Hur tar vi oss ur en psykopatisk spiral?


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett inlägg som idag handlar om frågeställningen om hur vi ska kunna ta oss ur en psykopatisk spiral. Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

 

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

Hur tar vi oss ur en psykopatisk spiral?

Det finns ingenting sunt i det pågående korrupta och ruttna system om landets säkerhet, inget är sunt, där det går emot folkets trygghet. Det som är sunt är att folk vaknar och reagerar på hur mycket felaktigheter som mot allt vett och sans pågår mot den inhemska befolkningen.

Bara att vara rädd för att säga sin ärliga åsikt om hur systemet missbrukas av kriminella mot de laglydiga är patetiskt och ett klart bevis på att det är ett psykopatiskt system som styr landet.

De oskyldiga som reagerar på systemet görs oroliga att stöta sig med ”psykopaten” som kan bli arg för att man säger till att man beter sig som en elak hänsynslös skit! – Förstå det paradoxala.

Nu när vi vet att det är män från tredje världen som är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken, betyder det att det är ok att tysta ner det?

Nej självklart inte! Det är ett svek mot både deras landsmän som inte finns med i statistiken som för de svenskar som utsätts för dem. Hatet mot utlänningar blir inte selektivt, det blir hat mot alla eftersom så många svenskar behandlas så orättvist av systemet. – Det blir helt fel.

Men förstår du vad det går ut på?

  1. Det går ut på att skapa intriger mellan invandrare och svenskar.
  2. Det går ut på att skapa intriger emellan svenskar som inte vill dra alla utlänningar över en kant och de svenskar som skiter i vilket och vill kasta ut alla invandrare, oavsett.

Det är därför agendan att tysta ner pågår – Det fyller ett syfte.

Inte bara att skydda kriminella som kommer hit och inte ska straffas lika hårt som den inhemska befolkningen. Utan även för att skapa ett stort hat och en klyfta mellan grupperna. Ett hat som pyr och som i förlängningen kan leda till inbördeskrig som eliten verkar hoppas på. Ska systemet få släppa lös sina väntande ”gullgossar” med svepskälet ”rehab efter krig” osv. – Ni vet vilka eller hur?

Utöver detta finns EU-armén. väntande på klartecken ifrån staten att ingripa. En polisstat står redo att ta över med polis och militär. Inte för att rädda oss utan för att motarbeta oss.

Därför har man nu placerat Dan Eliasson på olika myndigheter för att få med sig dem de kan köpa, som nu är redo att skjuta mot sina egna när det blir signal för det. Det är inte konstigt att förstå detta när vi har den ”kommunistiska ryska revolutionen” för 100 år sen som ett skräckexempel som nu upprepas i en postmodern version med EU. – Det är min analys av det som sker.

Utöver folkutbytet så är det ett krav från EU att européer ska föröka sig med män från den invasion från tredje världen som pågår. Därför blir det heller inga repressalier vid alla gruppvåldtäkter, det hör till agendan enligt den europeiska ”myten om gudinnan Europa” som finns som staty och symbol utanför EU- högkvarteret. Där gudinnan Europa enligt myten blev förförd av Zeus (som förvandlade sig till en vacker vit tjur för ändamålet) och sen bortförde och våldtog henne.

28511338_10211462303333404_697343459_n

Att denna staty står utanför EU som en symbol, får vem som helst med kunskap om mytologi att se en bild av förverkligandet, att se det tydliga sambandet med ett Europa som först blir förfört av EU, och sedan våldtaget och nu bokstavligen våldtas kvinnorna i Europa dagligen – Det är en fruktansvärd epidemi.

Det är den s.k. Kalergiplanen. Den innebär att europeiska kvinnor ska föröka sig med tredje världens män vare sig de vill det eller ej som f.d. presidenten i Frankrike stod och sa i ett tal på video.

Så enligt den politiskt korrekta synen finns inga raser, medan EU för fullt vill ha en rasblandning enligt greve Kalergis plan. 

Denna ras-mix ska sen diktatoriskt styras av den homogena globalisteliten som absolut är de riktiga rasisterna. – Förstår ni Vilken ondska det är psykopaterna har på sin agenda.

Även  Rothschilds 25 punkts plan för världsherravälde som Rosa Traktorn skrivit om tidigare innehåller en 25 punkts plan där man punkt för punkt har listat hur Europa ska förstöras. De fullständigt ignorerar vad européerna själva tycker, Europa ska förstöras som nationalstater och kontinent. – Det är planen.

För att lyckas med detta har eliten skaffat kusliga intriganta dimridåer medan de härskar genom hänsynslös söndring, som de sadister de är.

Min analys, baserad på de kunskaper jag har inhämtat om vår riktiga världshistoria och vad jag ser med mina egna ögon, läser om i vår moderna tid.

Sen är det ju allt annat elände som denna elit medvetet skapat för att skapa ett kaos som ger dem rätten att införa sin totalitära ordning.

Det är viktigt att på allvar verkligen förstå i vems händer världen ligger i nu? Att förstå vad vi kämpar emot och vad vi kämpar för?

Vår existens är hotad av världens rikaste och giriga dårar i deras samvetslösa storhetsvansinne som endast gynnar dem själva!

Slutord:

Just nu härskar eliten totalt i ett respektlöst och hänsynslöst agerande mot det europeiska folket genom söndring, medan Europa blöder och dess kvinnor skriker i dödsångest medan ondskan kväver att yttrandefriheten och åsiktsfriheten offras i detta justitiemord som helt ödelägger rättvisan.

Européer! Upp till kamp för er rätt att existera. Bevara er etnicitet och kultur. Vårda de medmänniskor i denna bedrövliga motvind som stormar nu stormar mot medmänsklighetens rättigheter.

https://anthropocene.live/2016/06/10/varfor-ar-svenskar-kraftigt-overrepresenterade-pa-bilderbergmoten/amp/ 

 // Zoéline Alahmad