Den svenska åsiktspolisen


åsiktspolis

I Sverige har polisen fått sin finansiering nedskuren upprepade gånger av en regering som är mer intresserade av att spendera pengarna på mångkultur, invandring och öppna gränser, så de har inte längre förmågan att undersöka riktiga brott som inbrott, överfall, våldtäkter och vandalism, eftersom de behöver fokusera sina krympande resurser på viktigare saker, som att jaga laglydiga människor på internet.

 

 

Det har verkligen blivit en sak för den svenska polisen att utfärda varningar på sociala medier som t.ex. att vi kan komma att arresteras om vi engagerar oss åt något som kallas hatpropaganda.

Det är det första vi hör efter varje islamisk massaker och terrordåd. Se själva nästa gång vi har en terrorattack med dödsoffer, det kommer en till snart nog.

Hatpropaganda är yttrandefriheten som gör illa människors högs personliga känslor. Det är olagligt i Sverige, eftersom vi inte har en ”First Amendment”
(övrs. Kongressen ska inte göra någon lag som respekterar en etablering av religion eller förbjuder det fria utövandet av den. eller förkorta yttrandefriheten eller pressen; eller folkets rätt att fredligt samlas, och att begära regeringen för att klara av klagomål.) att skydda oss från den här typen av godtyckliga polisstat-lag.

Och polisen, av skäl mest kända för dom själva, ägnar särskild uppmärksamhet åt internets hatpropaganda. De talar alltid om hur allvarligt de tar på det. Det är nästan som om de prioriterar det över verkliga brott av någon form av ideologisk anledning, eftersom de verkar vara överallt i sociala medier för att spåra upp tanke-brottslingar som huvudlöss, även om officiella juridiska riktlinjer gör det klart att det är en mycket hög tröskel för att åtala internets hatpropaganda, och att det bara bör göras vid mycket exceptionella omständigheter.

Så du måste fråga dig själv varför polisen ägnar en sådan stor uppmärksamhet till det, och varför det har varit så många åtal för hatpropaganda och hets mot folkgrupp. Även om det är lätt att blockera folk på sociala media, och ingen behöver höra eller läsa något från någon om de inte vill.

Väldigt många människor har åtalats under de senaste fem åren för kommentarer på nätet. (Fråga Aschberg, han har jagat många.) Medan inbrott och andra brott, fysiska brott som faktiskt skadar människor ignoreras.
(Även av Aschberg)

Vad tror du skulle kunna redogöra för sådana vridna prioriteringar?

Officiellt blir det fria ordet hatpropaganda när den uppfattas av offret
(i brist på ett bättre ord) eller någon annan person att motiveras av fientlighet eller fördomar baserat på en enda egenskap.

Fientlighet definieras inte exakt, men enligt polisen kan det innefatta ovänlighet eller ogillande. (Jag gillar inte dig så du är kriminell.)

Så ganska bred pensel alltså, eller ett brett nät, beroende på hur du vill se på det. Och uppfattningen av offret är den avgörande faktorn. Oavsett om du debiteras med ett hatbrott eller inte (och hatpropaganda är ett hatbrott) beror helt på någon annans subjektiva känslor om situationen, oavsett om det är det påstådda offret, eller någon annan, kanske en förbipasserande som inte hade något med saken att göra, men som just beslutat att lägga näsan i blöt i alla fall.

Eller kanske till och med den arresterande polisen (eller Aschberg) själv, som mycket väl kan ha en egen progressiv syn på saken. Det hjälper inte heller att lagen om hatpropaganda inramas i lösa subjektiva termer som avsiktligt eller inte, ger poliser rätt att fundera över sin egen politiska synpunkt innan beslutet om att göra ett gripande görs.

Allt beror på om det i polisens bedömning, är alarmerande eller om ångest sannolikt orsakas. (Aschberg måste ha mycket ångest). Om svaret är ja, ja då är det ett hatbrott, även när det inte är det, och nu är du en brottsling, även om du inte är det, eftersom PK progressiva inte gillar din politik eller din åsikt.

Och enligt åtalsnormen, när man åtalar personer för hatbrott: ” så finns inget behov av bevis för att bevisa det förargliga uttalandet.” Där är en fras att fundera på i detta vårt fria samhälle. – Inget behov av bevis. (Det har Aschberg tagit fasta på, han presenterar sällan eller aldrig riktiga bevis).

Lagen har blivit progressiv, och nu är sårade känslor allt som krävs för att bli arresterad som brottsling. Att eliminera behovet av bevis ger en praktisk genväg till rättvisa. Social rättvisa, alltså. Eller progressiv kulturell marxism, om du föredrar det.

