Södertörns högskola utbildar vänsterextremister!


Pendlare till och från Södertörns högskola, studerande samt boende i området möttes av en omfattade kampanj vid namn ”Södertörns högskola utbildar vänsterextremister” på måndagsmorgonen. Ett vittne har kontaktat redaktionen och även delgivit oss materialet som spridits.

stoppa

Kampanjen tycks vara en del i att informera svenska folket om hur avancerad indoktrineringen är inom detta lärosäte. Ett par citat från flygbladet lyder enligt följande:

”På Södertörns högskola ska inte studenterna lära sig att tänka logiskt och kritiskt. I stället ska de lära sig att följa vänsterpolitiska idéer”

”Varje spår av förmåga till självständigt tänkande hos studenterna arbetas noga bort under utbildningen. I stället lärs ett smalt och förutsägbart marxistiskt synsätt ut, som studenterna skall återge med en invecklad terminologi. Studenterna sugs snabbt in i en atmosfär som är helt skild från europeisk forskningstradition. Logiska resonemang ersätts med påhittade känslobaserade idéer”

Medborgare som opponerat sig mot systemet där bland annat ett folkutbyte pågår tystas med olika metoder, det senaste i raden är genom massiva polisanmälningar som sedermera ger följden att medborgare som uttrycker sanningen blir inkallade på massiva förhör under den något luddiga lagen ”Hets mot folkgrupp” vilket kostar stat och rättsväsende resurser som inte ens finns. Södertörns högskola bär en del av skulden för dreven mot dissidenter och detta måste det fortsättas upplysa om. Oavsett.

Kampanjmaterialet återfanns på väggar, biblioteken, högskolan, livsmedelsbutikerna etc i området samt som banderoller över ett antal vägar i området.

 

För mer info gå in på www.elevinfo.se.

 

 

 

2 kommentarer

 • Hej.

  Agitprop har ingen egen ideologi.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gilla

 • Nyttig info. Vänstern tror nog de har svaret på hur ”systemet” kan trolla bort möjligheten för folk att utnyttja samhället orättvist. Ja Sovjetstaten var ju det hårda svaret på hur bra det kunde bli? De löste politiska problem ibland genom att trolla bort människor. Skolor bör förstås vara befriade från både religiöst och politiskt inflytande. Lärare med normal hederlighet skall ändå kunna vara lärare i alla skolor vare sig lärarna är religiösa eller partipolitiskt övertygade från höger till vänster. Vänstern är en omogen ideologi, som kan bli rent av farlig om den får för mycket inflytande tror jag. Att lära sig förstå mänsklighetens behov är inte lika enkelt, som att bara förstå dess svagheter. Jag tror inte man löser samhällsproblem med politiska regelsystem, speciella politiska ideologier eller formler. Jag tror på en praktisk politik, som stöttar skötsamma hederliga människor och gör det svårt för de som vill ta genvägar på andras bekostnad. En naturlig urgammal värdering, som nog Sverige till stor del är uppbyggd av.

  Gillad av 1 person