Men det har ingenting med Islam att göra!


Det börjar bli svårt att hålla reda på alla dessa Koran-inspirerade illdåd som inte har något med islam att göra. Vi vet att de inte har något med islam att göra eftersom våra politiker ständigt säger så, och de är ju alla islamiska lärde. – Det är de, eller hur?

Ja, våldet kommer uteslutande från muslimer, men bara för att deras religion, den som inte har något med islam att göra säger att de ska döda otrogna, d.v.s. människor som inte följer religionen som håller en kniv mot vår strupe som inte har något med islam att göra.

Det är sant att ju fler muslimer i samhället desto farligare är det för homosexuella och judar, men islamiskt homo-hat och islamiskt judehat har inte mer med islam att göra än Koran-grundad islamisk terrorism.

Inget av våldet i islams heliga skrifter, sida upp och sida ned, har något som helst med islam att göra.

När muslimska terrorister citerar Koranen då de dödar folk så tror ni väl ändå inte att detta skulle ha något med deras religion att göra? Det kunde ju vara en bok vilken som helst som de citerar. De bara råkade ta just den för att det är deras religion. – Fattar du väl!

Så vad menar vi egentligen – att vi ska börja förbjuda alla böcker?

Nu måste vi sansa oss. Fast om du följer religionen som inte har något att göra med… du vet vad, så finns det bara en bok som betyder något, och vi vet alla vilken det är.

Det är den som gör sitt yttersta för att göra resten av mänskligheten till fiender. Det är den bok vars inflytande håller på att göra västvärlden farligare, mindre tolerant, mindre civiliserad och mindre fri, medan vi dansar runt majstången och kallar den det mångkulturella samhället.

Men detta långsamma åderlåtande av våra grundläggande friheter och fega förräderi mot kommande släktled har inget med islam att göra, förutom den saken att det har allt med det att göra, men det betyder inte att det har något med det att göra. – Var inte så rasistisk.

Att den partiska svenska polisen tillämpar en fullständigt skamlös dubbelmoral, som visar hänsyn till muslimernas känslighet har inte mer med islam att göra än den partiska lagen i sig, som sätter dig i fängelse om du bränner en koran men inte en bibel, eftersom muslimer är viktigare än kristna.

Inte för att detta har något med islam att göra. – Hemska tanke.

Det irrationella våldsamma hatutbrottet vid varje avbildning av islams profet har inget att göra med den religion han grundade. Inte heller det att så många av våra orädda journalister skrumpnar som sniglar i salt närhelst en skäggprydd mupp hytter med näven och låtsas känna sig förolämpad.

Att vi i åratal har tillåtit Saudiarabien att ösa miljarder på finansiering av moskéer och koranskolor som nu producerar krigare för den Islamska Staten har inget med islam att göra. Att kvinnor behandlas som icke fullt människovärdiga, enligt sharia, islamsk lag.  – Vad har det med islam att göra?

Att påtvinga folk halalkött utan deras vetskap eller medgivande bara för att muslimers religion kräver det, kan man inte skylla på islam. Deras religion har inget med islam att göra. – Det är bara så rasistiskt.

Låt mig hjälpa dig med ett par enkla tumregler här. Inga av de hemskheter som händer i världen idag, inspirerade av islam och påbjudna av islams heliga skrifter har något att göra med…och jag tror du kan avsluta den meningen själv.

Om islam inte existerade, skulle dessa saker fortfarande hända. Ja, OK, det är inte helt sant. Det skulle de inte, men det har inget att göra med intoleransens, censurens och de skenheliga svepskälens religion, som nu utgör ett verkligt och omedelbart hot mot vår frihet.

Förresten är det ett hot bara på grund av dess våldsamma grundläggande värden och islams våldsamma grundläggande värden har inget att göra med den religion de kommer ifrån.

– Vad försöker du insinuera här, att världsherravälde som påbjuds i Koranen på något sätt har något att göra med islam av alla religioner?

”Döda otrogna varhelst du finner dem.”

Jovisst, koranen säger så, men det betyder inte att det har något med Islam att göra, och om du säger att det gör det är du väldigt ohjälpsam, och du är en rasist. – Schackmatt.

Under tiden, i den verkliga världen, tycker jag att det är en mycket önskvärd och hälsosam idé att inte vilja ha något med islam att göra.

Fast, i rimlighetens namn, det är inte islam i sig som jag inte vill ha att göra med. Det är intolerans, kvinnofientlighet, homofobi, antisemitism, rasism, våld, och påhittad förargelse, som, tyvärr, utesluter att ha något att göra med den religion som inte har något att göra med sig själv.

Frid vare med dig min vän. Och det har verkligen ingenting med islam att göra.