas för (muslimer tenderar att anse att de inte skall straffas enligt Koranen) – det sår tvivel hos de troende samt vinner publiken.

  En ethos och pathos måste förstås anpassas efter dekorum såväl som kultursocial kontext – kontroll över språket och den egna kommunikationen är av nöden och kan göras till ett stilgrepp med lite övning. Det gör inte ens något om det märks att det är just en stil du anammat för att debattera; din publik är inte dummare än att den förstår att du kan anpassa dig efter var du är och till/med vilka du talar.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gilla

 • Mycket bra rakt på sak beskrivet, de som ifrågasätter kan ta och läsa Koranen i Sura 9:29 där det står att ’läran ska bekämpa tills de övriga oliktänkarna besegras’ är kontentan av versen svart på vitt.

  I Sura 8: 12 står det vidare att ’de troende ska låta sina svärd vina över fiendens=oliktänkarnas huvud’.

  Vete fan varför denna ideologi kallas fredlig men det är väl för att Taqyyia används= Helig lögn som får användas emot kuffr=de ’otrogna’ så länge det gynnar islams erövring över ’förnekarna’=icke troende/de otrogna.

  Att svenskar i Sverige i nutid anklagas för hets emot folkgrupp när de bara säger som det är med islam i både teorin och i praktiken enligt de infon de får se i just shariastyrda länder som Saudiarabien t ex, som bevisar verkligheten där under det totalitära religiösa/politiska lagsystemet.

  Ser vi tydligt tyvärr att det betyder att Sveriges pk totalt anammar islams egna förbud att inte kritisera eller ifrågasätta för det är dödstraff på det nämnda.
  Hmmm…
  Praktiseras redan sharia i en blandning med svensk lag i Sverige tro utifrån dessa fakta?

  Men än så länge råder som tur är mer av den svenska lagen i landet, så inte ännu ’viner svärden över de oliktänkandes huvud’ när de tackar nej till ’fredens ideologi’ eller lämnar den ideologin för att de föredrar att älska sin nästa istället= sin medmänniska oavsett härkomst och livsåskådning i frid.

  Gilla

 • exakt ja hatar den jävla religionen så jävla mycket att det finns inte isllam består av lättkränkta individer som tror dom e något och är upplysta över alla andra en skämt religion och en ideologi som tror dom står över alla andra ! det är ingen riktig religion utan den består utav lättkränkte och imbasilla idioter och svin som tror dom e något ett annat ord för lättkränkta är schovanistiska individer en religion som är ett hot mot sverige och som inte ska ha fotfäste i sverige och som tror dom dom representerar något gott men det är en vilseledande religion och en villfarelse ! en ytterst farlig religion ! som inte har någon plats i väst världen eller vårt samhälle som är en förtryckar religion !

  Gilla