Globalismens förstörelse av nationalstaterna.


ZOEEn ny gästbloggare kommer till Rosa Traktorn.
Zoéline Alahmad gästar med ett inlägg om Globalisterna. Zoéline som är en vän från Facebook, har länge skrivit bra texter som jag ofta berömt henne för, nu får vi se henne här,  och förhoppningsvis kommer hon tillbaka med mer.

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

Globalismens förstörelse av nationalstaterna.

Globalism går ut på att förstöra nationalstaterna och detta har de sysslat med i lång tid, men under det bevisade namnet kapitalistkommunism istället som har visat sitt fula tryne under vår världshistoria. Därav har det dåliga ryktet föregått denna agenda så då byter de namn och ändrar sin flagga bara och vips så är federationen på G med svekfulla löften om ’guld och gröna skogar’ som endast återigen gynnar den hänsynslösa kapitalisteliten förstås.

”Jag beskriver det svekfulla EU som nån påtvingad egenmäktig stormakt över Europas länder till det som sker nu, som tydligt bevisar sig vara till Europas undergång om inte folket står upp unisont mangrant för sin vackra kontinent här och sin mångtusenåriga kultur?”

Fast detta destruktiva kan dessa som styr inte erkänna eller avslöja för då blir det ju lätt för folket att förstå allt genom att de ser orsak och verkan. Därför måste det till en hel del dimridåer som distraherar folkmassan så att den blir fullt upptagen medan agendan fortskrider.

Mångkultur?

På vad sätt kan vi kalla det mångkultur när Europas livsstil mer och mer ska anpassas till en helt annan kultur som invaderar och därför göra avkall på sin egen? Det blir ju i praktiken istället att Europa ska acceptera en monokultur som inte alls styrs av demokratiska värderingar utan totalitära sådana som diktaturer innebär. Därav används bl.a. ordet rasism idag väldigt flitigt som myntades av de inblandade för längesen som ett sätt att tysta kritiker och detta viktiga ord med innebörd i seriöst avseende, där det verkligen har bevisats vara aktuellt i vår värld i omgångar har alltså dessa själviska giriga missbrukat och använt emot varenda tänkande som yttrar sig om det felaktiga den ser o.s.v.  Allt går ut på att härska genom söndring i ord och i handling i teorin som i praktiken.

Med andra ord:

Allt som har mod att vara stolta för sitt folk, sin nation, sin kulturflagga o.s.v. har smutskastats av globalisterna till något fult och omänskligt genom de s.k. historiska prejudikat de kan använda som bevis på att det är destruktivt, då de serverar sin version av vår världshistoria som endast gynnar deras partipolitiska agenda självklart.

De som inte själva undersöker och just ifrågasätter allt media serverar dem hamnar snabbt i masspsykosen som toppstyr dem och sen sväljer dessa lurade allt de får presenterat för sig, för de vill så gärna tro på sin regering och detta utnyttjar självklart denna själviska elit som styr allt i kulisserna medan de betalar dessa köpta politiker som är marionetter på världens skådeplats.

Med andra ord folk slutar tänka och bara följer med strömmen och den strömmen leder till ett bedrövligt symboliskt katastrofalt ’vattenfall’, ja fritt fallstup rakt ner i en dödlig avgrund för dem som inte under denna vådliga s k ’forsränning’ hittar avsatser att rädda sig på för att kunna komma undan det obönhörliga de åker i full fart ned emot? – Fortsättning följer och den är både kuslig och mäkta intressant.

Vi vakna kan därför fråga oss vidare:  Vad ska de inom eliten och deras sammansvurna ljuga folket fullt med mer, när deras luftslott nu är på väg att blåsas omkull av deras storhetsvansinne i girigt begär av att de blir så uppsåtligt arroganta eftersom de ser sig som att de har segern i sin hand?

Vad vet vi alltid är resultatet av högmod?

Vi redan vakna märker även att flera inom folket vaknar mer och mer här och i övriga Europa och börjar tänka till och just det, ifrågasätter allt som pågår?

Kan vi hinna rädda vår kontinent ifrån katastrofen som vi vet eliten vill ha den i genom att vi hjälper varandra i att väcka upp de ännu sovande till att vi blir en sammansatt enhet för landets väl som ett land som kämpar tillsammans mot överheten, eller handlar det om för flera att bli en mer än ordets krigare framöver för endast överlevnad i en mer eller mindre förlorad verklighet i en inbördes sammandrabbning?

Tyvärr där de hjärntvättade vill besegra i maktmissbruk för att de fullt medvetet p.g.a. indoktrineringen stöder överheten för att det endast gynnar dem själva?

Allt är utifrån en destruktiv agenda. Politikerna vet exakt vad de sysslar med och betalt för det de orsakar får de även så de är bara köpta marionetter inget annat.

Ta reda på varför det är just svenskar som är överrepresenterade på Bilderberggruppens möten så får ni era tydliga svar.

https://anthropocene.live/2016/06/10/varfor-ar-svenskar-kraftigt-overrepresenterade-pa-bilderbergmoten/amp/

 // Zoéline Alahmad

2 kommentarer