ALLT MÅSTE SKE I RÄTTAN TID; NU ÄR DET DAGS ATT AVSLÖJA TROLLEN


Idag får en vän från Facebook, Catarina Rabitsch göra ett gästinlägg här på Rosa Traktorn. Caratina har en del att säga om trollen, The Deep State och Globalisterna. 

Så utan vidare dröjsmål lämnar jag över till Catarina Rabitsch:

ALLT MÅSTE SKE I RÄTTAN TID; NU ÄR DET DAGS ATT AVSLÖJA TROLLEN

Om du kommer med ett budskap och människor inte är redo att ta emot det, talar du för döva öron. Jag kan se att konstnärer och musiker tidigare har försökt att berätta om den galenskap och det förtryck som vi lever under. Sverige är en demokrati och där råder åsiktsfrihet, påstås det. Pyttsan! Det är många som nu har insett att så inte är fallet. Vi lever, och har levt länge, i en närmast fascistisk diktatur, där globalisterna styr både genom regering, riksdag, ämbetsverk, storfinansen och genom den statligt kontrollerade tv:n.

Vilka är då dessa globalister?
De är elitistiska människor som verkar genom olika organisationer som ex. UN, EU, Frimurarna och Bilderberggruppen. I USA kallas de för Deep State. Ett annat namn för denna grupp är Illuminati.

En styrka hos Deep State och Illuminati är att de har verkat i det fördolda i samhället. De styr genom mutor, hot och mord. Ve dem som går emot detta mäktiga nätverk. Detta fick bl.a. John F Kennedy smaka på. Han försökte avslöja dem; och han mördades därför.

Många som har gått emot Illuminati har tystats. Det är både vetenskapsmän och altruistiska människor; ja, dem som inte drivs av Mammon och de som har en inre känsla för rätt och fel. Min egen pappa, som sade nej till globalisterna, mördades. Jag har själv tvångselchockats. Människors som vill, och kan tänka själva krossas på det ena eller andra sättet.

Jag brukar säga att det handlar om att fatta det ofattbara. Den ondska som förkommer, och som har förekommit, är verkligen obegriplig. Krig och konflikter har planerats och startats, bara för att dessa människorna ska få ännu mer makt och pengar. I princip måste historien skrivas om flera hundra år bakåt. De mörka krafterna har verkat på en övergripande nivå sedan slutet av 1700-talet. Så långt tillbaka kan man spåra familjen Rothschild och dess start i sitt dynastibyggande.

Idag är familjen Rothschild en av världens rikaste, och de styr otroligt mycket tillsammans med några andra få väldigt rika familjegrupperingar. I toppen sägs det att det finns 13 familjer; Rothschild, Bruce, Kennedy, Medici, the House of Hanover, the House of Hapsburg, Krupp, the House of Plantagenet, Rockefeller, Romanov, Sinclair, Warburg och the House of Windsor.

Deep State och Illuminati strävar efter att införa NWO (New World Order); ett futuristiskt samhälle där härskareliten lever priviligierat och är världens ledare öppet, och inte som nuförtiden, i skymundan via marionetter. De s.k. demokratiska valen i ex. USA har bara varit en chimär. Bakom Republikanerna och Demokraterna har samma krafter verkat. Valkampanjerna har bara varit ett spel för gallerierna.

Lika illa som i USA är det numera i Sverige. Samtliga riksdagspartier kontrolleras av globalisterna. Det som kan synas som opposition är bara helt enkelt kontrollerad opposition. Tyvärr. I Sverige är det genom Wallenbergfamiljen som landet styrs. Vår statsminister heter egentligen inte Stefan Löfvén, utan Jacob Wallenberg.

Den invasion som har skett av landet en längre tid har orkestrerats av globalisterna. De har tagit hit alla dessa islamister för att de ska göra förarbetet åt globalisterna. Vi kommer att anfallas inifrån.

Vem vågar skriva om sådana hemskheter som invasion och anfall?!? Jo, det gör jag. Men det är inget jag gör utan sorg och bävan. Det är fruktansvärt att befara och förutspå krig.

Fram tills den totala samhällskollapsen har globalisterna kunnat tömma statskassan genom att de har sålt mer av sina produkter till nya konsumenter, som skattebetalarna finansierar. De nyanlända har också fungerat som valboskap åt framför allt Socialdemokraterna. Dessa samarbetar med bl.a. Muslimska Brödraskapet.

Sedan, när festen är slut, och statskassan kraschar, kommer dessa nyanlända att löpa amok fullständigt. Vad tror ni händer när de blir hungriga?!? Några få av dem härjar redan nu i förorterna, och det är de som har den kortaste stubinen. De andra kommer att explodera när samhället faller samman.

Vi har redan nu gisslet med dessa ensamkommande, som våldtar vår kvinnliga befolkning. Det kallas egentligen för lågfrekvent krigföring, och hade det skett i Afrika hade skeendet varit solklart för gemene man, men inte här i Sverige. Här tillåter sig inte folk att inse detta. Ingen i PK-media skriver dessa sanningar rakt ut. Nej, de som vågar säga sanningar stäms nu i rättegångar för bl.a. ”hets mot folkgrupp”.

I Sverige får man knappt längre inse och tänka tankar om vad som sker, än mindre sätta ord på det. Jag, och flera andra som skriver obekväma sanningar, stängs numera ute från ex. Facebook. Detta sker t.o.m. utan motiveringar. Vi bara stängs av.

Nu är tiden kommen för folk att få veta om Illuminati och Deep State. När man väl inser att de finns och hur de verkar faller pusselbitarna på plats. Då börjar man förstå världen på ett helt annat sätt. Framför allt kan man börja bekämpa Ondskan och befria världen från lögnerna och förtrycket.

Vi måste dra ut trollen i ljuset så att de spricker. Sanningen måste fram och den kommer att segra till slut!

Troll.-Wikimedia-Commons-672x372

// Catarina Rabitsch