När våra politiska ledare förgiftar vår egen brunn.


Europa idag är ett lysande exempel för hela världen på hur man förgiftar sin egen brunn. Över hela Europa antas nu lagar som kväver yttrandefriheten och människor förklaras som brottslingar så fort de säger vad de tycker.

I det senaste har nu Paul Golding och Jayda Fransen från Britain First i England nu dömts till fängelse. Paul fick 4 ½ månad och Jayda fick 9 månaders fängelse för att de avslöjat en grupp muslimska pedofiler. – Välkommen till rättvisa à la Eurabien.

Britain First har dessutom fått sin hemsida och youtubekanal nerstängda.
(Och nu även sin facebooksida, här fanns ett inlägg om deras domar)

Här hemma i Sverige hör vi att våra politiker är oroade över landets anseende internationellt, samtidigt smyger sig Centerpartistiska islamister in i vårt rättssystem och lyckas manipulera fram en dom helt enligt islamsk Sharialag.

De behöver inte oroa sig. Vårt lands anseende kunde inte vara sämre än det är just nu, tack vare dem och tack vare en rutten lag som tillåter landets politiker att köra landet helt ner i avgrunden. Politiker som bevisat sig oförmögna att hantera Sveriges politik eftersom de varken har klokskap eller självdisciplin nog att hålla sin partiskhet för sig själva.

I just det ögonblick då våra ögon är fästa på det rättsväsendet visar en oärlig rad av friande eller milda domar mot gruppvåldtäkter, mord och misshandelsfall gav de oss en så mästerlig lektion i bedrövlig inkompetens och partiskhet att rättegången i Solna måste överklagas och vi kan bara hoppas att domen rivs upp och att man nu dömer rätt, enligt svensk lag.

Med klart mer omsorg om ideologin än om rättvisan, har de visat sig vara oförmögna att ens avgöra en bäbis-show.

Sharialagsförespråkande Ebtisam Aldebe (C), riksdagskandidat, är i rejält blåsväder och kan komma att kastas ut ur partiet. Islamister har kunnat leva lugnt i åratal och avancera inom partierna – och detta utan att granskas av media.

Men ärligt talat behöver de inte hennes hjälp när de gör ett så lysande jobb själva, och de undergräver inte bara det Svenska rättssystemet, utan själva grunden för den västerländska civilisationen.

Den här dommarna handlade aldrig om saklig rättvisa. I Britain First fall handlar det istället om att man vill tysta avvikande åsikter med avskräckande exempel, och visa att den kommer att behandlas som en simpel brottsling som vågar uttrycka sig negativt om världens mest efterblivna, intoleranta och våldsamma religion. Det samma sker här hemma med allt fler anmälningar och domar för ”Hets mot folkgrupp”

Och vårt eget fall med Sharia domen handlar om att se mellan fingrarna och sakta låta Sharia få fotfäste. Ebtisam Aldebe´s islamistiska åsikter har varit kända i åratal så man kan inte nu i efterhand säga att man inte visste, som Lööf nu vill göra gällande. Det är ingen som tror på det längre.

Dithän har vi kommit i Europa av idag, att vi verkar vara i gamla Sovjetunionen. Jag är förvånad att de inte försökt sätta meningsmotståndare på mentalsjukhus. Men det kanske kommer det också.

För att göra saken värre, och ganska mycket värre också, så har vi att brottas med inte bara oärliga domare och ryggradslösa lagstiftare, utan med lata och politiserade journalister som förvanskar språket för att undertrycka sanningen och som baktalar den som tar västliga värderingar i försvar såsom varande ”högerextrem” – En fascist, en hatspridare, en rasist. Vilket är vad ”högerextrem” betyder.

Sanningen är den att i dagens Europa är vänstern helt klart den nya extrema högern, och detta tar sig det grövsta uttryck här i Sverige. I form av en brokig pöbel av anti-demokratiska kulturella självhatare, relativister, finniga studenter, islamister, antisemiter och vänsterfascister som utgör den ironiskt benämnda organisationen AFA, vars främsta taktik är att ta till våld mot fredliga demonstrationer vars åsikter de inte delar. Som ett gäng stövelbärande nazistbusar. – För att de är rädda för yttrandefrihet, och de vet att de försvarar det oförsvarbara.

Tillsammans mot fascism, men inte religiös fascism, för det skulle kunna kränka fascisterna. Hemska tanke!

Men ingen fara. De behöver inte skämmas, om de nu ens visste hur, för alla vi andra är fullt upptagna med att göra det åt dom, med ränta. Och detta händer över hela Europa nu. Den som arrangerar en fredlig demonstration för demokrati eller västliga värderingar kan förvänta sig att bli fysiskt angripna av gäng av dessa våldsamma självrättfärdiga skithögar som har sin egen frihet tack vare andra som varit villiga att försvara densamma, men vilkas egna begränsade horisonter bara sträcker sig till att undertrycka avvikande åsikter. Så progressivt!

Naturligtvis är dessa människor egentligen inte alls antifascistiska, eller hur?

De är anti-frihet, anti-fritt tänkande, anti-yttrandefrihet, anti-fri allting utom fritt levnadsunderstöd från staten. För vänsterradikala och islamister känner att de har rätt till så mycket från det samhälle de säger sig förakta. Så de är förenade i såväl hyckleri som i intolerans, okunnighet, dumhet och hat.

