Europa behöver en revolution!


Eu-revolution

Vi är den första generationen av européer som aldrig haft att försvara vår frihet. Som en konsekvens tar vi nu vår frihet så mycket för givet det har blivit ett rotat antagande i vår verklighet, så även när vi kan se att vår frihet tas ifrån oss, vill vi helt enkelt inte tro det.

Fiaskot med Eurons räddningsaktion har visat att man inte kan göra en valutaomelett utan att förstöra några ekonomier.

Men den i särklass mest värdelösa valuta i Europa i dag är omröstningen. En skottkärra full av röster kommer ändå inte att köpa oss något att säga till om i lagstiftningsprocessen, och det är därför denna kris händer.  – Det är också därför Europa behöver en revolution.

Jag menar en revolution av den allmänna vilja och beslutsamheten för att återställa kraften i valurnan till folket från vilka den har blivit stulen, eftersom, med risk för att låta som en extremist, – Det är inget fel med dagens Europa som inte kunde botas med mer demokrati.

Det är ironiskt att precis som araberna hävdar sin rätt till självbestämmande i Europa så är vi européer upptagna med att ge bort vår, eller rättare sagt, vi har undertecknat bort den till en politisk överklass som öppet visar sitt förakt för de människor de utger sig för att representera. – Snart är det araberna som kommer att föreläsa oss om demokrati.

Den artificiella gemensamma valutan anses vara en viktig inledning till en full odemokratisk politisk union i Europa, och Tyskland har gjort mer än något land att stötta upp det, eftersom, som förbundskansler Merkel sagt, det är Tysklands ”historiska skyldighet att skydda euron”.

Detta är Eurotal för en kvarvarande krigsskuld. Tyskarna har inte en historisk plikt att göra något annat än tänka sin egen verksamhet och kanske göra en poäng av att stanna utanför Polen. Om jag var tysk, skulle jag starkt ogilla min regerings önskan att fortsätta att försöka gottgöra för något som inte har ett dugg att göra med någon som lever i dag, och betala för det med mina pengar. – Det bästa Tyskland kan göra för andra länder är att låta dem stå på egna ben.

Som det är, har den tyska regeringen skapat ett mini-ekonomiskt imperium av lydstater, och ställt landet till att vara hatat och illa omtyckt igen. – Bra jobbat, fru Merkel.

Europeiska unionen är i själva verket inte en union alls, utan en kontinentomfattande politisk kupp. Det som började som en gemensam marknad har nu i smyg förvandlats till en överstatlig politisk diktatur, en parasitisk organism som lever på bekostnad av de europeiska nationalstaterna, och som suger ut deras livsnerv och långsamt dödar dem; en byråkratisk tyrann som vill ”harmonisera” den nationella identiteten som har gjort Europa till en kontinent av äkta mångfald ut ur dess existens och en kulturell smältdegel vars värden har format hela västvärlden.

Men de vill sätta stopp för allt detta i den Europeiska Sovjetunionen, och det är därför europeiska lagar aldrig antogs som svar på någon form av organiskt behov i samhället, utan som direktiv avsedd att införa urskillningslös enhetlighet för dess egen skull.

Mer än femtio procent av svensk lag har nu gjorts om på detta sätt av människor som vi inte har valt och kan inte ta bort, och eftersom de kan åsidosätta våra valda politiker när de vill, det är bara en tidsfråga innan det är hundra procent.

Vi betalade EU närmare 30 miljarder i medlemsavgift 2017, och avgiften stiger. Det är mer än dubbelt av alla de nedskärningar som gjorts i ”public service” tillsammans. Samtidigt återförs drygt 11 miljarder i olika EU-bidrag till Sverige.

Tack vare okvalificerade och politiskt motiverade europeiska domare, kan vi inte längre utvisa utländska terrorister och brottslingar från Sverige, oavsett vilka brott de har begått, för det bryter mot deras mänskliga rättigheter.

Men enligt den europeiska arresteringsordern, kan en svensk medborgare kan utlämnas och åtalas utan bevis för något som inte ens är ett egentligt brott, som till exempel att åtalas för regim eller religionskritik. – Inga mänskliga rättigheter för dem.

Och inte något av de viktigaste politiska partierna i Sverige är beredda att ge folket en chans till att ha något att säga till om i något av detta, eftersom de vet vad vi skulle säga.

Jag börjar förstå hur amerikanerna måste ha känt när de levde under kung George. – Vad var det igen – ingen beskattning utan representation?

Frihetskriget i Amerika var inte Amerika mot England. Det var engelsmän som motstod en förtryckarregim från deras autokratiska tyska kung. – De hävdade sina mänskliga rättigheter i modernt språkbruk.

Amerika kan vara en smältdegel nu, men det började som ett försvar av gamla engelska friheter, friheter som snabbt skrevs in i den amerikanska konstitutionen – Något som vi aldrig fått göra i Sverige, så vi har inte samma friheter inskrivna i lagen här. Vi har inte en konstitution. Vi har inte en ”first amendment”. (Första ändringsförslaget till Förenta staternas konstitution, om yttrandefrihet, pressfrihet, religionsfrihet, församlingens frihet och rätten till framställningar.)

Vad vi har, och vad hela Europa har, är Lissabonfördraget, Lissabonfördraget.pdf ett slags konstitution som har ålagts oss mot vår vilja, och som till skillnad från den amerikanska konstitutionen som ger folket makt, gör den europeiska konstitutionen tvärt om och tar ifrån folket makten, och ger makten till icke-valda byråkrater och karriärpolitiker för vars fördel den skapades.

