Går vi mot en kommunistisk totalitär ledning?


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett litet inlägg. Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

 

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

Går vi mot en kommunistisk totalitär ledning?

Vem förstår inte detta när vi ser utvecklingen i landet gå emot en än mer tydlig kommunistisk totalitär ledning? Sverige är lika mycket demokrati som det har stoltserat med att det var neutralt. – Det märks ju hela tiden.

Ett neutralt land är inte värdland för Nato och ett neutralt land stöder inte en kommunistisk revolution i ett annat land vilket skedde i början av 1900-talet.

En demokrati dömer inte ut svenskar för hets mot folkgrupp medan den tolererar att andra grupper får härja fritt och skrika att de ska ta över landet här, utan att denna grupp som hotar Sveriges nations intressen arresteras för hets mot folkgrupp.

Agendan är tyvärr kusligt uppenbar och ännu sover så många svenskar sött vidare i sin illusion av ett stabilt samhälle?

Det är verkligen sorgligt hur hjärntvätt förblindar en hel nation med några få undantag som av de övriga ses som oerhört obekväma, som stör allmänhetens vardagslunk i ekorrhjulet de verkar vara nöjda med så länge inte ondskan knackar på deras egen dörr?

För om en närliggande kommun brinner, är ju bara därborta och inte här hos oss, tänker de flesta och fortsätter med sina liv medan landet sjunker mer och mer i denna obönhörliga symboliska kvicksand.

Så tragiskt för det vackra f.d. stolta gulblå eller hur?

Att acceptera mobbing är att acceptera ett öppet förakt för ens existens ifrån onda utstuderade attityder. Så när får ni nog av att vara kuvade, förnedrade, hånade och mobbade av överheten i Sverige/EU??? – Fattar ni inte den systematiska utstuderade mobbingen som pågår över det svenska folket?

Anledningen till att jag skriver det här inlägget är för att jag önskar skaka om svenskarna och er övriga invånare och medborgare som vill leva i frihet under ansvar, för ni vet att i andra länder protesterar de när de blir förtryckta, men här i Sverige får mobbingen pågå helt fritt som om Sveriges invånare lever i ett sinnessjukt misshandelsförhållande. – Ett Stockholmssyndrom!

Där ”offret/den utsatte” blir kusligt medberoende och bara flyttar sina toleransgränser successivt medan förövaren expanderar i sin ondska, förnedring och det öppna förakt misshandlaren har till sitt uppenbart toleranta medberoende offer!

De styrande har en agenda som de får betalt för att utföra. Ett uppdrag som korrupta marionetter som de har avslöjat sig själva att vara. – Det är det som är det kusliga.

Jag frågar vidare:

Är detta det enda svenskar är kuvade, förnedrade och mobbade med eller ska vi inte tala om detta med orättvisa priser på olika servicetjänster också? Tycker ni, eller upplever ni mer elände emot allt vett och sans riktat mot er som skattebetalande invånare?

Jag tar i omgångar upp vidriga detaljer av hur eländet kan fortgå av all den skit och ren ondska som pågår mot det svenska folket.

Visst ser ni vad som pågår i landet om ni öppnar era ögon och är realister?

Vill ni leva kvar i ett avslöjat medberoende misshandelsförhållande som ständigt utsatta av det förakt och uppsåtliga hat er misshandlare hyser till er, medan denne bedrar er med falska löften och ler ett svekfullt leende mot er och förnekar det uppenbara då ni ifrågasätter er förövarens uppsåt?

Ser ni likheten? Ska ni verkligen acceptera detta svekfulla bedrägliga elände bara för att ondskans ansikte inte talar klarspråk till er som nation/medborgare/invånare/människor med mänskliga rättigheter?

Ni förstår väl att psykopater aldrig erkänner att de bedrar och lurar er?

För hur skulle de annars kunna fortsätta med denna utstuderade destruktiva försåtliga ondska mot era mänskliga rättigheter?

Att påtala detta är varje människans rättighet i vår värld enligt FN eller hur tolkar ni andra FN:s mänskliga rättigheter? Dessutom kan vi fråga oss vad ”de rätta” åsikterna i Sverige numera är och vem har bestämt att det ska vara så?

Vad är det för styre vi har i Sverige egentligen? Med dessa fakta vi hela tiden märker av nu?

Är det DIKTATUR, DEMOKRATI eller DEMOKRATUR? Eller är det ren ANARKI med tanke på hur rättsväsendet havererar när så många avslöjade kriminella inte straffas längre?

Människor som reagerar på att systemet är korrupt och toppstyrt i ett maktmissbruk och påtalar detta, är de nu ett hot mot staten och landet eller är det dessa personer som behövs istället för att få ordning på ett land i kaos och få bort ett korrupt system?

Vad anser ni svenskar och övriga invånare/medborgare i vårt vackra nordiska gulblå?

 // Zoéline Alahmad

En kommentar

  • Ja anser att vi går mot kommunism och en demokratur där öppenhet inte är tillåtet längre och där det fria språket inte tillåts där yttrandefrihet förtrycks och att vi ska inte ha frihet längre att uttrycka våra åsikter öppet att man inte får vara missnöjd med invandrar frågan och att det råder förtryck i sverige på svenska folket och opinionen ! man får helt enkelt inte ifrågasätta invandringen och att det är fel allt ska vara perfekt och inkluderande man får inte lov att vara rasist o ifrågasätta invandrarna och media ! tvi fan det är så äckligt att det inte är sant ! ingen vågar ifrågasätta invandringen ! och tala om det öppet man får inte lov till o vara rasist och ifrågasätta invandringen ! och vara missnöjd med blattarna !

    Gilla