Vad islam vill med världen.


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett inlägg som idag handlar om vad islam faktiskt är.

Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

 

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

Människor utan kunskap och insikt om islam har inte fattat vad islam är, att det inte är en religion som andra utan ett totalitärt monoteistiskt politiskt lagsystem, en ideologi som förklädd till religion utnyttjar religionsfriheten till sin favör. Bara för att sen kunna införa sharia och därefter använda sin politiska kontroll helt enligt dess lära att erövra.  – Islam visar just denna egenskap i detta omtalade rättsfall?

Det står skrivet klart och tydligt i Koranen vad islam vill med världen och alla människor. Se själv, kan det bli tydligare än vad denna vers säger om vad shariatrogna gör i Europa nu?

28722046_10211509061182321_1198596580_n.jpg

Att kalla människor för islamofober när de bara presenterar fakta ifrån islams egna skrifter tyder ju bara på en desperat åtgärd att försöka tysta kritiker som vet vad läran går ut på.

Att islam uppmanar sina troende till Taqiyya (helig lögn) vid behov så länge det gynnar islam är helt tillåtet i kontakten med de s.k. ”otrogna” som islam ska bekämpa tills de accepterar islam. Det accepteras inget annat styrelsesätt eller religion i islams ideologi. Det är en totalitär monokultur, inget annat.

Det står i Koranen bl.a. så här med hänvisning till de s.k. ”troende” i jämförelse med den övriga världen som islam anser är vilse: ”Ni är det bästa samfund”

Att försöka dölja det faktum vad islam vill i världen är ju bara löjligt när det går att läsa innantill i dess egna skrifter. Det är inte att prata illa om islam på något sätt, utan det är att säga rakt ut vad läran står för och vad läran vill med övriga världen. Det är inte mer komplicerat än så.

När Facebook blockerar människor som skriver sanningen om islam så bevisar Facebook ledning att de hjälper till med att dölja och tysta ner. Varför då frågar men sig? En sanning tål alltid granskning och lögner avslöjas av samma granskning. Människor som skriver sanningen om islam är inga ”hetsare” på något sätt utan de bara återger vad någon annan har skrivit i islams skrifter och det ska väl inte tystas ner? Utan kunskap kommer ju fördomarna om islam att finnas kvar.

Låt därför islam själv svara på vad den står för och sen vet folket vad de tycker om det de läser.

Det är väl varje människas rätt att få kunskap för att kunna göra ett fritt val av sin åsikt baserat på den kunskapen?

Tysta inte ner sanningen om islam för då kommer alltid fördomarna att styra vilket aldrig är sunt och rättvist nånsin, sanningen om islam har all rätt att höras, synas, talas om och ha åsikter om. – Sanningen bryr sig om människors åsikter. Sanningen är alltid sanningen oavsett vad människor tycker om den.

Enligt min åsikt så är det faktiskt islam själv som hetsar emot folkgrupper bl.a. genom denna vers ur Koranen ovan, eller vad tycker du som läser versen?

 // Zoéline Alahmad

2 kommentarer

  • Islam hetsar bara mot oss dom ska inte få sina fördomar styrande över oss jävla blatte religion !

    Gilla

  • exakt bara en blatte ideologi ! ja hatar blattar så mycket att dom ska bort härifrån inte alla men en del nu menar ja muslimerna !

    Gilla