Multikulturalismen i Europa är stendöd, som alla de senaste valen visat.  Till och med politikerna erkänner det nu. Vissa håller fortfarande fast vid den, som ryssarna höll fast vid illusionen om kommunism, men det är slut nu, och dessa skenrättegångar och gatuvåldsamheter är dödssymptomen. De är desperata handlingar av desperata människor som nu är helt vilsna. Åsiktskriminalisering är ett öppet erkännande att lagstiftarna förlorat kontrollen och skapat en situation de inte kan hantera.

Men det är vad som händer när folket aldrig tillfrågas, och när de yttrar sin åsikt, ignoreras. Men nu kan de inte ignoreras, och det låter sig inte ignoreras.

Vad som än hänt vid dessa två domar, så är detta bara början.

Anden är ur flaskan i Europa, och ingen multikultur-fascist kan få den tillbaka. Folk säger redan sin mening; i tusental gör de sina röster hörda, emot den ihärdiga islamiseringen av vårt samhälle, och snart är de miljoner.

Folk har fått nog av politisk korrekthet, av att bli tillsagda vad de kan tänka och säga, av att bli tillsagda att respektera en religion som inte respekterar någon alls. Och de finner, när de höjer sina röster, att de inte är ensamma, och att de faktiskt inte är fascister och hatspridare alls, trots vad de fått höra om och om igen från en feg, vinklad massmedia.

Liksom många av dessa, är jag emot islam av det enkla skälet att islam är emot mig och allt det jag tror på. Jag bryr mig inte om vad muslimer tycker om det. Jag bryr mig inte om vad någon tycker om det, och inte heller ska jag behöva göra det.

Min åsikt är att islams avskyvärda behandling av kvinnor är inget mindre än ett brott mot mänskligheten. Det är ett tusen procent fel. Här finns ingen gråzon, det är samvetslöst och oförlåtligt, och det förgiftar hela världen. – Det är inte annorlunda eller relativt, det är bakåtsträvande och ociviliserat. Det finns ingen ursäkt för det, och ingen ursäkt för att försvara det.

Detta är min mycket bestämda tro, och du kanske har en annan åsikt, och det har du rätt till, precis som jag har rätt att säga så, och jag hävdar bestämt min rätt att säga så, så öppet så ofta och så ljudligt jag vill, och den som väljer att bli kränkt kan högaktningsfullt gå och hänga sig – Jag bryr mig inte.

Att inskränka yttrandefriheten är som att beskatta luft. Ingen har rätt att göra det, oavsett vem de är, eller vem de tror att de är, eller vilket upphöjt ämbete de innehar, eller vilken helig skrift de håller i sina smutsiga händer.

Så de kan anta vilka lagar de vill, och de kan lägga dem på rad om de vill, eller låta dem fladdra som flaggor från minareterna på varenda moské. Dessa lagar kommer att bli motarbetade, och de kommer att bli upphävda, för de är ynkryggars och eftergiftspolitikers lagar, vars ruttna multikulturella lögn snart inte är mer än en pinsam fläck på historien. – Ju förr desto bättre.

5 kommentarer

 • nä och vad som är mer skrämmande e att AFA verkar inte förstå vad islam står för och deras innebörd skrämmande ! ja tycker att AFA är skrämmande och vet inte va dom står för och konsekvenserna av deras ideologi dom verkar inte heller fatta vad som islam medför och innebär och att man stöttar en sånn ideologi är sjukt ! faktiskt så är det inte deras intresse det gagnar dom inte rent politiskt och det är samma visa om o om igen dom tar in muslimer och skyddar muslimer o islam den förbannade religionen och sen tar man in muslimer i Centern ! bara för o skydda islam och deras ideologi !

  Gilla

 • Hej.

  Du refererar till det sovjetiska skicket att diagnosticera ej med värdegrunden överensstämmande åsikter som utslag av psykisk sjukdom. Vi är redan där:

  [https://ledarsidorna.se/2017/08/islamofobi-en-asikt-som-nu-fors-in-i-patientjournaler/]

  För övrigt kan man roa sig med att läsa annonser för lediga jobb inom kommuner, för att se hur totalitärt vårt land är. Din formella kompetens eller sakkunskap, eller erfarenhet, underordnas att du instämmer med och arbetar för värdegrunden (och jag har lärt mig att inte fråga exakt vad den är, eller hur den manifesteras konkret – sådana frågor är inte karriärsmarta inom skolan).

  AFA/Antifa-folk som man diskuterar islam med bör man uppmana att läsa på om den iranska revolutionen 1979.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gilla

 • Pingback: När våra politiska ledare förgiftar vår egen brunn. — Rosa Traktorn – Life, Death and all between

 • Ja tycker desamma tycker att AFA går islams ärende och skyddar islam andromogyna excistens och att det håller islam bakom foten och AFA är bara rädda för att islam inte ska bli erkännt här i sverige ja tycker dom e pissråttor som inte kan ta kritik !

  Gillad av 1 person

  • Thomaz Wiberg

   Vad som är mer skrämmande är att dessa unga vänster och AFA medlemmar är grundlurade att stå på Islams sida. De tror att de stöder en förtryckt grupp.

   När Islam nästlat sig in och tar över är det dessa unga dårar som avpolleteras snabbt.. ISLAM accepterar inte deras ”värdegrund” med allas lika värde. Sånt existerar inte i Islam.

   Gilla