Medias Hyenor


Spotted-Hyena

Mediahyenan Anders Lindberg skrev i maj 2017 en artikel som nu börjar flyta upp igen: SD:s nazirötter är värre än vi vetat, påstår han.

Till sin artikel har Anders valt att använda en gammal bild från 1935 som visar Gustaf Ekström tillsammans med en samling Nazister och vill därmed associera SD med denna grupp Nazister, som att påvisa att hela gruppen på bilden är SD’are och han vill vidare påstå att rottrådarna hos SD går hela vägen tillbaka till Hitlertyskland. Han vill att vi ska tro det baserat på en bild där Nazisten Gustaf Ekström figurerar.

Något annat bevis för sitt påstående visar han inte upp. Anders skriver vidare om Gustaf Ekström’s arbete för SS och Nazisterna och vill därmed påskina att det arbetet på nåt sätt återspeglas på SD. Något belägg eller bevis för det har han inte heller. Det han skriver är historia, det handlar om EN man och hans historia. Det handlar om EN man vars missnöje senare bottnar i att han skapar ett politiskt parti som får namnet Sverigedemokraterna.

Han kunde lika gärna säga att alla som någonsin handlat på IKEA är Nazister p.g.a Kamprads historia, men då får han säkert inkludera sig själv.

Allt detta är historia och alltså sådant som skett långt före SD’s bildande för 30 år sedan, långt före en utveckling som omvandlat SD från ett missnöjesparti som hade skapare med rötter i Nazismen, till det part det är idag. Som är nåt helt annat.

Anders skriver vidare om Historien om partiets bildande i en lägenhet i Stockholm 1988, och vill göra en koppling till det med en adress i Tyskland, Lützowstrasse 48/49 i Berlin nästan femtio år tidigare. Där det ska ha legat ett ålderdomshem och alla där blev vräkta och sedan mördade i koncentrationsläger. Det har tydligen något med SD att göra som alltså bildades 1988, hur Anders gör den kopplingen är mig obegriplig.

Att Gustaf Ekström ska ha arbetat i den byggnaden har inget med SD som parti att göra. Det Anders försöker göra är att skapa ”guilt by assosiation”, inget annat.

Samtidigt med en rapport från februari 2018 som meddelar att 11 av 13 styrelsemedlemmar i SD styrelse i lilla Sölvesborg avgår i protest, skrivet av en annan mediahyena i flocken, Christer El-Mochantaf. Det är nyheter som inte återspeglar mer nyhetsvärde än om en Moderat hade avgått och blivit Sosse eller Miljöpartist.

Idag kom sedan en artikel av Elvira Lagerström Dyrssen. Niklas Nyström som valdes in på en topplista hos SD har haft påhälsning av polisen som gjort en husrannsakan i hans bostad och hittat LSD-tabletter och ecstasy. – Vem fan använder LSD idag? Och vad gällde husrannsakan egentligen?

I vilket fall som helst, hur man än ser på det, så är det naturligtvis inte bra att politiker använder narkotika eller begår brott, det är vi ju alla överens om.

Ni har säkert inte glömt alla de brott som begåtts av Socialdemokrater, Moderater, Centerpartister, Miljöpartister och Vänsterpartister. Eller har ni det?

Jag undrar hur nyhetsvärdet hos dessa artiklar om SD har mer värde än de brott som övriga partiers medlemmar gjort sig skyldiga till, inte minst de brott som begåtts av mediahyenornas egna politiska partikamrater.

Vi ska väl inte glömma den socialdemokratiske kommunpolitiker som togs under midsommarnatten 2017 med kokain på en större camping på Västkusten.

Eller Socialdemokraternas David Svensson i Habo kommun som tvingas avgå efter sexköp.

Eller Mona Sahlin med sina falska intyg, stulna pengar, skattefusk och hennes brist att beta bilskatt, dagisavgifter osv.

Vi ska väl heller inte glömma Miljöpartiets Derya Uzel Senir som tar time-out och uppmanas lämna sina uppdrag efter att ha förnekat folkmord.

Eller Miljöpartiets riksdagskandidat Daniel Jesus Arrospide Alata,  som 2010 grips för mordförsök.

Eller varför inte Vänsterpartiets Daniel Kihl från Svenljunga som 2004 döms för ett dubbelmord på en 33-årig kvinna och en 16-årig flicka. En 15-åring undkommer med skador.

Nåja, listan kan göras oändlig men det ska vi inte göra idag, alla dessa brott och mer därtill kan den som är lite vetgirig och kunnig själv leta upp. Min poäng med denna artikel är egentligen att fråga DIG som läser om du ser den röda tråden?

Kan du se hur mediahyenorna missleder din fokus bort från det som händer här och nu, här idag. För att du istället ska fokusera på dessa nyheter om SD som man i sann odemokratisk anda vill få dig att vända ryggen med falska nyheter, ”guilt by association” i en mix och halvsanningar, halvlögner, missvisande information och kluriga texter och bilder.

Du ska vilseledas från det som händer utanför din dörr idag, här och nu.

Du ska ledas att inte se hur socialister idag begår ett folkmord på dig som svensk och medborgare. Du ska vilseledas från att se hur gamla, handikappade och sjuka behandlas och systematiskt utrotas. Du ska förses med ögonbindel så du inte ser att våra kvinnor och barn våldtas, mördas och systematiskt utsätts för hatbrott från en misogyn hatkultur som importerats till landet. Där förbrytarna gång på gång frias, och de som egentligen är ansvariga glider förbi på den ena ”räkmackan” efter den andra.

Anders ”Mediahyenan” Lindberg är en av dem, en av de värsta i flocken.

Vi blir konstant vilseledda och gödda den ena lögnen eller halvsanningen efter den andra, vi får konstant ett flöde av ”guilt by association” som ska leda bort våra blickar från det som händer oss här och nu, idag. Allt för att man ska kunna fortgå med sin agenda och styra landet rakt ner i ett helvetesgap av tortyr, slavhandel, våldtäkter och mord.

Man skuldbelägger ett demokratiskt valt parti, och gör hårresande associationer, men gömmer samtidigt vad de själva håller på med. Allt för att DU inte ska se vad som kommer. Som de bästa illusionister, vilseleder de dig med ena handen och drar åt strypsnaran med den andra.

Låt dig inte luras, ifrågasätt vad de skriver och i vilket syfte de gör det. För din egen skull, och glöm för all del inte att de dessutom får bra betalt för att göra det.