Men när lagen måste tillgripa sådana lösa grunder, så vet du att det finns en agenda för ett akut undertryckande, eftersom oansvariga politiker har skapat ett flyktigt samhälle där många människor är mycket arga, och i stället för att ta itu med den ilskan och ta itu med det på ett ärligt sätt, föredrar de att trycka ner det, så att det kommer ut senare i mer skadliga sätt. – Vilket det kommer att göra naturligtvis. Ett barn kan se det, men de väljer att inte se det, eftersom de inte har den visdom de föddes med.

Och med snabba arresteringar och nitiska åtal, och överdrivet hämndlystna straff för så kallad hatpropaganda, är det tydligt att detta är en politisk lag avsedd att skrämma oss till lydnad, vilket överensstämmer med en progressiv social agenda som många av oss varken delar eller godkänner.

Och vår tidigare neutrala, nu progressiva, polis är helt med på noterna, eftersom så många ledande befattningshavare har en egen progressiv social agenda som går utöver att genomdriva lagen. – Det är den välbekanta ”gemensamt syfte” effekten. Som leder långt utanför auktoritet.

Under många år har polisen i Sverige och andra offentliga organ, spenderat stora mängder av offentliga medel för att sända utvalda personer till att utbildas av den hemlighetsfulla vänster frimureriagendan av ”gemensamt syfte”.

I huvudsak, de tränar (i hemlighet) utvalda personer i ledande ställning, att ”leda bortom myndighet”, som de uttryckte det. Med andra ord, för att utöka sitt inflytande bakom kulisserna genom att samarbeta med likasinnade i syfte att föra samhället mot en mer progressiv riktning än de flesta skulle gå med på att gå in i, och sedan presentera det som ett fullbordat faktum. Lite som de har gjort med hatpropaganda-lagar. – Vi såg aldrig att det skulle komma, men här är de. De verkade bara förverkligas omkring oss som smygande lianer medan vi inte var uppmärksamma, och nu måste vi se oss över axeln innan vi uttalar oss.

Undersökningar visar att en tredjedel av befolkningen är rädda för att säga sin åsikt om invandring eller religion om de kan bli arresterade för det. Vi vet att vi har ett allvarligt problem, och det är inte ”Islamofobi”, trots vad du kanske hört från våra progressiva ”gemensamma syften” poliser som alltid talar om för oss hur viktig mångfalden är, som om det har något att göra med dem. Och också hur angeläget de ska ”samarbeta med samhället”, vilket låter lovande i början, eftersom du tror att det innebär att utrota de asocialt vilda avskum som förpestar livet för alla runt omkring sig dag efter dag. – Men nej, det är bara en annan omskrivning för koppleri till Islam.

Den svenska polisen är så angelägna om att ”samarbeta med samhället” och trots bristen på medel, fann man pengar för att göra ”tafsa inte” armband och bjuda på kaffe och bullar istället för att utföra riktigt polisarbete. Jag tror att de flesta skulle säga att det bästa sättet för polisen att engagera sig samhället, är att upprätthålla lagen på ett sätt som gör att människor förstår tydligt att detta är Sverige, inte Afghanistan eller Somalia.

Ändå är det bara fem procent av muslimers så kallade hedersbrott som någonsin åtalas. Det finns hundratals fall av kvinnlig könsstympning i Sverige varje år. Kanske polisen kunde rikta sin uppmärksamhet mot det istället, om de inte är alltför upptagen på sociala medier, vi vet att någonstans i Sverige just nu, kan en ung flickas könsorgan stympas medan polisen driver förbi i en regnbågsfärgad bil på väg att plocka upp ett mångfaldspris.

Hundratals IS terrorister vandrar på våra gator just nu, fria och omöjliga att deportera. – Vi bara väntar på att en av dem begår massmord – medan vår polis och åklagare hemsöker laglydiga personer som använder elaka ord på internet. – Det stinker och du vet det!

Det verkar som om du löper lika stor risk att bli arresterad i Sverige i dag för att vara kränkande på Twitter som du är för att gäng-våldta ett barn. Kanske ännu mer så.

Att gäng-våldta barn innebär ofta känsliga kulturella frågor, och polisen måste gå försiktigt fram, eftersom genomdriva lagen ofta kan kränka vissa samhällen. Självklart är det beklagligt att dussintals unga flickor upprepade gånger våldtas och får sina liv förstörda av gäng av asylsökande muslimer och polisen vet om det men göra absolut ingenting utom att demonisera offren och gripa deras arga föräldrar om de gör nåt åt det själva.

Men åtminstone kan ingen i myndighet kallas islamofob eller rasist, och DET är ju som bekant det viktigaste av allt. – Är det inte så, Dan Eliasson? -För ”samhällsordningens skull”.