Amerika styrs fortfarande, åtminstone i teorin, av folket och för folket. Något sådant föreligger mer som låtsaspolitik i Europa där människor har tvingats stå vid sidan och hjälplöst titta på när deras protester ignoreras och deras valda företrädare avsäger sig sin suveränitet utan tillstånd, och belastar dem med ett berg av falsk skuld.

Om en advokat eller en revisor betedde på detta sätt, skulle de hamna i fängelse, men den politiska klassen kommer undan med det eftersom de gör upp reglerna allt eftersom de går. – De är bokstavligen en lag för sig själva.

Bläcket var knappt torrt på det usla Lissabonfördraget när de bryter mot dess villkor att kasta bort ännu mer av andra människors pengar på ekonomier de själva har förstört.

De flesta av dessa människor har aldrig haft ett riktigt jobb utanför politiken, och det visar sig tydligt. De lever i en bubbla av sin egen skapelse, som ett prästerskap, och att ta bort kraften ur valurnan, som de har gjort, så har de har tagit bort människors förmåga att sticka hål på denna bubbla och släppa in lite verklighet.

Kort sagt, de har stulit vår födslorätt, och våra barn och barnbarns födslorätt. –  Därför behöver EU en revolution.

Och om i slutändan dessa brottslingar inte till får stå till svars inför lagen, som de borde, så kommer de med säkerhet att ställas till svars av historien som den generation som mördade demokratin i Europa. En generation av förrädare och inkompetenta egennyttiga politiskt obetydliga och föraktliga så kallade ledare, som har visat att de inte vet hur man leder en flock lämlar över en klippa.

– Jag får ta tillbaka det där sista, för det är precis vad de gör, leder oss som lämlar över stupet.  Lycka till med landningen.

7 kommentarer

 • Jag var orolig att du menade en vapenfylld revolution, vilket skulle bli katastrof.

  Utan du menar att Europa måste vakna och vara rädd om friheten som inte kommer att finnas om Islamister tar över, då blir det ett rent helvete det lovar jag.. Se hur det ser ut i dessa länder där islam är i majoritet.

  Alla borde läsa på om islam, för okunskapen är stor och man tror på islamister som pratar om en fredlig demokratisk religion.. de använder sig av Möjligheten att ljuga bara det gagnar islam enligt Taqiyya..

  Läs vad Gunnar Sandelin skriver om situationen i Eskilstunas moskéer i mitt blogginlägg nedan.

  https://ladycobra.wordpress.com/2015/06/27/magnus-sandelin-om-situationen-i-eskilstunas-moskeer/

  Massor med information om islam och koranen nedan läs och dela gärna till andra.

  http://www.tidenstecken.se/koranen.htm

  Lycka till med ditt skrivande och tack för att du också försöker väcka folket som blundar och inte ser allvaret i hur det är i dag i Europa.

  Gillad av 1 person

  • Thomaz Wiberg

   Du är helt korrekt i din analys. Jag talar inte om en vapenfylld revolution. Det skulle absolut vara en katastrof.

   Tyvärr, är nog en vapenfylld ”konflikt” mer realistisk att vänta än många anar.

   Tack för dina länkar, jag ska givetvis läsa vad Gunnar Sandelin skriver och ta en ordentligt titt på Tidens tecken.

   Tack Inger, för en välskriven och informativ kommentar.

   Gilla

 • Pingback: Europa behöver en revolution! — Rosa Traktorn – Life, Death and all between

 • – Snart är det araberna som kommer att föreläsa oss om demokrati.

  – Då är vi tillbaka till ruta ett, om inte noll, då ‘demokrati’ i sin ursprungsform i antikens Grekland gällde för vissa, men inte alla.

  Gilla

 • Bra inlägg !
  Jag tycker dessutom att alla nationer som ingår i EU skall snarast lägga press och krav på EU
  med att först och främst att Medlemsländernas egna lagar och regler skall gälla!
  Till exempel vid utvisningsbeslut och andra viktiga migrationsbeslut!
  Utan att EU-Bryssel skall blanda sig och ändra i dessa beslutade domar, och därefter ta nya beslut och
  förändra de lagar som finns….
  Om man inte lever upp till de kraven skall man ytterligare pressa på med att lämna EU.
  Det skall inte finnas någon tvekan om det! När man har med ett maktfullkomligt organ som kallas EU och som gör allt för att nedmontera det som finns i demokrati och välfärd, som byggts upp under generationer i vårt land!
  Och det finns så mycket som talar för ett utträde när man som nu också betalat närmare 30 miljarder för ett
  EU-medlemskap 2017 Vad kostar då inte det här året 2018 då man skall höja avgiften?
  Så…Vad f..n får man för pengarna?

  Gilla

  • Så länge det finns oåtkomliga politiker på höga positioner, som lägger ner sin själ (?) för denna utveckling, så blir det svårt.

   Som alltid när det skall städas, så måste man börja uppifrån och gå neråt. Ta man i stället den enkla vägen och börjar nerifrån, så blir det inte rent.

   Den gamla kampanjen ‘Håll Sverige rent’, som fått en ‘comeback’ här i Sverige, skulle kunna expanderas till ‘Håll Europa rent’ och även omfatta politiker …

   Gilla

 • Anne-Marie G Wouda

  Mycket bra skrivet, håller med dig även om det känns sorgligt

  Gilla