Nya Europa, Frankrikes etniska rensning


Gästbloggaren ”Louise” är tillbaka med ett nytt gästinlägg. Den här gången handlar det om det Nya Europa, Frankrikes etniska rensning

Så med utan vidare dröjsmål, över till Louise:bar2

France

Nya Europa, Frankrikes etniska rensning

I Sverige har fler än 100-tals bötesdomar utdömts i mål gällande ”Hets mot Folkgrupp”. Och det finns fler mål som väntar i samma målgrupps-ärenden.

I Europa och i Frankrike blåser det upp till storm beträffande ”yttrandefriheten” För folket innebär det en frihet i fritt fall och kraftiga inskränkningar med att få uttrycka sin åsikt. Demokratin utarmas bit för bit och kvävs sakta men säkert. Land efter land tycks omfattas av en diktatorisk maktfullkomlighet, i en våg med ”ny-kommunism” som i sin tur bidrar till en systematisk bevakning av informationsflöden samt spioneri, angiveri och straff.

Detta tycks sprida sig runt om i Europa.  – En ”smitta” som även vi i ”lilla Sverige” tycks ha drabbats av.

I Frankrike har den muslimska befolkningsgruppen ökat lavinartat och är så pass många att politiker inte längre kan vinna några val utan muslimska röster.

Franska politiker, höger eller vänster, vet att politisk korrekthet regerar, och att man blir utesluten från media och utstött om man bryter mot de oskrivna reglerna. De vet att en del ord inte längre får användas i Frankrike, och att ”antirasism”-organisationer ser till att ingen kan kritisera islam.

Politikerna ser också att landets 600 ”no-go-zoner” utökas; och att radikaliserade muslimer är beredda att döda, och att våldsamma kravaller kan utbryta när som helst. I Frankrike har fler än 500 personer blivit mördade eller skadade av islamistiska terrorister på mindre än fyra år. – Det är dags att inse vad som sker även här hemma.

För sex år sedan publicerade författaren Renaud Camus Le Grand Remplacement (”Den stora ersättningen”), en bok som noterade att judar och kristna inte bara blir ersatta av muslimer, utan de blir också ofta trakasserade och förföljda. Han beklagade förstörelsen av kyrkor och beskrev attacker mot judar som en ”långsam pogrom”. Han blev fördömd för att han ska ha ”uppviglat till hat”.

Journalisten Éric Zemmour observerade nyligen att muslimer i muslimska områden nu lever ”enligt sina egna lagar” och tvingar icke muslimer därifrån. Han ansågs skyldig till ”uppvigling” och blev bötfälld.

En reporter som nyligen spelade in en dokumentär om franska muslimska områden drog slutsatsen att Muslimska Brödraskapet och andra radikala islamistiska organisationer snabbt tar ett grepp om franska muslimska samhällen medan de sprider hat mot judar och västvärlden, och att de äger många skolor där undervisning i jihad förekommer.

Frankrikes motto: Liberté, égalité, fraternité –Frihet, Jämlikhet, Broderskap

*Detta var ett axplock ur GATESTONE – INSTITUTE 

/Frankrikes etniska rensning: Islamistisk antisemitism av Guy Millière

Ja, vi känner väl igen allt detta så klart, Vi har faktiskt samma problem, Dock har vi inte nått samma proportioner som i Frankrike. Men det kanske bara handlar om en tidsfråga? Om vi inte tar tag i de allvarliga problemen som vi har här och nu, så har vi snart ett gigantiskt ”Frankrike-problem” här inom kort.

Det minsta man kan förvänta sig är att våra naivt käbblande politiker, oavsett dess block-tillhörighet, genast tar och kavlar upp ärmarna och sätter igång med att arbeta för Sveriges bästa!! Är svenska politiker totalt blinda och ”immuna” mot det som händer med asyl-invandrings problemen här som ute i Europa? Hur skulle det vara om våra politiker såg med våra ögon vad vi ser? Att allt måste göras om och göras helt rätt! Och inte en minut försent!

Vi skall ha rättvisa och våra friheter tillbaka och lagen på vår sida. Och rör inte våra friheter i grundlagen!

Det skall kämpas på om så i hårdaste motvind oavsett vad V, F!, MP och #JagÄrHär” och andra gapiga ”vänster-aktivist- föreningar” där ”anti-rasistkorten” alltid kastas fram i ansiktet av dessa aktivister som alltid trakasserar och förtrycker och tror sig bestämma om vad man INTE får säga INTE får tycka, eller INTE får tänka… – De skall få veta sin plats! Som är längst bak i ledet!

Det handlar faktiskt om precis här och nu! Om vi kan få fortsätta med att vara och förbli ett västerländskt liberalt land med våra demokratiska värderingar och frihet även efter 2020-talet?  Vakna Sverige!

* Avslutningsvis så hämtade jag in denna information som verkar vara aktuell.

FRÅGA
Kan man bli dömd för hets mot folkgrupp mot det etniska svenska folket? Finns det enligt lag en etniskt svensk folkgrupp?

 SVAR

Hej, Tack för att du vänder dig till Lawline med din fråga.

Kriminaliseringen av hets mot folkgrupp regleras i 16 kap. 8 § brottsbalken (BrB). Där anges att den som i uttalande eller annat meddelande som sprids hotar eller uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning kan bli dömd för brottet. Straffskalan är fängelse i högst två år eller böter om brottet anses ringa. Är brottet att anse som grovt kan straffet bli fängelse i högst fyra år.

Svenskar anses vara en folkgrupp inom ramen för detta brott. Det som skiljer svenskar från andra skyddade grupper är att de får tåla mer. Det hela har klargjorts i en dom från Norrköpings tingsrätt, se här.

Lagen och dess förarbeten tyder inte på att svenska och andra folkgrupper ska behandlas olika när det gäller hets mot folkgrupp.

http://lawline.se/answers/hets-mot-folkgrupp-galler-aven-svenskar

// Louise – Partipolitiskt obunden / Samhällskritiker