Sverige har blivit ett ”Bloody Sweden”!


Min gästbloggare ”Louise” är tillbaka med ett nytt gästinlägg.

Idag skriver hon om hur Sverige blivit ett ”Bloody Sweden” och hur man ser på Sverige i våra grannländer, hur våra politiker driver landet över stupet mot en ruin som kan leda till U-lands status.

Så med utan vidare dröjsmål, över till Louise:

Sverige har blivit ett ”Bloody Sweden”!

När det så tydligt och kristallklart visar sig att socialdemokraternas ”propagandaapparat” enbart är en massa tomt skitsnack och – Och utan verkstad!

Man skulle påverka och förbjuda vilseledande fakenyheter och det skulle tillsättas granskningskontroller med ett granskningsråd. Och vad händer med deras egna medarbetare? De skapar trollkonton och utövar fakespridning och förolämpningar under falska FB-konton.

Samtidigt blundar de själva för fakta? Tills all uppmärksamhet i media och de får nyheten på sitt bord. Det får heller inga större konsekvenser för de inblandade?

Utöver en förflyttning inom partiet till nya tjänster? Ja då var väl tilltaget egentligen ganska uppskattat inom partiet kan man förmoda.

Man får hoppas att vanliga medborgare inser att dessa karriärpolitiker endast har sin egen agenda för ögonen och att de fullkomligt struntar i ex..

Hur? Om?  du upplever dig att bli förtryckt av deras politik!

Där finns inga regler eller lagar som styr dessa politiker till ett vanligt folkhyfs och respekt! De är otroligt inkompetenta och obildade kan man dra som slutsats.

När man dessutom som i den senaste propagandan skall styra och ställa i folks privatliv i form av det lyckobringande ordet ”förbud” Förbud mot rökning på allmän plats! Som hållplatser, uteserveringar och det kommer nog omfatta trottoarer också så småningom…

Dvs. överallt! Det finns ingen passiv rökning utomhus…Det är faktiskt ganska omöjligt att det argumentet skulle gälla.

Jag som mycket naivt trodde att det faktiskt var förbjudet…

Att skjuta på allmän plats, att kasta handgranater, att överfalla och råna människor, att våldta, att misshandla, att begå terrorbrott, Etc. Etc. Där ser man var de sätter ribban? Var prioriteringarna ligger… Eller som man i en ytterligare klar slutsats förstår att de har fullständigt tappat kontrollen!

Och att det ser bättre ut att fokusera på ”petitesser” än inget alls eller som det allra nödvändigaste: Att ta tag i och jobba med att lösa de verkligt stora akuta problemen som heter Immigration och Integration! Men som nu att man från politiskt håll inte tycks ta den kritiska och akuta situationen på allvar.  Därför att de är totalt inkompetenta! Som fega strutsar som begravt huvudet djupt i sanden under en hel valperiod. – Ofattbart!

Förr i tiden betydde Sverige kvalitet och vi hade ett gott rykte ute i världen.

Men nu är det precis tvärtom! När nu våra grannländer chockas och varnar för det svenska exemplet av Immigration /Integration och när omvärlden skriver rubrik efter rubrik om det eskalerande våldet i Sverige.

Och man varnar sina medborgare från att resa hit och besöka landet på grund av det eskalerande och okontrollerade våldet. Ett våld som först och främst drabbar oss medborgare allra värst! Ett våld som blir ett allt större, allvarligare och olösbarare problem!

I bakgrunden sitter en självgod Rikspolischef som kallas för Baghdad Bob? Som inte heller tycks förstå allvaret och förnekar situationen… samt att det tycks övergå hans kompetens!

Det här måste naturligtvis få en larmande snabb förändring!

Med styrkt kompetens och kraftfullare åtgärder och en snabb reaktion. Det skall givetvis medföra riktigt hårda konsekvenser när man försöker omvandla landet till en krigszon / No-Go- zon skapat av kriminella invandrare!

Som ett resultat av det okontrollerade våldet och politisk inkompetens flyr nu de som har möjlighet landet!

Det går inte att förvänta sig att dessa socialistiska karriär-politiker skall inse det stora allvaret med att många fler skattebetalare nu planerar att lämna landet. Många har redan flyttat ut och flytten av svenskar lär öka!

Slutligen undrar man faktiskt vad staten skall göra med alla bidragstagande immigranter om nu alla skattebetalare försvinner? Kan mjölkkossan staten fortsätta med att vara lika frikostig med alla resurser då?

