Aftonbladet – En helt vanlig hattidning i Sverige.


hattidning

I Sverige har vi en tidning som heter Aftonbladet vars rykte som ett skenheligt språkrör för det stora multikulturella bedrägeriet nu hamnat i skuggan av dess mer obehagliga artikel om en medborgarjournalists död. Aftonbladets Lena Melin´s minst sagt groteska beskrivning av en död ung man som kämpade för yttrandefrihet och kvinnors säkerhet i samhället, är en skamfläck och ett direkt hot mot demokratin och yttrandefriheten.

https://www.aftonbladet.se/a/p6AavV

Aftonbladet brukade vara representant för den s.k. liberala traditionen, och det fanns en tid då man kunde lita på deras balanserade nyhetsbevakning. Lutande åt vänster förstås, men på ett juste och ärligt vis.

Den tiden är förbi.

Numera har Aftonbladet blivit så besatt av att hänga ut oliktänkande och regimkritiker att de finner inga gränser för hur lågt de sjunker i sitt arbete att förfölja, hänga ut och smutskasta människor och har kommit att hata dem med en så skev, skandinavisk intensitet att den förlorat all känsla för proportioner.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/J1JdqP/konspirationsteorier-sprids–efter-33-arige-mannens-dod

Man drar sig inte ens för att rent ut ljuga och hitta på helt absurda påståenden i sina försök att vilseleda svenska folket. I artikeln (ovan) där Robert Aschberg uttalar sig på ett rent suspekt sätt påstås längre ner i artikeln att Bechir Rabani skulle hylla NMR, vilket inte alls är fallet. Det har aldrig varit fråga om att hylla utan snarare ge NMR samma demokratiska rätt till en åsikt under yttrandefriheten.

Aftonbladet publicerar artiklar som ägnar sig åt förföljelse och förtal, den ställer upp som en propaganda-plattform för inkommande mördare våldtäktsmän och terrorister, och de förvränger fakta om invandringen och den ökade brottligheten för att övertala sina läsare att stödja ett fascistiskt religiöst hat krig mot en genuin demokrati där invandrare och svenskar har lika rättigheter, även om du aldrig får höra det i Aftonbladet vars skribenter föredrar att framhärda med lögnen om mångfalden.

Bland annat har en reporter på Expressen och chefredaktör Thomas Mattsson, fått besök i sina hem av Bechir Rabani som svar på deras egen uppsökande verksamhet där Granskning Sveriges reporter ”Erik” hängs ut av Expressens vapenbrotts dömde journalist Diamant Salihu. Förfarandet från Expressen fick bifall från Aftonbladets Lena Melin och Anders Lindberg. När Thomas Mattson själv blir utsatt för detta kallas det hat och högerextremism.  

När tidningen efter upprepade anklagelser för hatverksamhet och tvingades att svara, föreföll Aftonbladet mycket mer bekymrad över ev. skador på sitt renommé än med frågan om deras egen verksamhet var något dåligt eller inte.

Vi vet väl alla vid det här laget, att när muslimer beklagar sig över ”islamofobi” så skulle Aftonbladet vända ut och in på sig själva för att ställa saken tillrätta.

Men när det gäller vanligt folk och kritiker? Njää…

Och allt detta innebär, att om du säger att du läser Aftonbladet så säger detta något om dig, som du vid närmare eftertanke kanske inte vill höra. Kort och gott: Aftonbladet brännmärker sina läsare -även om många av dem är rätt duktiga på att brännmärka sig själva.

Aftonbladets läsare utgörs huvudsakligen av välutbildad medelklass som betraktar sig själva som vänsterliberala intellektuella. – Inga kreti och pleti, således.

Och många av dem lever i en tunn bubbla av hyckleri som bara de själva tycks vara omedvetna om. Till exempel kallar de sig själva liberaler, men är ofta de mest entusiastiska när det gäller att censurera andras åsikter och kritisera åsiktsfriheten, vilket är det minst liberala man kan göra.

Det beror på att Aftonbladet drivs av, och för samma smala klass av översittare och allvetande knäppskallar som har stulit SVT från resten av oss och förstört dess objektivitet.

Den typ av människor som är så självbelåtna i sin ytliga tvärsäkerhet och så säkra på sina åsikters moraliska överlägsenhet att de inte har några betänkligheter att baktala alla som inte håller med dem och kalla dem fascister, rasister, nazister och knäppgökar.

Såväl Aftonbladet som SVT är del av det som kallas ”progressiv konsensus” i vars regi språket systematiskt har blivit stympat och ord som ”tolerans” och ”rättvisa” och ”mångfald” och ”progressiv” inte längre betyder vad de beskriver. I varje ord finns skalet kvar men har blivit urgröpt och uppfyllt med någonting mycket osmakligare, och faktiskt ganska olycksbådande.

