Fredens religion snyftar igen, Aftonbladet hakar på!!


9b6b06e5-bb31-452c-892f-c14fc926b128

Medias snyfthistorier börjar nu bli allt mer genomskådliga, återigen visar Aftonbladet sin agenda och ger oss nu ännu en ”guilt-trip” att förfaras över.

Fredens religion fick inte bygga ännu en moské, ännu ett center för terroristrekrytering, misogyna predikningar och ännu en minaret där islams ohelga läror ropas ut.

Att folk helt demokratiskt har sagt sitt och samlat in namn för att stoppa bygget, vilket är helt i demokratins riktlinje bryr sig inte Aftonbladet om, man snyftar på rejält och talar om för oss att ”nazisterna” i SD har stoppat moskén.

Nej, Aftonbladet. SD har inte stoppat moskébygget, FOLKET gjorde det, helt demokratiskt. Så är det med demokrati, ibland säger folk ifrån och man får inte som man vill. Det är liksom vitsen med demokratin.

”BORLÄNGE. Asef Hammouri kom till Sverige från Palestina 1993. Under åren han levt här, lärt sig svenska, startat det ena företaget efter det andra, gift sig, skaffat barn, har han ständigt hört att Sverige är ett mångkulturellt samhälle. Hammouri blev därför förvånad över det stora motståndet mot en ny moské i Borlänge. ”

”Vad mångkultur innebär kan visserligen vara oklart. Är alla kulturer lika mycket värda? Inte här, det finns massor av företeelser i andra kulturer som vi inte accepterar i Sverige. Men en sak är självklar: de stora religionerna har i teorin samma status, de är lika mycket värda.”

Men är de verkligen lika mycket värda? När kyrkor vandaliseras och prästerna tar ner korsen, är Kyrkan lika mycket värd då? Respekteras kyrkan och kristendomen lika mycket? Är religionerna verkligen lika mycket värda när det är Islam som tar företräde? – Knappast.

Att folk nu börjar protestera mot moskébyggen kanske beror mer på att folk i allmänhet börjar vakna upp och inse vad den så kallade ”fredens religion” verkligen är. En misogyn, våldsideologi som inte har i västvärlden att göra. En ideologi som är allt annat än tolerant, en ideologi som är helt uppbyggt på intolerans och hat. En ideologi som inte har ett dugg med ”allas lika värde” att göra då Islam helt är uppbyggt på att dela upp människor i grupper med olika värden. – Svenska folket har börjar fatta det nu, och sätter ner foten i allt större utsträckning.

Men det är Nazisternas fel

Men självklart går Aftonbladet på i sina vanliga spår och visar att de är inte mer än just en helt vanlig hatsajt som sprider ”fakenews”, snyfthistorier och förvrängda sanningar och rena lögner.

”Borlänges Islamiska förbund har i många år önskat bygga en ny moské. Kommunen har utrett och utrett. Tjänstemän har granskat 18 olika lägen. För några år sedan föreslog de två möjligheter, sportfältet eller stadsdelen Jakobsgårdarna. I god demokratisk ordning arrangerades därefter detaljplanesamråd, ett stormöte där allmänheten får yttra sig.”

Ledarna för Islamiska förbundet i Borlänge var förtjusta. Asef Hammouri säger att en moské är ett vitalt verktyg för integration. – Vilken integration, undrar jag? Koranen säger klart och tydligt att det är HARAM för en trogen muslim att integrera sig i det västerländska samhället. Det är förbjudet.

Vår uppgift är att vara ambassadörer och visa att vår religion är fredlig och att vi vill bidra till samhället vi lever i. säger Asef Hammouri.

Han pratar om moskén som en bastion mot mörka krafter. Den kan hålla borta fundamentalister och skydda samhället. – I själva verket vet vi nu av erfarenhet att från hela Europa att moskéer i själva verket mer agerar som rekryteringcenter för just fundamentalister och terrorister.

Men allmänheten yttrade sig, allmänheten reste till Borlänge från hela landet, berättar det socialdemokratiska kommunalrådet Jan Bohman, en lika fryntlig herre som Asef Hammouri. Nazister anlände. Bråk utbröt. De bägge förslagen rann ut i sanden.

Det hette först att allmänheten skulle få yttra sig och när de gjorde det, var de helt plötsligt inte allmänhet längre, utan nazister. Alltså Aftonbladets vanliga metod att omskriva folkets vilja från demokrati till nazism och ge oss ännu en ”guilt-trip”. – Guilt by association är ett vapen Aftonbladet använder flitigt för att påtvinga allmänheten den agendastyrande värdegrunden.

Sverigedemokraterna vaknade.

Kjell Forslund är ordförande i partiets lokalavdelning. Han utmålas i Aftonbladet som är en ganska försiktig person, där porttelefonen med kamera saknar partinamnet, och Forslund påstås verka en smula bitter och missförstådd, tilltufsad av lokala partisplittringar och kritiska media.

Vi vill inte vara i konflikt med samhället. Vad jag tycker om dem som samlade in namnen? Det är synd om dem. De lever i blindhet och hat. säger Asef Hammouri.

Är det inte i själva verket så att det är Asef Hammouri som lever i blindhet och hat, i den misogyna hatideologin som han representerar.

När allmänheten, det svenska folket vaknar upp och upptäcker vad ”fredens religion” verkligen är, då flyger demokratin ut genom första bästa exit och den påtvingade värdegrunden ska ta över och tvinga oss in i en mångkultur som inte har ett dugg med många kulturer att göra, utan endast den enda kulturen av islam skall råda. Nu sa allmänheten NEJ, äntligen!! … så låt demokratin leva.

Källa: https://www.aftonbladet.se/a/ddmrbB

2 kommentarer

 • Moskeerna är inget annat än militära högkvarter.
  Islams grundare Mohammad snidde sina krigsplaner i de.
  Den fria världen måste vakna och agera mot mörkrets kraft.

  Gilla

 • I Karlstad vill politikerna, främst den lokale moderatledaren, köra över befolkningens vilja angående ett moskébygge. Förslaget lades inte förvånande fram utav en miljöpartist … Politiska försäkringar om denna moské inte kommer att fungera som en rekryteringsbas, är det nog ingen som tror på, då det är de radikala förgreningarna av Islam som driver frågan. Inte de moderata/sekulära …

  Att det nu varit tyst om detta ofrån politiskt håll, förklaras utav stundande val. De är inte dummare än att det är politiskt självmord att i år driva frågan för ett bygge.

  Bygget är tänkt att ligga mellan en gymnasieskola och en kyrkogård samt att det finns en lärliggande högstadieskola. Olämpligt, oavsett hur man än ser på det hela, för jag ser inte hur dessa kommer att lämnas oberörda …

  De moderata muslimska flyktingar, som kom hit runt 1970-talet klarar sig helt utan moské, så varför inte övriga? (En moské är idag en maktsymbol …)

  Gilla