Anmälan till JO – gästinlägg


guest

Jag har fått förfrågan av en läsare och vän att göra ett inlägg ang. hennes anmälan till JO där hon anmäler samtliga partier för de trakasserier och ren mobbing de utsätter SD, ett demokratiskt valt parti för.

Självklart ställer jag upp och postar detta. Mobbing och systematisk utfrysning är olagligt och något de själva infört, så det minsta man kan begära är väl att de själva lever efter de lagar de skapat.

Så utan vidare dröjsmål överlämnar jag till ”Leena” och hennes anmälan:

Från: Riksdagens ombudsmän – JO
Datum: den 12 december 2017 17:43
Till:
Ämne: Kopia av anmälan till JO
Namn: Graaf, Leena
Adress:
Anmälan mot
Socialdemokraterna Stefan Löfven,
Nya Moderaterna Ulf Kristersson,
Centerpartiet Annie Lööf,
Liberalerna Jan Björklund,
Vänsterpartiet Jonas Sjöstedt,
Kristdemokraterna Ebba Busch Thor
Miljöpartiet Gustav Fridolin och Isabella Lövin

Ev. dokumentref

Beskrivning
I 8 år har Sverigedemokraterna varit invalda av svenska folket. i 8 år har dom systematiskt och fult blivit utsatta för utfrysning och indirekt mobbning av samtliga övriga partier.

SD har gång efter annan inbjudit till samtal men ingen vill prata med dom. Dom får ej heller sitta med vid överläggningar och dylika sammankomster. Dom blir hånade och utpekade för en massa elakheter av dom övriga partierna gång efter annan. Samtliga partiledare är valda av svenska folket och har en skyldighet att följa svenska lag.

I svensk lag är utfrysning och systematisk förtal samt mobbning förbjudet. Ändå sker detta dagligen av övriga partier mot SD. Man får inte glömma, Att SD är ett demokratiskt valt parti . valt av folket så respekt för demokratin är på sin plats.

Anmälarens syn på händelsen
Upprepad utfrysning och påhopp är inte ett korrekt agerande av partiledare i Sveriges Riksdag. Det är enorma övertramp.

Demokrati innebär för mig att samtliga valda partier skall sitta ned tillsammans och pratat och diskutera vårat land. Inte idka utfrysning och påhopp samt mobbning. Hade detta varit ute i vårat samhälle hade vederbörande omgående blivit avsatt.
I 8 år har SD haft det så här på sin arbetsplats. Detta kan inte jag se som annat än ett mycket felaktigt beteende från partiledarna i övriga partier.

Övrig information

Jag hoppas ni förstår att detta måste få ett stopp och att svenska folket återigen får tillbaka tron på våra politiker kan samarbeta trots olika parti tillhörigheter. Och att dom arbetar för Sveriges välfärd som ska gälla Hela Sverige. Med början i att sluta frysa ut och mobba SD.

_____________________________________________________________

Vill du göra en JO anmälan?

Det kan du göra på JO hemsida HÄR

En kommentar