Berätta sanningen om Islam istället!!


sanning

Islamofobi-industrin, (läs fredens religion) är snabba med att gnälla och klaga vid varje tillfälle som ges, som alla vet vid det här laget. På senare tid de har det varit extra mycket gnäll och klagan över vad de kallar negativ täckning av islam.

– Alltså att folk kritiserar islam alldeles för mycket i svenska alternativmedia, från medborgarjournalister och på bloggar, med vilket de menar sanningsenlig täckning, men sanning är att vi inte får nog av det. – Sanning alltså!

Det framkommer ideligen när allt fler unga kvinnor och barn våldtas och förövare frias, hedersvåld där kvinnor brutaliseras och mördas av medlemmar av sin egen familj var denna ”kultur” kommer från.

Aftonbladet och Expressen misslyckas konstant med att rapportera korrekt och nämna den avgörande ingrediensen, ”fredens religion” med sin misogyna kultur. En framträdande upplysning som noggrant retuscheras ut, som om att antyda att detta är ett SVENSKT fenomen, som om samhället som helhet är att skylla på.

Media hänvisar aldrig till dessa män av religion vars misogyna värden har format deras syn på kvinnor, utan föredrar att kalla dem ”unga män” och ”Svenskar”, vilket är grovt förtal på svenskar som inte engagerar sig i denna typ av beteende men som alltså utmålas med samma pensel genom fega och oärliga journalister, rädda för att kränka gnällande överkänslig professionella offer för islam.

Det är genom alternativmedia och medborgarjournalistik vi får sanningen.

I oktober 2017 publicerade Joakim P Jonasson, en medborgarjournalist sin rapport om Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet.  En rapport som tydligt visar sambanden mellan sexualbrott och förövare från den misogyna fredskulturen. Vi hör ofta att det påstås att dåliga saker om islam är kulturella, inte religiösa. – Verkligen? Det som händer i Saudiarabien är inte kultur. Det är ren religion, det är ren Islam, och det är rent vansinne.

Nu vill Philip Botström och Andrea Törnestam, förbundssekreterare hos SSU förbjuda medborgarjournalister. SSU går till frontalangrepp mot den demokratiska medborgarjournalistiska folkrörelsen Granskning Sverige. Med klassisk nazist-guilt-by-association försöker man i praktiken förmå regeringen att förbjuda medborgare från att ställa ”obekväma” frågor och kolla fakta.

Deras artikel hos SvD ingår i en oroväckande trend av politiker som tappat sin demokratiska kompass. Med ett förbud mot medborgarjournalistisk skulle vanligt folk inte längre kunna skriva något som helst kritiskt, skriva kritiska bloggar eller utföra undersökningar som visar sanningen. Ett Orwelliskt 1984 skulle uppstå och folket leds in i totalt mörker.

Religionen är problemet, inte kulturen. Problemet med t.ex. Iran eller Afghanistan är religion, inte kultur. Iranier och Afghaner inte araber, men de har erövrats av en främmande arabisk religion.

Frågar man en socialdemokrat om varför de importerat människor som skjuter, våldtar kvinnor och bränner bilar, kommer i princip alla med samma svar.

Men Peter Mangs, Hagamannen och gryningspyromanen då? De var ju ”ursvenskar”.

Det blir något antiintellektuellt, nästan religiöst över deras metoder. Ingen diskussion. Inga analyser. Man går till fullt motangrepp mot medborgaren som ställer ”fel fråga”. Man rättfärdigar ett fel med ett annat fel och tror att det gör saken helt legitim.

De drivs av samma kraftfulla vanföreställningar och de är av samma mentalitet som de religiösa fanatiker som kontrollerade Europa för flera hundra år sedan, och om dessa människor hade kärnvapen hade ingen av oss varit här nu.

Många av de muslimer i Sverige, som i gäng våldtar kvinnor och barn (alla av dem), kommer nästan uteslutande från Afghanistan och Afrika, där kulturen är formad av religion och där hädelse är ett brott belagt med dödsstraff.

Det är vad religionen kräver och kulturen gör vad den blir tillsagd, annars kommer religionen att uppvigla en mobb av analfabetiska vildar till upplopp på gatorna och horder av människor kommer sannolikt att bli dödade. – Religionen är problemet, inte kulturen. Kulturen är inte heller bra på något sätt, men utan religion skulle det vara jäklig mycket bättre.

Och i Sverige är vi upptagna med att importera denna religion i grossistlass till vårt samhälle där den är ungefär lika välkommen som en invasion av ”Aliens”. Trots alla plattityder och lögner vi hör från politiker om tolerans och respekt och ” sammanhållning i samhället”.

Det är en invasion av en politisk suprematis ideologi som utnyttjar religionsfrihet och kulturell skuld för att installera sig med ständiga krav på särbehandling, alltid uppbackade av det implicita hot om konflikter och våld. – Med andra ord, genom kulturell terrorism.

