Den kusliga grekiska myten om Europa är en del av EU:s Agenda.


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett HETT inlägg som idag handlar om EU och deras agenda. Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

 

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

Den kusliga grekiska myten om Europa är en del av EU:s Agenda.

Det är på tiden att EU lär sig att sluta toppstyra övriga Europa med sitt totalitära elände.  Länder i Europa mår mycket bättre av att vara självständiga och ha handelsavtal med de länderna de själva ser som lönsamma.

Norden t.ex. borde ha en egen s.k. stark union och därifrån samarbeta med övriga Europas länder och även utanför när det behövs. Alla länder bör ha ett eget ansvar att ta hand om sina intressen för landets väl. Inget annat land ska behöva ta ansvar för vad ett annat land missköter sig i.

Frihet under ansvar är mer vettigt och lär ländernas ledare ihop med folket i vardera länder att agera vuxet och ta eget ansvar ihop med övriga befolkning i en vettig demokratisk ordning. Ingen organisation ska tvinga självständiga nationer till något.

Titta på Polen och Ungern. De vet exakt vad de inte vill ha och det står de för trots att mobbaren EU försöker tvinga dem, vilket bevisar att EU inte alls är bra för Europas folk. EU är bara bra och lönsam i längden för den kapitalistiska klick som styr där, vilket också var planen från första början enligt Jean Monnet, en av EU’s grundare.

EU har i sin plan successivt lett till en superstat eller federation utan att folket förstått detta genom ett utstuderat inblandade och löften om ”guld och gröna skogar” likt psykopater gör när de vill bedra.

EU:s grundare är svekfulla, det är själva planen för dem att deras giriga efterföljare totalt ska kontrollera allt, de bytte bara flagga men samma kommunistiska totalitära order i grunden.

Hur många vet vad statyn som står utanför Bryssel symboliserar? Gudinnan Europa, som sitter på en tjur. Där finns nämligen ett svar om vad myten innebär och det avslöjar också svaret rakt i ansiktet på oss, så hånar dessa kapitalister övriga Europas länder utan att vi fattar ett dugg av EU:s olika egenheter i maktmissbruk.

28511338_10211462303333404_697343459_n

Ja, det är kusligt att de inte ens döljer detta syftet som de inom EU för människor med kunskap om mytologi med mera, där vi som söker faktiskt kan genomskåda denna framtida grymma plan med EU som ledstjärna och förstå den gräsliga lömska innebörden av allt som nu pågår i Europa.

Se dessa bilder och förstå mera.

 

Mer info här om mytologin som EU och eliten skapar självuppfyllande profetior kring The Abduction of Europe. Gudinnan Europa blev förförd och våldtagen av Zeus enligt den ocensurerade myten. En liknelse av som sker i Europa idag, en epidemi av våldtäkter av Europas kvinnor och tydligt ser dagliga bevis på.

Ta sedan detta med EU-byggnaden: Så här framställdes alltså EU när den skulle påvisa sitt syfte. Ser ni pentagrammen över EU?

28511620_10211462303373405_840762097_n

Ser ni att EU-byggnaden är en kopia på Babels Torn= Där alla hade samma språk, samma religion, samma regering osv. Vad är det EU representerar i Europa vet vi? NWO eller hur? Börjar ni förstå mer nu?

Den kapitalistiska eliten skapar helt enkelt självuppfyllande profetior om och om igen utifrån sin agenda som de följer ord för ord. Kusligt men mycket intressant eftersom det är verkligheten vi ser i det de serverar oss. Dessa totalitära kapitalister inom EU.

Det är ifrån myter dessa globalister skapar en diabolisk nutida och framtida verklighet för Europa och för hela den fria världen, eller ska vi kalla dessa globalister vid deras riktiga namn, för det är många namn de gömmer sig bakom för att dölja sin egentliga identitet. Men vi som har avslöjat dem, vi vet.

Fortsättning följer och den är inte behaglig för fritänkarna i Europa på något sätt. Så vad behöver européerna göra mangrant?

Vi bör lämna EU, lämna detta uppenbart förtryckande ”diktatoriska styggelsens tempel” som inte innebär annat än ”Död för Europa” och dess frihet på alla sätt. När agendan är uppfylld och eliten styr allt med obarmhärtig järnhand då har det lett till fördärv för den övriga demokratiska mänskligheten.

Konspirationsteorier! Skriker många ignoranta oupplysta hånfullt om det vi berättar när vi som har tagit reda på ursprung, historia, bakgrund och agenda och sen serverar denna livsviktiga information till våra medmänniskor i omtanke.

Nej! Svarar vi, det är inga konspirationsteorier alls. Det är däremot en vidrig konspiration emot Europas frihet som pågår från de som vill ha makten och de bevisar att de även kan kontrollera Europa, med tanke på att de tillåts toppstyra så många europeiska länder i svekfull girig attityd.

Denna elit kontrollerar Europas länder med sina ständiga skuldkänslor och hjärntvätt som de matar in över ett förnedrat och totalt bedraget och kuvat europeiskt folk.

För de som väljer lydnad och vill vara lojala till sina herrar som styr över dem, de tystnar. De tiger, de lider och hanterar och står ut och väntar på bekräftelse att detta elände bara är av övergående karaktär och fortsätter därför att sätta sin tillit till EU och till sina regeringar. De lever för att tjäna, medan de försöker fungera dag för dag i ett samhälle i upplösning som en tidigare stark nation men nu i en mer och mer vilsen vardagstillvaro.

De upplysta som motstår EU med kunskap, de ses istället helt orättvist på som samhällsomstörtare och målas ut som elaka motståndare till fred, och misskrediteras ständigt av eliten och dess lakejer inför de bedragna som tyvärr luras av överhetens övertygande manipulativa lögner.

För oupplysta invånare i olika europeiska länder lyder sin korrupta regering, de litar på sin regering som har valt lydnad till EU och dessa politiker får sin lön. För väl utfört i samarbete av globalisternas makt medan folket ständigt förtrycks och censuren tar ett strypgrepp om åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Som nu gjorts kriminellt. Det förstår vi nu när vi läser FN:s stadgar om desamma.

Som moderna slavar (de arbetande medborgarna), utan att de förstår detta föraktfulla svek. De vill tro på det goda, de lever på hoppet om att EU och dess ledare vill dem väl, vilket ondskan alltid utnyttjar fullt ut!

För att kunna bedra så måste det serveras fint förpackat. Först i en falsk förpackning så att vi ska acceptera utan protester. Sedan när ondskans ansikte visas då är de utsatta redan infångade i den fälla EU är, alltså en bevisad dödsfälla för Europa och dess inhemska befolkning.

Fråga bara alla de gruppvåldtagna kvinnor vad de tycker om vad EU gör med Europa idag.

28584736_10211462352334629_374386813_o.jpg

Svaret är givet eller hur?

 // Zoéline Alahmad

Läs mer om ursprungsagendan och uppsåt här som tydligt avslöjar mycket mer matnyttigt för en som suktar efter kunskap.

https://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-eu-parliament/