De tycker du är en islamofob!


De som tycker så här när de kommer till Europa, vad vill de?

Vi vet inte vad just dessa på bilden säger, men vi vet att det finns mängder av följare av islam som tycker så här som är i Europa nu. Vad gör de då egentligen här i Europa om de tycker så illa om Europas västvärld förstår vi tydligt och klart?

Men om de som säger att de flyr ifrån krig och elände förtryck och misär, varför skapar då många detta helvete själva när de väl kommer hit till Europa det verkar ju inte klokt???

Vill de att vi ska gå tillbaka i utvecklingen i vår framtid eller ska vi gå framåt enligt en modern värld? Vad anser de som uppenbart verkar vilja leva under medeltida lagar där kvinnan behandlas som sexslav och barnaföderska och kokerska??? 

Vad tycker alla européer om detta bakåtsträvande i livsåskådning som bevisas av många personer som invaderar och bara kräver och kräver och kräver att Europa ska anpassa sig till detta totalt motsatta ifrån fritänkande här?

Tänker verkligen de bokstavstrogna överhuvudtaget eller agerar de bara för att en gammal skrift befaller följande och de då bara lyder utan att tänka själva?

För vi ser ju resultatet av de som bokstavstroget följer detta och det är ju ALLT UTOM FRED OCH HARMONI MELLAN MÄNNISKOR. NEJ DET ÄR KAOS!!!

Vill Europa ha detta kaos och förakt mot den egna kulturen?

Är inte detta otroligt respektlöst att bara invadera och kräva att andra ska anpassa sig till medeltiden på ett mycket barbariskt sätt, utöver att kräva acceptans för ett sanslöst djur, barn och kvinnoförtryck som påtvingas oss genom gruppvåldtäkter som stackars europeiska kvinnor utsätts för och som faktiskt upplevs som känslomässig utpressning  och ultimatum ifrån denna monoteistiska livssyn om inte västvärlden accepterar denna livstil som invaderat? – Läs gärna den långa meningen igen!

Tänk sen efter och förstå vad det är vi i Europa går med på så länge vi tolererar allt detta. – Att vi blir kuvade. 

Hur sjukt är inte allt detta som helt hänsynslöst tillåts pågå numera! Var är den FREDLIGA ATTITYDEN på bilden här? – Det kan vi fråga oss eller hur?

När får alla tänkande européer och övriga invånare och medborgare i Europa från jordens alla hörn nog av idiotiskt omänskligt förtryck mot allt vett och sans?

Dessutom, utöver allt detta som nu händer i Europa så kallas alla som kritiserar det hemska som pågår mot Europas livstil för elaka epitet som är ämnade att tysta dem?

Hallå! Ni märker väl den uppenbart utstuderade agendan av ond strategi emot Europa och dess fritänkande invånare. Eller hur? Ni ser och märker väl vilka det i sanning är som fullt medvetet utsätter hela västvärlden för just ”hets emot folkgrupp”?

Snälla! Säg att ni genomskådar detta psykopatiska bedrägeri?

En kommentar

 • Javisst! Det ingår i en av dess planer!
  Att med olika medel hänvisa till ”hets mot folkgrupp” eller ”islamofobi”!
  För att på så sätt kunna vinna mycket höga ersättningar, som de nu gör anspråk på i skadeståndsmålen i våra domstolar.
  De bedriver till och med kurser och studiecirklar i hur man anmäler företag och privatpersoners olika synpunkter. Och det kanske t.o.m räcker med endast en blick? Så är man anmäld? De uppmanas att fotografera personen samt att ta personens personuppgifter och sedan göra en polisanmälan ! Som om polisen inte är tillräckligt hårt belastad (p.g.a. dem) i det här landet.

  Tyvärr är det en mycket skev balans där…
  Eftersom det är vi svenskar som drabbas värst vid överfall,rån,våldtäkt, misshandel etc.Och när det anmäls är det inte skadestånd eller straff mot angripare som står på agendan i rätten. Om det ens är straffbart att förgripa sig på en person eller att misshandla och råna någon i det här landet?

  Allt detta finns med i en plan (läs om MB) i Sverige:
  Vi skall trakasseras, kuvas, eller vid uppror även utrotas av s.k ”dessa folk”
  Som har stora ambitioner på att ta över makten i landet, för att så snabbt som möjligt ändra på hela samhällsstrukturen. Och påtvinga sin egen eftersatta stenåldriga ”världsbild” med religion (sharialagar) En totalt inskränkt, fientlig och främmande världsuppfattning som har planer på att över vårt land och hela Europa.
  Där bildas nya kalifat för nämnda folkgrupp.
  Om så sker…Då kan vi glömma alla våra friheter, mänskliga rättigheter och alla demokratiska värderingar!
  Vi hamnar i ett totalt kaos i den mörkaste avgrund som vi aldrig kan föreställa oss.

  Gillad av 1 person