Så oavsett om det är bönerum som tvingar sig in i arbetsplatser där de inte hör hemma, muslimer som ber på gatan och blockera trafik, medicinsk personal får ignorera hygienregler, polisen som blundar för könsstympning, universitet som låter jihadister rekrytera i skolor, eller införandet av halal mat för hela populationen utan deras vetskap eller samtycke.

Samhället tycks alltid böja sig för orimliga krav från Islam, och alla som vågar protestera blir antingen demoniserad som rasist eller öppet hotad med våld.

Detta är vad media borde säga om islam om journalister hade modet att göra sitt jobb och berätta sanningen, eftersom det är sanningen, och alla vet att det är sanningen.

Och du kan kalla mig rasist för att jag säger så om du vill, och en hatmånglare eller trångsynt – Gå igenom korten, var så god! – Men när du äntligen får slut på namn och epitet att kasta på mig så kommer sanningen fortfarande att vara sanningen. – Jag ber om ursäkt för det.

Tack vare vår moraliska feghet, har vi nu hundratals oreglerade IS-krigare i Sverige som helt obehindrat kan röra sig i det samhälle vi lever i. Det bådar gott för framtiden och för ”sammanhållningen i samhället”– Eller hur?

Vi har flera okontrollerade islamiska friskolor som obehindrat kan undervisa barn i den misogyna kulturen och fredliga religionen som predikar att ”döda alla otrogna” var helst man finner dom. – Med andra ord, det är den typ av skola där du kommer att komma ut ännu mer okunnig än när du gick in.

Islam kräver dödsstraff för homosexualitet. Det är fakta. Och i länder där det är tillåtet att avrätta dom är de entusiastiska att genomföra det också. Tack vare oönskad islamisk massinvandring, finns det nu delar av Europa där, om du gör det känt att du är homosexuell (eller jude, för den delen) så ber du praktiskt taget om att bli fysiskt attackerad.

Det är ett obestridligt faktum att ju fler muslimer som finns i ett samhälle – desto mindre säkert är det att vara homosexuell eller jude, eller kvinna, eller någon som försöker utöva sin grundläggande rätt till yttrandefrihet.

Så var exakt är det meningen att positiv täckning av denna eländiga religion ska komma ifrån? En religion som rutinmässigt svarar på minsta kritik genom att hyckla fram en löjligt reflexmässig känslighet, när dess egen skrift är en handbok för okänslighet, brutalitet och social uppdelning.

Dräp otrogna var du än hittar honom. Dräp homosexuella. Mörda avfällingar. Kuva kvinnor. Utplåna judar. En sådan ideologi har ingen fordran på känslighet, och yttranden från dem som framhärdar det bör ges mindre hänsyn än andra, inte mer.

Så Berätta sanningen om Islam istället!!

En kommentar

 • Håller med dig i dina synpunkter Thomaz !
  Jag tycker också att man måste och att det skall var ett absolut krav på att man har fullständig kontroll och insyn över de radikala islamister som verkar och rör sig i Sverige.
  Det har man ju nu uppenbarligen inte, när man tror att det kanske kan röra sig om tusentals radikala islamister i landet? Enligt Säpochefen i Källa: SR http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artikel=6718860
  Så vad är handlingsplanen? Vad tänker man göra åt det?
  Det räcker alltså inte bara med att konstatera att de finns massor av dem i landet och att extremismen dessutom under tiden tillåts öka och kan näras i lugn och ro? Man måste reagera om än mycket sent..
  Stör de miljöerna med olika insatser! Stäng radikala moskéer och lagför hat-predikanter!
  Och dra in stödet för dessa miljöers islamska friskolor, och utvisa de som är aktiva och planerar terrorism!
  Oavsett vad EU har för åsikter om saken. De verkar för att utvisade terrorister skall få stanna kvar i Sverige.
  Detta rör säkerheten och tryggheten i Sverige där vi bor, och som ligger långt ifrån Bryssel dessutom.

  Fakta: Säkerhetshot
  Antalet flyktingar och migranter som bedöms utgöra en fara för Sverige har ökat kraftigt de senaste åren.
  Under 2017 (tom november) anmälde Migrationsverket 961 potentiella säkerhetsärenden till Säpo.
  Det är rekord och kan jämföras med 739 under hela 2016,
  461 under 2015 och 109 under 2014.
  I de allra flesta fall handlar det om asylsökande, men det kan också vara andra som söker uppehållstillstånd i Sverige.
  Parallellt har även antalet fall i vilka Säpo motsätter sig uppehållstillstånd ökat. 2017 skickade Säpo en så kallad erinran i 45 fall (tom november), vilket kan jämföras med 50 under hela 2016 och 29 året före det.
  Källa: TT:s nyhetsarkiv

  Gilla