När de nyvakna förstår mardrömmen, vad blir deras reaktioner då?


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett inlägg som idag handlar om tankarna kring hur ”nyväckta” reagerar och vad blir nästa steg. Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

 

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

När de nyvakna förstår mardrömmen, vad blir deras reaktioner då?

Att många människor vägrar att upplysa sig om verkligheten som utspelar sig omkring dem, en verklighet som sakta men säkert förstörs av utstuderade onda krafter och när deras frihet som fritänkare samtidigt begränsas av manipulativa influenser och låter sig distraheras av larviga ”TV program” dessutom, så fördummar det faktiskt befolkningen.

TV-program betyder för många helt enkelt att ”programmeras” av TV-illusioner i ett farligt ”ma-trix”. Det är bedrövligt tragiskt, anser jag.

– Hallå! Vakna upp nu snälla nu! Ropar jag ständigt indirekt i alla mina kontroversiella inlägg i omtanke till mina medmänniskor!

Så tack för ert samarbete, ni redan vakna som motsätter er världslögnerna som förstör vänliga människor. Ju fler vi blir som kämpar för våra självklara rättigheter tillsammans som vänliga medmänniskor, desto bättre blir det för mänskligheten som nu är i de obarmhärtigas giriga klor.

Just detta som eliten har som ett säkert koncept är att distrahera befolkningen med s.k. ”bröd och skådespel”, det romerska imperiet på svenska med legionen eller re-legionen (läs: re-ligionen) sysslat med i sitt ”härska genom söndring” i tusentals år redan.

De förstod i det gamla imperiet att man inte kunde erövra världen med våld i längden, så att den ultimata masspsykosen i hotfull hjärntvätt istället var falsk religion. Man lät de olika religiösa folkgrupperna helt enkelt slåss och döda varandra och tjänade samtidigt makt och pengar på dårskapen.

Så när ska det ”sovande folk” vakna upp ur detta världsbedrägeri av maktmissbruk från den styrande eliten?

När det sen gäller den s.k. lagen om ”hets emot folkgrupp” som endast verkar gälla åt ett håll, nämligen att tysta vita européer helt oförskämt. Vilket visar att de styrande bevisligen då dömer folk selektivt efter denna märkliga lag.

Vissa grupper kan tydligt hetsa mot andra folkgrupper medan de får poliseskort under sin aktion, medan andra folkgrupper tystas ner när realistisk kritik uttalas mot just den folkgrupp i händelsen som fick poliseskort!

Agendan är inte medmänsklig, rättvis eller ärlig på något sätt.

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Att eländet får fortgå med förtryck över Europa bevisar att så många européer fortfarande befinner sig mer eller mindre i koma! – Vad är det som gör att de inte ”vaknar”? Se bilderna i collaget i slutet här nedan och verkligen förstå, så kanske ni ”vaknar”.

28536164_10211480958639775_1293753817_n.jpg

Förstå vilka som agerar som fiender till livets frihet och glädje! Det är de som styr över er vare sig de sitter på höga poster i Sverige eller i EU. Så kusligt är det tyvärr.

En annan viktig sak: Frihet under ansvar med ömsesidig respekt heter det, vilket faktiskt innebär att inte heller religiöst tvång ska existera, religionsfrihet är en dörr som öppnas åt två håll. Frihet att ha religion, och frihet att slippa. Att få utöva sin egen religion och att få slippa att engagera sig i andras religion. Ordet ”religionsfrihet” betyder även att få slippa involvera sig i någon religion överhuvudtaget. Det är inte att förglömma.

28641638_10211480957359743_146278159_o

Alltså ska människor först och främst kunna vara religiösa i sina hem och hålla sin tillbedjan där och sen respektera andras frihet under ansvar utanför hemmet. Då borde ju denna religionsfrihet kunna samspela med andras livsåskådningar, eller hur?

Kort sagt: Att vara en fritänkare som vill leva med frihet under ansvar är en rättighet som ska vara självklar i en demokrati.

Att som nationalist/patriot och lojal individ till sitt land och till sin kultur, leva och bo utifrån landets lagar, där kamp för sitt lands suveränitet och självständighet, är en naturlig reaktion av självbevarelsedrift som finns inom varje individ när man känner att sin frihet är hotad.

Att då bli en detektiv och sökare i samma person när man märker att det inte står rätt till i tillvaron. utifrån hur verkligheten runtom bevisar sig att vara är även det en självklar reaktion för att finna svaren om vad som egentligen pågår och varför?

Att vara lojal till sitt land borde vara något som landets ledare skulle föregå med gott exempel i istället för att svika sina moraliska ideal och själviskt låta sin girighet styra den livskurs som skadar landet och dess invånare.

När vi som invånare ser resultatet av felaktiga beslut och val från våra ledare som skadar landet och befolkningen, då träder självklart vår självbevarelsedrift som lojala invånare in och vår skyddsinstinkt tar vid. Vi ska absolut inte acceptera en invasion som skadar vår trygghet och vår livssituation.

Helt naturligt reagerar vi i försvarsposition. Vi ser vad som sker och vi skriver därför våra olika inlägg för att vi älskar Sverige (eller vilket annat europeiskt land som de inblandade befinner sig i). Vi vill bara leva med våra vänliga medmänniskor i fred, medan vi självklart vill att de som lever här och de som invandrar hit ska må bra tillsammans med oss enligt vår demokratiska ordning som står som grund enligt den information våra politiker säger att de ska beskydda.

Men när vi upplever att våra politiker säger en sak men gör tvärtom vad de utger sig för att stå för, då blir vi som medborgare självklart besvikna och undrar vad dessa politiker egentligen håller på med.

Det är helt naturligt för oss att fråga oss när vi ser bilder på hur hemskt det ser ut i Sverige och då många även upplever att eländet i verkligheten där vi bor är hemsk, överfall, gruppvåldtäkter och andra hemskheter som numera är en epidemi i Europa och Sverige.

28642462_10211480953879656_1539583099_o28640796_10211480953919657_399020744_o

När vi forskat i vad EU egentligen står för och vad dess agenda är och hittar svaren på detta som gör oss förfärade, då är det självklart att vi berättar för våra medmänniskor av samma självbevarelsedrift som är helt naturlig inom oss när vi känner oss hotade.

Ska då våra politiker bli arga på oss när vi visar med hela vårt väsen hur mycket vi älskar vårt land och vill skydda och bevara vår kultur som vi har all rätt till?

28768417_10211480956439720_740335466_o.jpg

I Sverige har vi valt att leva i frihet under ansvar i detta vackra fritänkande land med tusenåriga anor.

Våra politiker borde väl då hedra sitt lojala folk istället, som älskar och kämpar för sin nation, och börja rannsaka sig själva vad de sysslar med och inse konsekvenserna av sitt handlade.

Är det i själva verket så att många av politikerna är de verkliga fienderna? Fiender till det egna landet och dess befolkning?

Om så är fallet, vad bör då varje invånare och medborgare känna inför detta avslöjade kusliga faktum?

Vad blir steg 2 för en nyvaken individ i en realistisk mardröm?

 // Zoéline Alahmad

 

 

 

 

En kommentar

  • svenskar är rädda för att ifrågasätta och lita på sig själva och litar på staten för mycket svenskar vågar inte stå för det dom tycker för att bli stämplade och dom vågar heller inte stå för det dom säger för reprimander och dom vågar heller inte stå för det som media säger är bara lögner man litar på media för mycket svenskar vågar inte stå för det dom tycker för man vågar inte sticka ut från mängden och man vågar heller inte ta egna beslut och man vågar inte ifrågasätta !

    Gilla