I denna konstgjorda politiskt korrekta nyspråks-värld blir de Aftonbladet skriver om, flyktingar, våldtäktsmän, terrorister och de stackars muslimerna som behöver allt mer fördelar och rättigheter över det svenska folket avbildade som ansvarslösa men de blir aldrig sedda som ansvarslösa eller dumma eftersom detta skulle kunna skada deras självkänsla. I stället kallas de ”missgynnade” och ”sårbara” vilket gör dem till offer, och, som sådana, automatiskt goda.

Och numera vet vi alla att den gyllne regeln för alla snälla offer är att de aldrig skall avkrävas ansvar för något för deras handlingar eller omständigheter. Det måste alltid, på något sätt, vara någon annans fel, vilket uppfyller Aftonbladet från första till sista sidan.

Så vilka läser Aftonbladet? Multi-Kulti, vänsterliberala, känsliga lättblödande hjärtan. Är det en stereotyp? Jag hoppas inte det.

Den sorts människor som skapar tio gånger fler problem än de löser för att de är så medvetet naiva på alla andras vägnar. De som slänger ut ord som ”rasist” och ”islamofob” omkring sig som apor gör med sin egen avföring, och som älskar mångfald, men ser till att deras egna barn går till skolor där alla talar svenska.

Kanhända ni känner någon gammalt vänster-fossil som fortfarande har på sig en mental Che Guevara-tröja. Ni kan satsa era liv på att de läser Aftonbladet. Och ni känner säkert någon av dessa komiska självgoda antikapitalister som har avbetalningsplan och pension; där har ni ytterligare en läsare av Aftonbladet.

Självhatande feminister som stöder mångfalden, kvinnor och homosexuella som försvarar islamiskt kvinnohat och homofobi, alla läser de Aftonbladet, och man vet att man är inom ett Aftonblads-territorium när man upptäcker att man blir undervisad om social rättvisa av någon medelålders universitetsutbildad idiot som har levt hela sitt liv på A-kassa.

Aftonbladet-läsare är den sorts människor som dras mot den höga moraliska nivån i så gott som varje fråga eftersom deras värderingar (de vänsterliberala idéerna) automatiskt är bättre än alla andras.

De är så bra, faktiskt, att de förefaller orubbliga även när de befläckas av gruppvåldtäkter från Afghaner som befinner sig i landet olagligt, om bara avsikterna är goda, och det finns ingen bättre sak för en hängiven Aftonbladet-läsare, inget ändamål heligare (d.v.s. lämpligare att framhålla vid middagar) än att romantiskt tala om våldtäktsmännen, mördarna och terroristerna som påstår sig fly från krig och som bara vill leva i frihet när friheten i själva verket är just det som de bekämpar och vill förstöra.

Aftonbladet och deras fåraktiga läsare lider oavbrutet med de stackars invandrarna och flyktingarna och är samtidigt noga med att vara ideologiskt blinda för kärnproblemet vilket är att dessa är kraftigt överrepresenterade vid sexbrott och överfallsvåldtäkter.

https://nyheteridag.se/patrik-40-gjorde-egen-studie-om-sexbrott-956-procent-av-overfallsvaldtakterna-begas-av-invandrare/

https://pjjonasson.files.wordpress.com/2017/10/sexualbrottslighet_bland_man_fodda_i_sverige_och_i_utlandet_v3.pdf

Islamister, muslimer och dessa kriminella har ingen respekt för landets lagar eller befolkning, de ser oss som mindre värda och knappt mänskliga och de har upprepade gånger gjort det kristallklart att de inte kommer att gå med på något mindre än att ta över och göra Sverige till en islamsk stat. – Är alla döva?

Så, om du har denna inställning, och om du stöder mångkulturen och den fria invandringen, stöder våldtäktskulturen, som Aftonbladet gör, så är det definitivt din inställning och då behöver du vara något ärligare med din inställning och erkänna att det du till sist och slutligen stöder är religiöst folkmord. Där den svenska kulturen och det svenska folket ska utplånas.

Detta var den kamp Bechir Rabani stod för. Han uppmanade oss att resa oss och säga ifrån. Ta upp kampen för vårt land. Det krävdes in Invandrare från Syrien som förklarade hur hans egen familj flytt från just detta förfall som nu hotar vårt land. För det kallas han högerextrem och en hatare av Aftonbladet – En helt vanlig hattidning i Sverige.

Å andra sidan, om detta inte är din inställning så kanske du borde göra dig själv en tjänst och sluta läsa Aftonbladet, för just nu, varje gång du öppnar denna, så lägger du ett smutslager på din själ.

Till minne av Bechir Rabani

Ni ska ge fan i yttrandefriheten
Ni ska ge fan i det svenska folket
– 
Bechir Rabani

2 kommentarer