Kränkta Muslimer!


shutup

Gång på gång ser vi våldsamma vredesutbrott från religionen som alltid känner sig kränkt. – Vissa saker förändras aldrig, eller hur?

Gång på gång ser vi islam explodera (om ni ursäktar uttrycket) och visar varför islam är lika välkommet på den här planeten som en asteroid.

Gång på gång ser vi tusentals islamiska knäppskallar ta en paus från misshandeln av sina hustrur, för att visa sin känsliga sida.

– Hur då? Genom att slå sönder sina egna städer, uppeggade av okunniga religiösa ledare vilkas motiv t.o.m. är lägre än läskunnigheten hos deras anhängare.

Gång på gång uppmanas vi i den civiliserade världen att censurera oss själva av respekt för en religion som bryter mot de mänskliga rättigheterna hos halva jordens befolkning och som dubblerar som en politisk ideologi som inte går att skilja från nazismen.

Det skulle nästan vara roligt om det inte vore så vidrigt. Eller ska man säga tvärtom kanske?

Att kalla dessa upplopp barnsliga och idiotiska vore att ge dem en värdighet de absolut inte förtjänar. – De kan bara betecknas som islamiska.

Låt oss ha detta klart för oss. Vi förväntas visa tolerans och respekt inför en religion som inte förstår innebörden av någotdera av orden och gör allt de förmår för att bevisa just det varje dag?

Vi förväntas jämka våra värderingar så att de kan anpassas till en religion som inte anpassar sig till någon eller något?

– Fortsätt drömma. Det kommer inte att hända, för med islam förblir allting enkelriktat. Vi har lärt oss läxan på det svåra sättet.

Vi har inte råd att ge ut mer tolerans och respekt. Vi är helt uttömda. Och vi har blivit uttröttade av de tillgjorda islamiska klagomålen. Det är så urtråkigt, så när vi nu hör en skäggig pajas eller bimbo med tält på huvudet tala om för oss hur kränkta de är orkar vi inte ens skratta åt det längre.

Inte ens när Turkiets premiärminister fantastiskt nog kräver att ”islamofobi” borde bli ett hatbrott mot mänskligheten, när, mot bakgrund av fakta, det finns mycket starkare skäl att göra islam till ett brott mot mänskligheten.

Dessutom är det hycklande Turkiet redan skyldigt till ett av historiens värsta brott mot mänskligheten, folkmordet på armenier, ett brott som de inte ens vågar erkänna.

När muslimer börjar visa att de blir lika upprörda av sådant som är verkligt kränkande, som de tusentals kvinnor och flickor som mördas, stympas och våldtas varje år i deras länder, då kanske vi skulle börja ta dem lite mer på allvar.

Som det är nu, finns det inget på den här jorden som förtjänar mindre respekt eller sympati än det muslimska ursinnet.

Egentligen är det hela djupt komiskt. Det är så tillgjort och med en sådan inställsam brist på självkritik att det är omöjligt att ta på allvar, även om vi skulle vilja göra det, och ingen vid sunda vätskor vill göra det längre.

Det fanns en tid när islam hade förmånen att betvivlas av många i västvärlden. Men nu se vi det som ett gift, och vi önskar att vi aldrig hade hört talas om det, för tjugo år av bottenlöst underkastande kryperi och reflexmässig känsla av att vara förolämpad har visat oss den här religionen för vad den verkligen är, och vi tycker inte om den, vi litar inte på den, och vi kommer aldrig att respektera den.

Och vi bryr oss inte om vad muslimer tycker om detta. Allting är en kränkning mot denna religion. Allting tas emot som en förolämpning. Fast ingen bryr sig om detta längre. Ni har hållit på med detta till döds. Ni har slagit ihjäl gåsen som värpte guldägget.

Så om du är en förolämpad muslim i dag, kan du svälja en granat vad oss anbelangar. Och om ni tror att ni genom att fortsätta med allt våld så ska västvärlden till slut ge upp, så kommer detta inte att inträffa.

Även om politikerna vill det, så kommer folk inte att tillåta det. Vi ska fortsätta öppet och fritt säga vad vi tycker och tänker. – Därför att set är vår födslorätt, och den kan inte tas ifrån oss. Den kan bara ges bort. Och vi kommer inte att ge bort något alls till islam, därför att islam inte ger någonting till oss.

Det är en religion som ständigt ska ta.
Ge mig, ge mig, ge mig är allt vi hör. Ge mig respekt, fast jag inte har förtjänat någon. Ge mig speciell behandling eller jag blir kränkt och du blir en rasist.

Vi är utleda på att höra det, vi är utleda på islam, och vi är utleda på de onödiga konflikterna och förnedringen som kommer från denna religion hela tiden.

Hela tiden hör vi hur muslimer säger till oss att vi i västvärlden måste förstå hur viktigprofeten är för dem.

Vi förstår det, men vi bryr oss inte. Det är det som är poängen. Vi bryr oss inte i dag, och vi kommer aldrig att bry oss. Det är bara att gilla läget.

Vi ger inte ett dugg för era känslor. Våra känslor är viktigare, och våra känslor säger oss att vi är så in i märgen trötta på att höra om er religion, så håll käften.

Och inget våld kommer att ändra detta ett dugg.
Ju mer ni skriker och väsnas, desto mindre kommer vi att lyssna. Det kommer bara att göra oss ännu mer beslutsamma att vi inte tänker låta oss trakasseras av personer som styr och ställer och vilkas värderingar vi inte respekterar, eftersom ni inte gett oss något skäl att respektera dem eller närmare bestämt: Eftersom ni helt enkelt inte KAN ge oss ett sådant skäl.

Kort sagt, vi låter oss inte bli tillsagda vad vi kan och inte kan säga varken av er, eller av någon annan, inte nu, aldrig någonsin.

Oavsett hur många flaggor ni bränner, oavsett hur många ambassader ni attackerar. Det fria ordet kommer att segra, så det är bara att dra in magen och gilla läget.

 

 

En kommentar

  • exakt.. Islam är världens mest lättkränkte religion ! dom tål inget o tar allt på allvar att det bara är den enda sanna vägen.. när man resonerar så är det fel ! ingen kan ta en sån religion på allvar där man inte får ifrågasätta o kritisera ! där man tror man står över andra och att man är förmer en andra ! ja hatar den religionen och regeringen spelar dom in händerna och går dom exakt till mötes med anekdoter och humbuggar ! det är islam som ska inse att dom har fel för det är ingen religion nu det är en fanatisk ideologi

    Gillad av 1 person