EN HJÄLTE ÄR BORTA!


Sverige har förlorat en hjälte!

Idag har vi mötts av beskedet att en hjälte och soldat för yttrandefriheten och rättvisa har lämnat oss. Bechir Rabani är borta! Den tragiska nyheten har mötts av chock och förtvivlan hos många, särskilt nära vänner och kollegor. 

Beskedet kom idag på förmiddagen att han ska ha hittats i sitt hem avliden vid tre tiden på morgonen, orsaken ska ha varit en hjärtattack. 

25299143_10154857262837331_8765894488380652716_n

 

 

Det är en stor förlust för Sverigevänner, vänner och kollegor som likt Bechir kämpat hårt för yttrandefrihet, rättvisa och trygghet. Hans bortgång kommer sätta spår i många av oss som kände honom personligen. Hans kamp kommer aldrig tystna och vi som kämpat för samma mål, kommer fortsätta med Bechir som ledstjärna.

Vila i frid, DU är min hjälte!

Vila i frid min hjälte, vila i frid min prins. Din dag i solen är till enda men ditt minne ska i evighet bestå. Din kamp är nu min kamp och jag ska göra vad jag kan för att inte svika dig.. eller ditt minne. 

6 kommentarer

 • Mycket tråkigt bud…En så pass ung och aktiv kämpe som stridit för demokratin.
  Dvs. fri åsiktsbildning, tryckfrihet och yttrandefrihet.
  Jag tycker det viktigaste att tänka på just nu är att alltid stå upp för sina åsikter och föra en hård kamp
  för demokratin, yttrandefriheten och inte minst för det fria ordet!
  Samt att kräva öppenhet i alla dolda gärningar som just nu pågår i regeringen.
  Där man just nu som bäst lägger locket på och döljer, mörklägger fakta i utredningen om ”Transportstyrelsen”!
  Skall avkrävas transparens i den utredningen…Dags för oppositionen att kräva det!
  Man skall aldrig tillåta att vi har ett demokratiskt underskott som i nuläget gäller här i landet.
  Kom ihåg en sak…Ensam är inte stark i det här landet!
  Här behövs ett kollektivt, aktivt agerande…Mot all korruption,förtryck, totalt maktmissbruk och bedrägerier etc…
  Kanske lite sent men bättre i denna tid än aldrig! Framför allt tappa inte modet!

  Gillad av 1 person

 • Mord kallas det.

  Gilla

  • Det vet vi inte med 100% säkerhet även om det finns saker som skulle stödja det.. Vi vet inte.. vi spekulerar… Jag föredrar att vänta lite till med det.. Men jag förstår precis hur du tänker här.. och detr med viss ansträngning jag tvingar mig själv att inte spekulera i nuläget..

   Gilla

 • Då är det dags att alla inser att vi måste gå samman…ensam är stark , men går vi alla samman…så blir vi starkare. För nu måste alla belysa de felaktigheter som samhället och staten har. Åh..frågan är om det inte är dags att göra dem alla arbetslösa.

  Gillad av 1 person

 • Ja e chockad han e den modigaste människa ja vet o inte många har kunnat mäta sig med han han är en sann förebild och modig som få frågan e vem som ska ta över efter han för han var unik och hade mod som ja saknar o kom långt in i vänstermedias garderob ! ja saknar ord senast i förgår läste ja ett av hans inlägg på FB ja e rädd för vad som kommer o hända nu när media får nys om denna historia han var alternativ medias största språkrör !

  Gillad av 1 person

 • I mina ögon är du en sann hjälte. Nu får vi andra plocka upp din handske och föra din kamp vidare.

  Vila nu i frid Bechir.

  Gillad av 1 person