Vad vet jag om islam?


No-islam-3

Jag har blivit kontaktad bland annat på Facebook och i E-mejl efter mina kritiska inlägg om Islam och en av de vanligaste sakerna folk sagt till mig är: ”Du vet inte allt om Islam.”

Och det är sant att jag inte vet allt om islam, jag har heller aldrig påstått att jag skulle göra det. Men det är sant att jag vet mycket mer än många andra och definitivt mer än jag vill veta ända sedan Islam har tillåtits att armbåga sig in i det västerländska samhället och tvinga sig in i allas ansikte.

Jag vet till exempel att islam tillåter en man att slå sin fru, och över hela internet jag kan hitta videor av islamiska ”lärda” som förklarar exakt hur man gör detta.

Det är samma ”lärda” vars läsning av Islam har vänt landet Saudiarabien till den typ av plats där en person kan avrättas för häxeri, eller där en far är tillåten och uppmuntrad att sälja sin dotter i förpuberteten till en barnvåldtäktsman och sen fortfarande kan kalla sig en man.

Jag vet att Islam uppmuntrar till våld mot icke-muslimer, mot judar, och mot homosexuella, och jag vet att alla som vågar kritisera islam för detta nakna barbari kommer att fysiskt hotas och sättas i rädsla för sitt liv.

Jag vet att i västvärlden är våldtäkt ett brott mot kvinnor av män, medan i den islamiska världen är våldtäkt ett brott av kvinnor, som bestraffas av män.

Och jag vet att av dessa skäl finns det ingen annan religion som får mig att skämmas och må illa över att vara en människa så som Islam gör.

Jag vet också att den olja som genererar välstånd för att betala för den pågående islamiseringen av väst skulle fortfarande vara kvar i marken om hustrumisshandlande barnvåldtäkts ”lärda” av Islam hade fått sitt sätt, eftersom förbränningsmotorn då aldrig skulle ha uppfunnits. – Vi hade förmodligen fortfarande använt kameler.

Jag vet dessa saker om islam eftersom alla vet det.

Men dessa människor som kontaktat mig säger ändå:
”Du är okunnig. Du bör läsa Koranen.” – Jag har läst Koranen!

Men då sa någon: ”Du här väl läst den på svenska eller engelska. Nej, du måste läsa den på arabiska för att verkligen förstå den.”

Ah, arabiska? OK, jag har haft hjälp med den biten och läst Koranen med hjälp av före detta muslimer som nu lever under dödshot. Tillsammans har vi suttit med Koranen på arabiska, svenska och engelska och jämfört texterna och inte blev jag mer islamvänlig av det. Snarare tvärt om. Jag blev mer upplyst om Koranens barbariska läror.

Så vad skulle arabiska vara riktigt användbart för, bortsett från att läsa Koranen? Jag återkommer om det om jag kommer på något, men håll inte andan medan du väntar på det.

Det är just på grund av påverkan av konservativa islamiska ”lärda” att den arabiska världen har blivit ett sådant kulturellt bakvatten och antalet böcker översatta till arabiska varje år nog skulle få plats in i en portfölj, och ändå lämna utrymme för en termos och smörgåsar.

Så jag har läst Koranen i huvudsak på svenska och engelska som en okunnig och klampat igenom den i metaforiska pjäxor, så att säga, men en passage fångade mitt intresse, och det var surah 109, Al-Kafirun som den heter, eller icke-troende (Disbelievers). Och denna surah säger:

”Jag tror inte vad du tror, ​​och du tror inte vad jag tror; du har din religion och jag har min.”

Och jag tänkte att: Ja, det låter mycket rimligt, och mycket tolerant. Nästan, vågar jag säga det, som en religion av fred.

Och sedan började jag tänka att om varje människa på planeten skulle bli muslim det sätt ”lärda” och de professionella gnällspikarna i islam alltid insisterar på, skulle det inte längre finnas något behov för denna surah i Koranen.

Den skulle i affekt vara överflödig, vilket ju gör boken ofullkomlig, vilket ju naturligtvis skulle vara omöjligt, eftersom det är Guds rena ord.

Så klart Gud i sin oändliga visdom väntat sig att alla inte skulle vilja vara en muslim, eller skulle vara lämpade att vara muslim av en eller annan anledning, och han godkände den situationen annars skulle han inte ha sagt det i boken till att börja med.

Även om ett antal människor vänligt har erbjudit sig att svara på frågor som jag kan ha om Koranen, kan jag inte låta bli att undra varför jag skulle ha några frågor om det är Guds rena ord. Är Gud inte kapabel att uttrycka sig klart och direkt till mig utan tvetydighet även på ett krasst och oskarpt språk som svenska eller engelska?

Visst, även att föreslå en sådan sak är djupt hädiskt. Att förklara eller tolka Koranen måste säkert ändå vara ett försök att underminera Guds rena ord, att förfalska den med ett mänskligt perspektiv, och i fallet med de ”lärda” som är beroende för sin existens på en sådan förfalskning, med sina egna personliga neuroser.

Inneslutna som de är i sin okunniga lilla bubbla av rättfärdighet, kronisk sexuellt förtryck och en patologisk rädsla för kvinnor har dessa heliga män i Islam ingen kunskap och ingen visdom och inte ett andligt ben nånstans i kroppen så de måste istället förlita sig på det enda de har, kapacitet att generera rädsla, vilket naturligtvis är de lägsta känslor en människa kan ha.

Är det verkligen syftet med islam? Rått våld? Hotet om rått våld verkar alltid vara det första alternativet hos dessa sorgliga små män, eftersom det är bokstavligt talat allt de har till sitt förfogande. – Hur tomt är inte det?

Det är därför avfällingar dödas i Islam, eftersom de primitiva bakslag som definierar religionen helt enkelt inte vet något annat sätt.

Det är dessa ”lärda” som uppmanar till brutala straff, som sanktionerar stympningar och avrättningar, monstruös behandling av kvinnor, sexuellt utnyttjande av barn, mord och hat mot judar och homosexuella som har vänt islam från något som kunde ha varit vackert till en mörk omänsklig religion av död, som smutsat ner alla muslimer i processen, eftersom om du är muslim har dessa människor färgat vägen, som världen ser dig, och de gör dig inte några tjänster precis. – Det är något jag vet, och det gör du också.

Om varje muslim uppmuntrades att läsa Koranen genom att lyssna på Gud genom sitt eget hjärta och inte genom någon annans twistade sjuka sinne, vilken annorlunda och levande religion det då kunde ha varit.

3 kommentarer

 • Det var väldigt bra skrivet och jag undrar om någon vettig människa kan säga emot? Med extra betoning på ”vettig”

  Gillad av 1 person

  • Tack för det RayWes, jag uppskattar alltid positiv respons. Och jag kan bara hålla med. Det är ju mitt önskemål att jag kan upplysa på ett bra och ibland även roande sätt för att få fler att öppna ögonen ..

   Får jag bara EN att vakna så är det värt allt arbete.

   Gilla

 • exakt ja behöver inte läsa koranen för att döma någon utan det gör ja ändå.. tycker ja inte om något räcker det med att ja dömer ! ja behöver inte läsa mer än så det är bara vänstern som inte kan acceptera att alla inte gillar islam o ska påtvinga oss deras äckliga värderingar o moral för dom e så osäkra själva o rädda för att bli dömda av islam fega jävlar är dom som inte har en egen åsikt !

  Gillad av 1 person