Ju fler regler utöver de vanliga, desto mer korrupt styre i ett land.


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett litet inlägg som idag handlar om lagar och tankar kring korruption.
Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

 

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

 

lagar

Ju fler regler utöver de vanliga, desto mer korrupt styre i ett land.

Kan du se det tydliga sambandet mellan fler lagar och regler, och mer korruption i landet? – Visst är det kusligt att se sambandet så tydligt?

Förstår du att din regering inte är att lita på när du tydligt ser vad som sker i landet mer och mer?

En regering som verkligen bryr sig om sin nation skyddar den emot utomstående farliga risker genom att tydligt veta hur världen utanför landets gränser fungerar och då självklart skyddar sin nation.

Eftersom världen är på ont och gott, vill en regering inte utsätta landet och befolkningen för fara och har därför ett grundlagsskydd för landet när det gäller invandring från övriga världen, vilket är sunt.

Detta har alla länder som är rädda om sina invånare, de invånare i landet som beter sig illa mot den övriga befolkningen fängslas i landet om de vid rättegång anses vara farliga brottslingar eller ett hot mot landets väl. – Så varför sker inte detta som en grundregel i Sverige längre?

Varför mer eller mindre helt öppna landets gränser när landets regering då riskerar sin övriga befolknings säkerhet? När landets styre inte vet vilka som kommer in p.g.a. dessa s.k. ”öppna gränser”?

Är inte Sveriges regering rädd om landet och befolkningen, oavsett härkomst?

Vad svarar vi på dessa verkligt allvarliga frågor? Många i landet undrar verkligen p.g.a. allt ont som sker mot helt oskyldiga medborgare från skadliga, ja t.o.m. rent ”onda element” som stör friden och freden ”i landet lagom”.

Nu är det tyvärr ”för mycket av galenskaper” i stället!

På ett sätt är det släpphänt inför allvarliga lagar medan det blir fler lagar som skapar bördor för medborgarna som mer och mer känner sig tyngda av dessa, vilket då måste ifrågasättas av alla oss som bryr oss om vårt land och dess varande som en trygg nation här i Norden och Europa, eller hur?

En kommentar

  • dom bryr sig inte om rikets säkerhet och dess gränser dom vill att alla som ska tycka synd om ska komma in och att alla som inte går att ta bra på ska komma in dom vill inget heller än att ha öppna gränser för alla jävla blattar som kommer in ska inte komma hit och det går bra för dom dom tänker inte på att gränserna går vid sverige och att det inte går bra att ha öppna gränser dom anser det inte vara ett problem med öppna gränser och att alla blattar som kommer hit ska komma in för man vågar inte ta i det riktiga problemet och säga nej att vi inte vill ha en öppen gräns man vågar inte så jävla fegt !

    Gilla