Det är verkligen anledningen till polisens ovilja att ta itu med problemen alls, och det verkar fortfarande finnas en motvilja. Och de undrar varför de förlorar förtroende och respekt, och varför alla är så äcklade av polisens bristande förmåga.

Med de bevis vi har sett, vem kan tvivla på att någonstans i Sverige just nu, blir en kvinna eller flicka våldtagen av ett gäng asylsökande muslimer vars verksamhet är känd för vår PK-riktiga ”gemensamma syften” polis, socialtjänst, METOO och feministrörelse?

Men bli nu inte arg över detta och Tweeta eller skriv fel saker på Facebook, då får du snart en knackning på dörren, du din farliga brottsling.

Relaterat inlägg: En guide till dig som är anklagad för hets mot folkgrupp (HMF)

4 kommentarer

 • Exakt thomas dom e rädda för att vi ska kritisera invadringen och inget annat att vi ska vinna folk över på vår sida och att invandrigen ska få ett riktigt ansikte så rädda är dom för våra åsikter dom falska svinen ja står åtalad för ett hatbrott själv för ja talade nedsättande om invandrare så långt har dom gått i deras kamp för att ingen som mig skall kunna talla illa om invandrare så att invandrar fientliga åsikter inte kommer fram och vidar vem vi svenskar egentligen är och tycker om invandringe ! man får inte kritisera och yppa sina känslor och tycka illa om för då kan man bli arresterad ! och råka illa ut ! detta är gestapo fasoner och en demokratur och en förmyndar samhälle ! kunde gå under hashtaggen #jagstårinteut

  Gilla

 • Det var lite skruvat haha…
  Monopol har aldrig varit bra inte diktatur heller !
  Mycket ohälsosamt!
  Åter till mitt mantra på repeat: I varje sunt land finns opinion och en opposition!

  Gillad av 1 person

 • Det som är mest skrämmande är att det är så sant det du skriver…Som du också beskriver väldigt bra!
  Och jag tänker inte kränka några s.k överkänsliga personers känslor med mina ord.
  Men en fråga…Vad är det som är som skall vara så svårt med att få tala sanning och presentera fakta?
  Och varför är det ännu svårare för meningsmotståndare att ta in publicerade fakta-uppgifter?
  Och hur kan det komma sig att det kan vara så enkelt att anklaga kränka andra för fascism när de egna argumenten tryter? Ex. Som svaret på frågan…Om vilka grupper som begår de flesta brotten i Sverige?
  Det är verkligen så sjukt! Att man genom utländsk media kan få just dessa uppgifter?
  Det finns inget att gömma,förneka eller snacka bort vad som är fakta i just den frågan.
  Det är också ett stort slöseri med resurser, att ett seriöst polisarbete skall fokuseras på åsikts-registrering av deltagare i allehanda nät-debatter på olika plattformar?
  Polis resurserna skall fokuseras på att lösa allvarliga brott, som begås varje dag i det här landet !
  Detta är absolut en valfråga! Jag tror inte jag har varit bosatt i något orättvisare land än Sverige.
  Det har gått alldeles för långt!

  Det gäller problemet med ex. ”återvändande Is-terrorister” som behandlas som en fråga som man skjuter upp och kan lösa i framtiden?? Så vad är det för framtid vi kan vänta oss?
  Vilken framtid? Finns snart ingen framtid kvar i det här landet! Emigrationen av skattebetalande, kapitalstarka svenskar ökar hela tiden till utlandet..Till våra nordiska grannländer samt till Portugal och Spanien. Vad blir då kvar här?

  Gillad av 1 person

  • Man skulle enkelt komma förklara detta men en liten bildlig beskrivning.

   Det var en gång en tillverkare av skruv. Han hade skapat en ny krokig skruv som dessutom var felgängad.

   Han började sälja dessa skruvar till byggare runt om i landet, och han sa till alla hur bra hans skruvar var. Han tjänade mycket pengar på sina krokiga skruvar.

   Snart började husen som var byggda med dessa skruvar falla sönder men tillverkaren tystade och tvingade byggarna att fortsätta köpa hans krokiga skruvar., och husen fortsätter att rasa. Men han tjänade såna enorma pengar på sina skruvar så det brydde sig inte skruvtillverkaren om.

   Till slut när byggarna fått nog hade det sålts så mycket krokig, felgängad skruv att det finns inga andra skruvar på marknaden, tillverkaren var snuskigt rik, och byggarna har inga hus längre och de kan inte bygga nya.. För skruven duger inte till det…

   Tillverkaren hade naturligtvis INTE byggt hus med sina egna skruvar.. så han hade det ju bra…

   Gilla