Islams krig mot friheten!


Yttrandefrihet är inte något förhandlingsbart. Den är inget som advokater ska få plocka isär och vrida till sin fördel, eller något som politiker kan byta bort mot lättköpta röster. Yttrandefriheten är helig, ett begrepp som vissa religiösa grupper verkar ha problem att förstå.

Precis när vi trodde att FN inte kunde bli mer värdelöst än det är, har de låtit sig utpressas av Islamiska konferensorganisationen, vilket är en fin omskrivning för en Saudi-finansierad kartell av islamiska diktaturer, som nu tillåtits ta över FN:s kommission för mänskliga rättigheter, och därmed omedelbart och permanent lyckats göra FN värdelöst.

Icke desto mindre, lika förutsägbar som en biljakt i en Hollywoodfilm, blev deras första insats att rösta igenom ett fördrag som förbjuder kritik mot Islam och mot sharia-lagar, och i förlängningen också mot deras egna barbariska regimer med alla deras steningar och halshuggningar, amputationer och kvinnliga könsstympningar som gör alla i den civiliserade världen illamående.

Med andra ord, de har gjort det olagligt att kritisera ondskan. Och det är inte förutan att jag undrar varför man förbjuder sanning och kritik om Islam om Islam nu är så bra och fredlig. – Man behöver helt klart inte förbjuda nånting om det bara är till godo, eller hur?

Det är ungefär som att förbjuda penicillin för att bakterierna känner sig kränkta.

Jag trodde att FN fanns till för att hjälpa såna länder bort från stenåldern, inte att hjälpa alla andra tillbaka dit, men tydligen inte. I april 2009 i Genève var FN värd för en konferens om rasism i vilken detta manipulativa nonsens skulle ingå, varmed Islam fick en särställning i internationell lag.

Denna konferens gick inte helt som planerat då åtta länder bojkottade konferensen och flera deltagande diplomater lämnade konferensen då Irans president anklagade Israel för rasism och ett flertal delegater stormade ut ur salen.

Samtidigt skrek demonstranter ”rasist” åt Irans president och kastade föremål på scenen.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/article11775166.ab

Och med tanke på de principlösa ledare vi har i västvärlden, särskilt här i Europa, fick detta en påtaglig inverkan på yttrandefriheten i den civiliserade världen. – Islam har en välkänt ensidig syn på yttrandefriheten, på samma sätt som det har en ensidig syn på allt annat.

Om man kritiserar Islam offentligt blir man utskälld och hotad bortom alla gränser som när en armé av hysteriska hjärntvättade obildade individer ställer sig på rad för att skita ut sina åsikter i din brevlåda.

Och kanske några av er vänsterliberala multikulturella idioter som alltid talar om att Islam är så fredligt kanske ni skulle ta er en ordentlig titt på vad som händer runt omkring er, om ni kan dra huvudet ur era Amerika-hatande arslen i fem minuter.

”Islam är fred” är ett budskap som spritts från moskéns fyra hörn och där stannar det, eftersom ingen annan köper det, NÅNSIN!

Islam är vad Islam gör, och så länge som saudierna håller i tyglarna och fortsätter finansiera extremister och att lära barn våld och hat så är Islam vad det är. – Och fred har inget med det att göra.

Och varje eftergift vi gör för Islam är en inbjudan till det förgångna, att räcka ut en knotig hand och slita oss i pungen.

Och vi är redan på det sluttande planet som bokstavligen smörjs av våra egna ledare, som inte gillar frihet mer än Islam gör.

Och det är därför islamister är fria att säga vad de vill i vårt samhälle, att kritisera oss, håna oss för våra kläder, våra vanor, vår kultur, våra värden, och verka för och predika att homosexuella ska dödas utan att arresteras för olaga mordhot, då detta skulle kunna vara skadligt för relationerna i samhället.

Medan den som så mycket som höjer på ögonbrynet i protest mot detta, anklagas omedelbart för diskriminering (hatpropaganda).

För egen del hatar jag ingen, för hat är destruktivt, och därmed en idiotiskt, men jag är rätt bra på att förakta och den som tycker att deras tro borde begränsa min frihet kommer att serveras hinkvis av detta förakt.

Ledsen att jag är så respektlös. Det är bara det att jag tror vi måste försvara vår frihet medan vi har den kvar, inte efter att den är borta.

Vi har i Västvärlden blivit utsatta för Islam på nära håll i ett par årtionden nu. Ända sedan Rushdie-affären, då vi alla fick en smak av det som av ett slag av en spade i nacken. Vi fick då ett tillfälle att ta en rejäl titt på den religionen från vår synvinkel och jämföra Islam med våra egna kulturella värderingar. Minns ni dem?

Många av oss gillar inte det vi ser. Vi är faktiskt upprörda och äcklade av mycket av det vi ser, och vi tänker säga att det är så, högt och tydligt.

Nåja, i alla fall några av oss. Och den som inte vill höra det kan stänga av öronen och hjärnan, för yttrandefrihet är en födslorätt i den civiliserade världen. – Det är den som gjorde att vi blev den civiliserade världen.

Och vi vet att den är vår livlina till framtiden, och om vi låter någon rycka bort den så har vårt samhälle ingen framtid, vilket är exakt det som islamisterna önskar. Så gör inga misstag här, vad de som står bakom den här resolutionen vill är att förvandla den här planeten till ett fångläger, en världsomfattande religiös polisstat, som Saudi Arabien är i dag. Och det är inga fantasier, det är verkligheten i allra högsta grad.

Där kvinnor behandlas som egendom, minoriteter attackeras och förföljs, där avrättning och stympning väntar den som avviker, där ingen annan religion är tillåten. Islam vet inget om frihet, rättighet och jämlikhet. Islam är förtryck, våld, hot och massmord.

Om vi går på som vi har gjort här i Väst, och håller tyst om detta, vare sig det är av rädsla eller missriktad kulturell hänsyn, om vi fortsätter låta oss trakasseras av radikal Islam och dess medhjälpare de multikulturella hallickarna, så kommer, lite i taget, med den ena idiot-resolutionen efter den andra vår frihet att ätas upp tills den inte längre kan kännas igen som frihet över huvud taget, och då är det så dags att vakna upp och se sig omkring och fråga sig: – Vad tusan har hänt? När någon skäggig idiot ger dig en enkelresa tillbaka till 1600-talet.

– Ha det så trevligt.