Eller blir Sverige ett riktigt U-land när alla resurser sen är uttömda? Eller blir kanske landet Sverige det största bidragstagande landet inom EU och med ekonomisk hjälp från EU? Eller betalar vi med att lämna ifrån oss ägarskapet och driften av svensk industri till EU?

Ja, det var ju spekulationer och gissningar… Kanske inte så långt ifrån sanningen till slut?

Det gjordes upp ett avtal mellan Stefan Löfvén och president Macron under hösten i Göteborg. Att Sverige skulle deltaga i ett EU-experiment som kallades den ”Sociala Pelaren”. Kanske så småningom i en närmare framtid en del av en EU-masterplan som att Sverige skall göras 100 procent beroende av EU.

Att all makt kommer i största omfattning att utgå från Bryssel?

Här kan ni få en inblick i den Sociala Pelaren..

http://www.gp.se/nyheter/debatt/en-social-pelare-%C3%A4r-det-minsta-eu-beh%C3%B6ver-just-nu-1.4837570

Kan i slutskedet inte undgå att ta med vad finska YLE- televisionen har fått för uppfattning och reaktion på hur man från svenskt politiskt håll (miss) -sköter landet Sverige.

// Louise – Partipolitiskt obunden / Samhällskritiker

 

Finska Public Servicekanalen: ”Vad sjutton händer i Sverige?”

HELSINGFORS Att barn förmås demonstrera emot gängvåld för att slippa skjutningar och sprängningar i närheten av förskolan och att barn rånas i Nacka, det är inte en lyckad utveckling konstaterar finnarna i programmet Obs debatt i Finlands motsvarighet till SVT.
– Vad kan vi lära oss i Finland av hur det gått i Sverige? Det undrar programledaren Bettina Sågbom.

Utländska mediekanaler fortsätter att häpnas och oroa sig över utvecklingen i Sverige. Under torsdagen sändes programmet Obs debatt i finska tv-kanalen Yle där huvudfrågan som diskuteras är ”Vad sjutton händer i Sverige?”. Yle är ingen finsk alternativmedia, det är Finlands svar på SVT.

Programledaren Bettina Sågbom är märkbart oroad över utvecklingen. Medverkande i programmet är, utöver Sågbom, också Tino Sanandaji, Paulina Nueding samt Kari Lumikero, finsk fd Sverigekorrespondent och Ida Schauman, sakkunnig på Finlands flyktinghjälp.

Sanandaji och Nueding förklarar för finländarna att migrationen är en viktig del i den problematik vi nu ser med ökad otrygghet och ökning av grova brott.

Tino understryker att det inte i huvudsak är flyktingar eller nyanlända som kan pekas ut som ansvariga för utvecklingen.

– Det är just andra generationen eller de som kom som barn, som växt upp i den här gängmiljön, säger Sanandaji.

Nueding berättar hur hon som Judinna upplever en ökad otrygghet.

Finländarna undrar om det verkligen är så illa i Sverige som det framstår i media och konstaterar efter att ha fått höra Sandajis och Neudings svar att, ja, så illa är det – åtminstone i vissa områden.

– Vissa områden är så illa som i rubrikerna, men vissa inte, konstaterar programledaren Bettina Sågbom.

– Det är svårt att komma som finländare och säga vad man ska göra i Sverige, men det är klart att man känner att så ska det ju inte vara, säger Ida Schauman från Finlands flyktinghjälp angående att förskolepersonal förmått barn att demonstrera emot gängvåldet i hopp om att det ska sluta sprängas handgranater vid förskolan.

Sverigekorrespondenten Kari Lumikero tar upp hur rånvågen mot personer i Nacka ökat.

– Jag menar, det är ju hemsk utveckling om det går åt det hållet, säger Lumikero.

LÄS ÄVEN: Nioårig pojke knivrånad i Nacka: Var på väg hem från skolan

LÄS ÄVEN: Nioåringens pappa om rånet: De stod och väntade utanför skolan

  • Vad kan vi lära oss i Finland av hur det gått i Sverige? Det undrar Bettina Sågbom.
  • Tala om problemen på ett öppet sätt, får man signalerar om att det går dåligt, då måste man snabbt tala om detta, säger Neuding och tillägger:
  • Inte ha en större migration än vad man klarar av att integrera.

Programmet är på svenska och kan ses här.

Källa: https://nyheteridag.se/finska-public-servicekanalen-vad-sjutton-hander-i-sverige/