Den avslöjade totalitära ideologin.


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett litet inlägg. Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

 

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

Den avslöjade totalitära ideologin.

Den avslöjade totalitära ideologin med ett regelsystem som 24/7 hetsar mot världen är islam och inget annat än islam, eftersom den uppsåtligt uppmuntrar sina följare att förakta ja t.o.m. förinta de s.k. otrogna= alla oliktänkare på jorden!

Se bilder och läs texter här nedan från islams heliga skrift Koranen, vad en bokstavstrogen lär sig?

Att helt resolut VÄCKA de manipulerade mängder av människor i vår värld överallt och symboliskt kasta ”denna dess egen text” som islam står för och resultatet som blir när dessa texter praktiseras av de bokstavstrogna i ansiktet på människor, som är totalt förblindade och bedragna över att islam som svekfullt framställer sig som det stackars missförstådda offret i vår värld stup i ett o.s.v. är sannerligen på tiden att göra!

Att oärligt framställa sig som ett utsatt och hatat offer som islam alltid gör när den vill jämföra sig med hur den bemöts i övrig värld, bevisar verkligen hur svekfull ideologin är och att den inte drar sig för att uttala någon enda lögn så länge det gynnar dess egen makt. (Taqqiya) Allt detta är faktiskt ett hån mot oss med kunskap om vad islam verkligen står för.

Islam måste helt enkelt själv sluta att ”hetsa” mot den övriga oliktänkande världen, först då finns det chans till fred mellan människor som tycker olika, vilket är normalt eftersom vi faktiskt är just OLIKA. – Hur skulle det se ut om alla var lika, tänkte lika och uppförde sig lika? Ojdå, det är ju just det man vill försöka skapa. Ingen är 100 procent lika, inte ens tvillingar är det!

Att använda sunt förnuft och ödmjukhet leder alltid till frid mellan människor som båda tillämpar dessa egenskaper i kontakten mellan varandra.

Läs här nedan ur en del axplock från nätet, och citat ur koranen vad islam lär ut. Förstå sen att det är ni som är illa behandlade när ni reagerar på ondskans budskap och protesterar. När ni därefter blockeras eller bannas från Facebook. – Det är NI som gör rätt när ni faktiskt vågar skriva som det är.

Islam vet självklart vad den står för som totalitär ideologi och att det är islam självt som hetsar mot folkgrupper i sin egen skrift, när den uppmanar sina följare att besegra oliktänkare som inte vill underkasta sig det omänskliga förtrycket som islam i sanning är!!! – Se på vår värld där islam regerar och bli realister nu.

Det är ju bara att läsa skriftens ord så avslöjar ju sig islam själv, så varför ska folk hyckla och försvara en ideologi som absolut inte accepterar något oliktänkande nånsin, utan uppmanar sina troende att förfölja, bekämpa och mörda alla oliktänkande i världen, för att kunna besegra den – Hur sjukt är inte det, att ha ett globalt herravälde som mål över en tro?

Var är fredens tanke för sin nästa i denna livssyn?

Enligt den insikt jag har kommit fram till genom att forska om ideologin så är den en fiende till glädjen i livet eftersom den hyllar döden i sin strävan efter världsdominans.

De som har dödat många ”otrogna” under sin s.k. ”prövotid på jorden i lojalitet för sin ideologi” blir därefter rikligt belönade i efterlivet av sin Gud enligt skriften, därav finns det tyvärr allt för många självmordsbombare inom islam.

 // Zoéline Alahmad