Mufakhazat Algizaar,” Thighing of children”. Islam tillåter pedofili.


muhammad.png

”Thighing” på små flickor i Islam är en ond praxis som kallas Mufakhazat Algizaar Löst översatt på engelska betyder det ”Thighing of children”, eller på svenska ”Masturbation genom att gnugga penis mellan barnets lår”

(Det finns ingen riktig engelsk eller svensk översättning för denna praxis då det helt enkelt inte är en västerländsk norm, så för resten av denna artikel kallar vi det ”Thighing”). Den närmaste onda beskrivningen av ”Thighing” på svenska skulle förmodligen bli ”ofredande av barn”.

Emellertid är ”Thighing” oändligt mycket ondare än att antasta ett barn, det genomförs av en vuxen man mot ett flickebarn med sanktion av religionen. (Taqleed1)

Enligt en officiell Fatwa2 utfärdad i Saudi Arabien började profeten Muhammed utöva detta på sin barnbrud Aisha när hon var sex år gammal, tills hon nådde nio år. (Fatwa nr: 314093)

Den Hadith jag citerade tidigare nämner att profeten Muhammed fullbordade verklig sex med Aisha först när hon nådde en ålder av nio år. Därför är muslimska lärda kollektivt överens genom gudomlighet att ett barn blir vuxen och tillgängliga för fullbordat samlag så snart hon fyllt nio år. Likaledes tillåter Sharia en trogen muslim att gifta sig med ett sex år gammalt barn.

Enligt Fatwa kunde profeten Muhammed inte ha sex med sin fästmö Aisha när hon var sex år på grund av sin ringa storlek och ålder men Fatwan säger att då hon bara var sex år skulle han sätta sin penis mellan hennes lår och gnida den försiktigt eftersom han inte ville skada henne.

Föreställa dig en man på 51 avlägsna kläderna på en sex år gammal flicka och sätta sin erigerade penis mellan hennes lår och gnugga tills han ejakulerar på hennes kropp.

Till denna dag anses detta vara en välvillig handling och handlar om en vuxen inte vill skada barnet. – Hur mycket mer skada kan en vuxen man tillföra till en liten flicka, än att visa henne sin penis och ta av hennes kläder och gnugga sitt organ mellan henne lår?

Naturligtvis skulle det förtvinade sinnet hos en man som skulle göra en sådan ond sak mot ett barn inte tveka att ejakulera på henne kropp. Dessutom om personen var en sådan sexuellt pervers pedofil skulle han inte stanna vid utlösning på hennes kropp, men han skulle förmodligen gå vidare till att fullt ut våldta barnet, och det är precis vad Muhammad gjorde med Aisha.

”Thighing”, praktiseras i många arabiska och muslimska länder, särskilt i Saudiarabien. Saudiarabien som tagit plats i FN:s kvinnokommission 2017 (hör och häpna), Jemen och Gulf länderna. Dessa länder är notoriskt kända för denna onda praxis. Det är mycket vanligt att se en man vid 70 eller 80 års ålder gifta sig med ett barn på 8 till 10 år.

childbride

Nyligen kunde vi läsa i sociala och alternativa media om en 80 år gammal Saudi man som gifte sig med en 10-årig flicka, på bröllopsnatten blödde barnets underliv så illa att man var tvungna att föra henne till sjukhus. Ett annat fall som nyligen uppmärksammades, var en jemenitisk man som våldtog sin barnbrud tills hon dog av det.

Detta är ändå bara en handfull av de tusentals våldtäkter som äger rum varje år i sken av äktenskap sanktionerade av fredens religion.

Detta är sanktionerat övergrepp på barn, och våra egna politiker här hemma som flitigt vurmar för att islamisera landet, stöder detta beteende genom sitt agerande . Ett beteende som vi säkerligen kommer se mer av även här hemma i framtiden.

I Islam är detta ”normalt” och det är kultur, det är den mångkultur vi importerar i grosslass. Men det talas inte om det, sanningen ska med alla medel döljas under den unkna filten av ”fredens religion” som ska ha förmåner och särbehandling.

Är du beredd att en dag tvingas gifta bort ditt barn till detta? Är du beredd att medvetet överlämna ditt barn eller barnbarn till en pedofil som du vet på förhand kommer att praktisera detta på barnet?

Om du röstat för socialismen och den sittande regeringen så har du godkänt att detta kommer till Sverige, även till dina barn och barnbarn. Det är på DITT samvete. Är det inte dags att protesstera nu? Att säga ifrån och göra klart att detta inte är vad vi vill ha.

”Och till dig Stefan Löfven, kan du säga nåt annat än att detta inte är ”acceptabelt”? Det vore ett lyft att få höra dig säga nåt hållbart för en gång skull.”

bar2

Källor:

Taqleed1
https://en.wikipedia.org/wiki/Taqlid

Fatwa2
https://sv.wikipedia.org/wiki/Fatwa

Fatwa nr: 314093
https://mohammadislamandallah.wordpress.com/2014/02/18/fatwa-number-31409-mufa-khathat-thighing-of-infants/