Dags att vakna upp nu Sverige!!


vaknalow.jpg

Ni minns säkert att kartellen för islamiska diktaturer kapade FN: s råd för mänskliga rättigheter, eller hur? Och som sedan snabbt antog en resolution som förbjuder kritik av religion? – Ja, det är klart ni gör.

Uppenbarligen har de dessutom bestämt att den allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna ger människor lite för mycket frihet och värdighet för deras smak så att de utarbetade sin egen islamiska stadga för mänskliga rättigheter, som är lite som att satan själv få sin egen uppsättning av pärleportar, och ungefär lika övertygande.

Tyvärr är den islamiska stadgan (Kairodeklarationen) byggd på sharia, vilket naturligtvis är ogiltigt, eftersom det är Allahs lag, och Allah existerar inte.

Att påstå att han gör det är extremt kränkande för dem av oss som passionerat tror något annat. Det är en allvarlig förolämpning mot våra djupast omhuldade föreställningar, ett angrepp på själva kärnan i vår varelse, inte mindre, och en kränkning därför av våra mänskliga rättigheter, är det inte?

Allt detta skulle vara något av ett tröttsam skämt, om inte för det faktum att detta nonsens börjar få en verklig effekt på våra grundläggande friheter, särskilt här i Europa. Så Sverige bör vakna upp nu och uppmärksamma på vad som händer.

Ända sedan de islamiska länderna krävde att västerländska regeringar gör det till ett brott att kritisera islam över hela Europa, har hädelselagar och religiösa förolämpningslagar använts för att kriminalisera yttrandefriheten.

Sverige, som bokstavligen våldtagits av religion har antagit en lag som skyddar islam från kritik. Den så kallade lagen om hets mot folkgrupp.

Lagen om hets mot folkgrupp är inte en grundlag enligt 1 kap 3§ Regeringsformen där det framgår att det finns bara fyra grundlagar och då får hets mot folkgrupplagen ge vika mot åsiktsfriheten, yttrandefriheten och rätten att få förmedla sina åsikter till vem man vill utan att någon skall kunna förhindra detta 

Yttrandefriheten bär ett visst ansvar. Alltför sant, det gör det.

Det primära är att det du säger ska vara sanningen. Och sanningen ska aldrig vara pinsamt, och det får aldrig vara olagligt. Och en regering som är så generad av sanningen att de gör sanningen olaglig, styr under falska förespeglingar.

Den svenska regeringen, är i färd med att skämma ut sig själva genom att åtala sina medborgare och utesluta ett av landets största politiska partier för brottet att berätta sanningen. Nu för tiden i Sverige har vi blivit så vana vid dessa sandlådefasoner och dubbelmoral att sanningen har blivit klart omodern.

Att säga vad man tänker ses numer nästan som asocialt beteende eftersom vissa opportunistiska ”gråtbebisar” helt säkert kommer att ta illa vid sig och få ett utbrott, som hotar ”samhällets sammanhållning”.

Stefan Löfven och hans regering är mycket angelägna om att visa respekt för den muslimska världen, bugandes till höger och vänster inför mullor, arabiska prinsar och andra terrorister, som han gjorde som något slags vasall, och sedan göra en ganska smickrande, vissa skulle säga oärlig bild av den så kallade fredens religion. Men för att vara rättvis mot honom, han stoppar i alla fall kort om att vända sig mot Mecka och resa rumpan i luften och trycka pannan i marken. – Åtminstone för tillfället.

Men eftersom han vill spela boll med islam, särskilt nu när det är valår och han behöver alla röster han kan få från den muslimska invandringen, så har han sponsrat en FN-resolution som sätter en gräns för yttrandefriheten, eftersom de islamiska länderna inte gillar det fria ordet.

De tycker inte om någonting som är fritt, förutom gratis bistånd och bidrag uppenbarligen. – De kan inte få nog av det.

Även saudierna vill ha hjälp nu. Har ni hört det senaste? Jag kunde knappt tro det själv. Saudierna har sagt att när världen börjar använda mindre olja förväntar de sig att få ersättning för inkomstförlust. – Det är bara sånt man inte kan hitta på!!

Problemet med den nya snarstuckna känsliga svenska administrationen är inte att de vill vara vänliga och respektfulla mot alla; vilket skulle vara mycket lovvärt. Nej, det är det att när du har en sådan moralisk agenda kan det vara frestande att skära hörn och ta genvägar, särskilt när det gäller obekväma saker som författningar och grundlagar.

Och om de gör detta nu i Europa, där de kan komma undan med det, är det bara en tidsfråga innan det är tillåtet att bli internationell rätt, och sedan vet du att de kommer att börja försöka göra det globalt, för ”samhällets sammanhållning”. Det är NWO i ett litet nötskal.

Vi vet att oavsett hur ryggradslösa våra politiker är här i Europa och Sverige kommer yttrandefriheten och rätten till åsikt alltid att vara det heligaste av friheter på den här planeten, och det är något islam aldrig kan röra i längden.

För så snart någon får störa dessa rättigheter och friheter, och vattna ner dem, att omtolka, och hugga bort flisor ur dessa rättigheter och friheter på grund av religiösa eller kulturell känslighet då kan vi vinka vår civilisation adjö.

En majoritet röstade för det i det senaste valet, ovetandes och lurade. Men de röstade inte om ett överlämnande av sina fri och rättigheter. – Inte vetandes och frivilligt i alla fall.

Titta på vad som händer i Sverige. Var rädda om våra fri och rättigheter, och låt inte Islam komma nära dessa, för allas vår skull.  Annars har vi Sharia som högsta lag inom kort och vår grundlag och fri och rättigheter kommer att vara som bortblåsta över en natt.

Om Stefan Löfven är allvarlig om att visa hänsyn till den muslimska världen, då skulle han ge dem komplimangen att berätta sanningen för dem, att deras religion har rätt till så mycket respekt som det ger – NOLL.

Att med deras historia, har inget islamiskt land rätten att ens ha en åsikt om de mänskliga rättigheterna, än mindre tjänstgöra i ett lagstiftande organ.

Att be folk i den fria världen att kompromissa sina grundläggande värderingar är långt, långt mer kränkande än någon uppsättning av karikatyrer, rondellhundar eller någon bok någonsin skulle kunna vara.

Och att om de islamiska länderna hade ett uns av äkta ära mellan dem de skulle ge en fullständig och ovillkorlig ursäkt.

Det är vad han borde säga, eftersom det är sanningen, alla i den fria världen vet att det är sanningen, så låt oss hoppas att sanningen blir på modet igen innan alltför länge.